TUF פרק 9

doom23

New member
TUF פרק 9

http://mmavideolinks.to/index.php?/TUF-7-Episodes/TUF-Season-7-Episode-9.html

t-man

New member
דעות

פרק מצויין-אמיר הפתיע אותי מאוד והראה שיש לו נשמה של לוחם. מעניין שבעונה הזאת פחות מתמקדים בחיים בבית אלה בקרבות עצמם-חיובי

doom23

New member
דעה

כן גם אני שמתי לב לזה שהפעם אין הרבה דיבורים ויש רק קרבות .. יותר טוב ... הקרב הראשון היה משעמם הקרב השני הפתיע הייתי בטוח מאט ינצח חבל

favor

New member
כן, הם חייבים

אם הם לא ירוצו בקרבות הם יכולים לסגור 30 פרקים, אז הם חייבים. 2 פרקים רק הלכו על קרבות הדחה מ-32 לוחמים.

favor

New member
דעה

אמיר נראה לוחם מבטיח. נראה לי לכל קרב הוא עלה כאנדרדוג מובהק וניצח שמות גדולים.. עוד בקרב הראשון הוא ניצח את אחד הלוחמים שסמנו כבר אז פייבוריטים. ובקרב השני אני יותר מאושר שריברה הזה הפסיד, לא סבלתי אותו גם ככה.

talhorm

New member
דעות

בראון לוחם מאוד אגרסיבי, אמיר ספג מכות חזקות שהיו מורידות הרבה לקרקע, לעומתו בראון שספג ברכית אחת (כנראה מאוד חזקה) השתתק מאותו הרגע, ואמיר, קיקבוקסר בלי קרבות רשמיים (0-0) מנצח בטריאנגל, סחטיין. וואו, דנטה כזה בולשיט, הוא דיבר כ"כ הרבה בהתחלה סימנתי אותו לפי הדיבורים שלו כאחד מהגדולים שם, אפילו הBJJ שלו לא משהו, זה שג'סי טיילור ידע מה הוא הולך לעשות כי הצד שלו צעק לו את זה, לא אומר כלום, והטייקדאון דיפנס של דנטה גם על הפנים, בקיצור סתם שחצן. אני מחכה לראות מה CB יעשה בקרב הבא שלו לקייל... פה לא נראה לי שהאנדרדוג ינצח.

למעלה