TUF פרק 7 (ספוילר)

doom23

New member
TUF פרק 7 (ספוילר)

http://www.mmascraps.com/2008/05/ultimate-fighter-7-episode-7.html מה חשבתם על הפרק ? היה קטע שממש הצחיק אותי ששולץ קלט שהוא מפסיד הוא אמר לפורסט " איך אני מחכה שתגיע לקרב עם ראמפייג'" הרג אותי ...גם הפרצוף של פורסט באותו רגע סך הכל פרק טוב כמה פרקים אמרוים להיות ? כי פתאום יש שני קרבות בכל פרק

mmamaniac

New member
תגיד גבר..

כל הפרקים עולים לאתר הזה??? כי אין לי כוח להוריד...

doom23

New member
כל שישי יש פרק ..

תחפש בהיסטוריה אם זה נשמר (הבעיה עם זה שזה לא חוקי לשדר אז YOUTUBE וכל אלה מוחקים את זה מהר ... אבל זה מחזיק כמה ימים )

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

6-1 לפורסט, איזה מחיצה... אני משער שסיבי ינצח את הקרב הבא (ומאוד מקווה בשביל ראמפייג'), אז זה יהיה 6-2 לפחות, רק שראמפייג' לפחות ישלח לעצמו מתמודד טוב כי דן קרימר לא יכול לקחת מישהו ברמה של מאט בראון למשל. ראמפייג' מתחיל להתחמם... זה לא טיטו-שאמרוק, אבל זה היה אמיתי כי ראמפייג' שלף את היציאה הזאת אחרי תיסכול רב מהקרבות של הלוחמים שלו, לפורסט כמה שהוא מצטייר כבחור השלו והנחמד, יש פיוז מאוד קצר וראו שהוא לא לקח את זה בקלות וזה הרתיח אותו.

mmamaniac

New member
לפי דעתי זה חוסר הניסיון של רמפייג'

הבחור השני השולץ הזה בכלל לא היה בכושר והוא גם שלח מכות של ילד בכיתה ב' בלי טכניקה וקומבינציות למרות שהוא קיקבוקסר...חוץ מזה יש לו מזל שפורסט לא שבר לו את הצורה אחרי הערה הפחדנית שלו לגבי הקרב עם רמפייג'.. זה היה בסגנון "חכה חכה אני יקרא לאח שלי"...איזה אפססס..ורמפייג' פשוט ליצן.

dor244

New member
../images/Emo58.gifדעות

שולץ באמת יצא סמרטוט יש תחושה שהעונה הזאת היא רק פרומואישן לראמפייג גריפין

doom23

New member
ברור שזה פרומשן ...

ככה מחממים קרבות ... אם תשים לב הרמה של הלוחמים הפעם היא ממש פחותה .. הם בקושי מחזיקים סיבוב אחד ובשני הם חצי מתים ... לא נראים מתמודיים שיאימו על האלוף במשקל שלהם בקרוב ... דווקא אהבתי את המשפט שזרק לו שולץ ...זה חימם את פורסט לפי הפרצוף שלו אבל פורסט גם יצא מניאק הוא אמר הוא מוכן לסיבוב שלישי ואחרי זה התחרט אמר ששלו ניצח את שני הסיבובים כי הפיל אותו בסיבוב הראשון זה מה שגרם לפליטת משפט (למרות שפורסט צדק חח)

2המרפא

New member
מת על ראמפייג'

אבל לאמן הוא לא יודע בשיט. הוא סוג של ליצן קומי שמבדר אנשים. אין מה לעשות לא כל לוחם יכול להיות מאמן ובקקצב הזה אולי עדיף לו להכנס לזירה כי זאת הדרך היחידה שהקבוצה שלו תנצח. אבל בסופו של דבר משעשע.

למעלה