TUF פרק 10

doom23

New member
TUF פרק 10

http://mmavideolinks.to/index.php?/TUF-7-Episodes/TUF-Season-7-Episode-10.html

doom23

New member
דעות (ספוילר)

פרק נחמד שני קרבות טובים יחסית היריבים הפעם היו ממש חלשים לעומת אלה שניצחו ... נראה לי CB יהיה המנצח אלא עם הערבי עוד פעם ישחק לו המזל ויחנוק אותו פרק הבא זה האחרון לפני הגמר ? זה כזה קצר בדרך כלל ? (11 פרקים) שמתם לב לריב שהיה בינהם בדירה ? ג'רמי קרא לג'סי JEW BITCH (צינזרו את הJEW) ואז התחמם העסק .. כי ג'סי כנראה חצי יהודי חח פעם ראשונה שקרו קטעים כאלה בTUF ..

Bad Ass IL

New member
תגובה לגבי הפרקים

כל עונה יש 13 פרקים, שהפרק ה13 הוא הפינאלה. לכן כנראה יהיה קרב אחד לתוכנית ב2 התוכניות הבאות. אני חושב שדרך אגב זה הרבה יותר חכם לתת תוכנית שלמה לכל קרבות שמגיעים לקרבות היותר מתקדמים, זה היה די מטומטם בעונות קודמות שהקרבות המוקדמים קיבלו תוכנית לכל קרב ואז דחסו את הרבע וחצי גמר באיזה 3 תוכניות.

talhorm

New member
דעות

CB לוקח את הTUF7 לאורך כל הדרך אלא אם כן תהיה הפתעה סטייל טומי ספיר נגד ג'ורג בעונה הקודמת של TUF הוא פשוט הכי WELL ROUNDED, הוא נראה אגרסיבי בעמידה ויש לו מרפקים וגראונד אנד פאונד פשוט מעולה, וטייקדאונים חזקים, מתאבק עם הרבה מאוד כח, שגם עושה רושם שיודע להכניע, תוספת טובה לMW של הUFC חבל שהוא נגד אמיר בחצי, רציתי שזה יהיה הגמר, לטים יש ג'וגיטסו מעולה אבל הוא נטחן בעמידה ע"י דניאל קריימר, ויהיה לו קשה יותר מול מתאבק טוב יותר בהרבה מקרימר כמו ג'סי טיילור שיהיה יותר קשה להכניע אותו, אבל אני חושב שטים פייבוריט פה... וזה כנראה הגמר CB נגד טים

e m z

New member
המנצח של התכנית

הוא מי שינצח בין CB לאמיר

למעלה