TUF 7 פרק 11

doom23

New member
TUF 7 פרק 11

http://mmavideolinks.to/index.php?/TUF-7-Episodes/TUF-Season-7-Episode-11.html

talhorm

New member
פרק מעניין, הימור ../images/Emo58.gif

לגבי ההפתעה הגדולה של השבוע הבא... מי שדנה דיבר עליו בפרומו של הפרק הבא זה ג'סי טיילור, הוא יעוף מהתוכניות והגמר ועכשיו יצטרכו מחליף שילחם בCB שינצח את אמיר לדעתי. אהבתי את הקרב של טיילור נגד טים, למרות שלא התעלה לרמה גבוהה, משהו בקרב הזה השאיר אותי ער ובתוך הקרב, אולי העובדה שכל שנייה הקרב יכל ללכת לכיוון השני של טים עם הכנעה

favor

New member
שאלה

מה שאמרת לגביי טיילור זה הימור או משהו שבאמת יקרה? אם זה רק הימור לדעתי ההפתעה תהיה ניצחון של אמיר על סי בי למרות שאני מתפלל שזה לא יקרה.

talhorm

New member
הסבר

בעיקרון ההפתעה הגדולה לפי הפרומו בסוף התוכנית הייתה שהסיום של העונה הסתיים בצורה הכי מפתיעה בהיסטוריה של TUF, והראו תמונות ממצלמה נסתרת שדנה וויט מסתכל בה... ואומר אחרי זה "He is out of the finale, and he is out of the UFC" במחשבה שנייה זה לא אומר שהוא מחוץ לגמר... אלא יכול להיות מחוץ לתוכנית של הגמר ככה שזה יכול להיות כל אחד מהמתמודדים

favor

New member
וואלה..

ראיתי רק את הקרב עדיין לא צפיתי בפרק. בכל אופן אני חושב שזה משהו שקשור לקרב בין סי בי לבין אמיר. למה שזה יהיה קשור דוקא לג'סי? ואם סי בי לא יהיה בגמר זה באמת שוק, לעומת ג'סי. לא יודע, בטוח שזה משהו שקשור לסי בי.. נצפה בפרומו אולי נידע יותר...

shacta man

New member
its the old bait and switch

הם יוצרים מצג שווא כאילו מישהו מהטופ עף (למרות שהם לא אומרים משהו מפורש) כשבעצם מישהו מהחברה שהפסידו יעוף. זו בכל מקרה ההשערה שלי לאור ההתנהגות שלהם לאורך העונות הקודמות. שימו לב שדיינה מדבר על תוכנית הגמר( finale) ולא על המיין איבנט. חוץ מזה לא ניראה לי סביר שמישהו מהטופ יעוף בגלל מעשה ונדליזם שברור שהוא לא עבירה פלילית (כי את זה אי אפשר להסתיר) כשרק מספר פרקים קודם החברה פירקו את הבית לגורמים. אגב, ברשת יש שמועות סותרות. בכל פורום יש מישהו שנשבע שהוא חבר של CB, ג'סי או השלם את החסר והוא יודע מי עף. לכן אני אישית לא מאמין לשמועות...

AmericanDragon

New member
נצלש שאלה כללית על התכנית

מה המשמעות של כל קרב בעצם? המפסיד יוצא מהתחרות על להיות האולטימט פייטר אבל ממשיך לשהות בוילה?

AmericanDragon

New member
אני חייב לדעת

סליחה על האובר הודעות דאמיט. על מה דיינה עושה את זה?

favor

New member
חחח תמונה גדולה

אני שומר אותה למקרה הצורך (ויהיה צורך). ת'אמת, כמעט כל דבר שני אתה מקבל סוג של מבט\ביטוי\משפט סופר מוגזם או קיצוני ממיסטר דיינה וויט שכבר קשה לעקוב.

AmericanDragon

New member
חח אוקיי, אפרופו דיינה

הוא עוד אוהד של ה-UFC עם קצת כסף שיכל להרשות לעצמו לקנות את החברה?

למעלה