TUF BRAZIL

סידיוס

New member
TUF BRAZIL

פשוט מדהים! רמה מאד גבוהה, וקרבות שכיף לראות.
גם הקרבות בTUF LIVE לא רעים בכלל, אבל איכשהו TUF BRAZIL נראה לי הרבה הרבה יותר מעניין.
הלוחמים שם נראים יותר רעבים, ויש לכל הסט שם אווירה של משהו חדש.

ממליץ בחום
http://www.ufc.com/tuf-brasil-episode-1?tufbrasil

BeniTaz

New member
אני אגיד את זה בצורה הפשוטה ביותר

מדובר בעונת TUF עם הרמה הכי גבוהה בהיסטוריה. עוד לפני שראיתי את הפרק הראשון וגם נמנעתי מלקרוא את ההודעה של אנטון מעלי. רק מקריאת הלוחמים שהולכים להשתתף.. לדעתי ה-UFC צריכים להחתים את כולם.. גם את אלו שלא נכנסים לבית. ים של פרוספקטים.. ים. ויש גם הרבה לוחמי LW ו-WW שנלחמים ב-MW כי פשוט הם טובים וה-UFC לא לוותר עליהם.

כבר רואים שמי שעשה את המיונים זה לא אותו אחד שעושה את המיונים הזוועתיים של TUF הרגיל..

ממליץ לכולם! אם היה זמן הייתי עושה סקירה על הלוחמים. עכשיו נצפה בפרק ונראה אם היה בהתאם. הרבה זמן לא התרגשתי ככה מ-TUF.. ויטור וסילבה מוסיפים לעונג.

swelli

New member
רק לשמוע את סילבה - זה כמו לשמוע מפגר..

נראה לי צריך מתרגם להבין מה הוא אומר, גם מי שמבין פורטוגזית..

סידיוס

New member
מסכים עם כל מילה

באחד מהראיונות האחרונים שלו - דיינה וויט אמר: "קרה משהו בבית, אז היו צריכים לעלות אותי לשידור דרך לווין".
שזה מעניין, כי דרמות אמיתיות מזמן לא היו בTUF.

אני גם מסכים שויטור וונדרליי בתור מאמנים מאד כיפיים. אפילו לא צריך טראש טוק שם, אתה פשוט יכול להנות מאיך שהם מתפקדים בתור מאמנים, ובתור אגדות MMA.
בקרבות המקדימים לפני הכניסה לבית יכול לראות שיש מלא לוחמים מיוחדים, כל אחד מביא לזירה משהו שונה שעושה אותו ללוחם עם פוטנציאל להפוך לכוכב. אחרי 14 עונות של TUF אמריקאי כבר דיי התרגלנו לאותה שבלונה של לוחמים, ככה שהגרסא הברזילאית כנגד כל הסיכויים מצליחה לחדש.

עונה 2 ביום שני (שעון ישראל) באתר של היו אף סי.

moich

New member
מה שמדהים אצל הברזילאים

שאין להם יכולת עמידה טובה, או שהיא מדהימה וטכנית סטייל סילבה-אלדו-ברבוסה-שוגאן וכדו. או שהם סתם ברולרים שעומדים וזורקים ידיים ומחכים שמשהו יפגע, סתם עמידה טובה אין שם.

BT24

New member
אני בתחילת הפרק, וכבר למדתי משהו אחד

מאריו ימאסאקי ברזילאי. הגיוני, בהתחשב בזה שהשם הפרטי שלו הוא מאריו ושם המשפחה יפני (עפ"י וויקיפדיה, בברזיל יש את אוכלוסיית האנשים ממוצא יפני השנייה בגודלה בעולם, אחרי יפן), פשוט תמיד השם מאריו והעובדה שהוא שופט ותיק מאוד בארגונים אמריקאים הסיחו את דעתי מהעניין. גם השם מאריו נתפס אצלי בתודעה כשם יותר היספאני מפורטוגזי.

למעלה