Tuli. Bark a little

Tuli. Bark a little ../images/Emo70.gif

האו לכולם. אני טולי, בת 6 חודשים ועוד הזנב נטוי, רזה, חטובה בעלת נתונים מרשימים ובלונדינית טבעית. אני פותחת כאן פינה שבועית שבה אספר לכם על מעללותיי ואייעץ לכם בעיניינים שונים ("חתולים, אז ועכשיו" ; "מקלחת - לא מה שחשבת" ; "וטרינר - האיש והאגדה") . אתם מוזמנים לשאול שאלות שמטרידות אותכם, ואני מבטיחה לענות - זאת כמובן אם אני אדע את התשובה. אם לא אדע, אני אנבח לבעלים שלי, והוא בטח ימצא תשובה ססגונית. היום אני אספר לכם על מקרה שקרה לי ממש לפני כשעה. זיו, אבא שלי, הביא קופסה הבייתה. אני נורא אוהבת קופסאות, וכמובן שישר נעמדתי על שתי רגליים כדי לראות מה יש בפנים. היו שם כל מיני חוטים שניסיתי לקחת לו, אבל הוא לא כל כך הסכים. גברים, לכו תבינו. הוא שם את זה על הרצפה, ואני התקדמתי חיש קל כדי לרחרח את זה. כנראה שזה היה מקולקל, כי ישר התחלתי להתעטש כמו מטורפת. זיו הסתכל עליי ואמר לי שזה בגלל האבק, ואני בכלל לא ידעתי שיש דבר כזה שקוראים לו אבק. אבל, אם זיו רוצה, אני מוכנה להיות חברה של האבק הזה, כל עוד הוא לא יגרום לי להתעטש. הוא חיבר אליו כל מיני שרוכים ארוכים שהתחברו לקיר, וזה נראה לי כמו אחלה משחק! איזה כיף למשוך חוטים! ישר רצתי והתחלתי למשוך לו את החוטים, אבל הוא גער בי ואמר שזה מאוד מסוכן לשחק בחשמל. לא הבנתי אותו, כי שיחקתי עם השרוכים, ואת החשמל אני לא מכירה בכלל. אני לא יודעת אם החשמל קשור לזה, אבל באותו הרגע משהו קרה, והקופסה שהוא הביא התחילה לעשות רעשים מפחידים. משהו זז בפנים והסתובב נורא מהר. זה כבר היה יותר מדיי בשבילי. החלטתי שאני הולכת, אבל אז ראיתי את הריבוע. הריבוע זה משהו גדול ומרובע, שאליו מתחברים השרוכים של הקופסא. אני אף פעם לא מצליחה להגיע אליו, כי הוא נמצא על השולחן, אבל מדיי פעם רואים שם דברים נורא מעניינים. היום למשל, ראיתי שם מישהי שנורא דומה לי... עכשיו, אני לא מבינה גדולה בריבועים, אבל החלטתי שבפעם הבאה שאני אראה אותה שם, אני אבדוק מי זו לעומק. אז אם אתם רואים ריבוע עם תמונה של מישהי שדומה לי, תרימו נביחה... אני ממש סקרנית לגביה. שלכם, טולי.

מ ו ר ט ל

New member
בחיאת - טולי בולי -

את באמת לא יודעת מה זה? כל הקופסה, חוטים, ריבוע - כל זה - יש לו רק מטרה אחת: זהו מאמן-רדיפה (מיועד בעיקר ליצורים קטנים, אבל אני חושבת שניתן לכוונן אותו גם אחרת). על הריבוע, כל הזמן, מסתובב ציור קטנטן. הוא זז מצד לצד, ואת אמורה לנסות לתפוס אותו. אנחנו כבר מזמן לא משתמשים בבית במאמן - כי אנחנו גדולים ומנוסים (ורודפים אחרי יצורים אמיתיים), אבל בגילך זה עוד שימושי וחשוב! ד"א - הבעלים שלי - ממש לא עוקבים: הם עדיין מפעילים את המאמן עבורנו, די הרבה שעות ביום. טיפשים.

מאמן רדיפה? מה פתאום

נבחתי על הבעלים שלי, (ז"א, אני הבעלים שלו... אני אומרת לו מתי יורדים, מתי הולכים לטיול ומתי אני רוצה שיגרד לי מאחורי האוזן) והוא אמר משהו על מחשב. אני עדיין חושבת שזה ריבוע.

*neta*

New member
טולי את מוזמנת בחום

לנהל שיחה עם שיבה (הכלבה הזמנית שלי,וכמובן יש את טוני הקבועה) שעוברת טראומות אישיות משלה, ומגלה גם היא את נפלאות הבית,והכלבים האחרים

למעלה