tungsten e +e2 המשפחה התרחבה...

cal9

New member
tungsten e +e2 המשפחה התרחבה...

היי ברשותנו מכשיר פאלם tungsten E עם עברית כבר 4 שנים ועכשיו צירפנו עוד מכשיר מהדגם החדש יותר E2 שאמור לעבוד בנוסף ולא במקומו, יש לנו כמה שאלות: קודם כל יש לציין שעם הE אנחנו מסנכרנים לאווט לוק ולא לפאלם דסקטופ! לאחר שיחה עם התמיכה כמובן שנשארו עוד שאלות לא פתורות, נאמר לי שעליי להתקין את הCD שהגיע עם הE2 ולE לא תהיה בעיה עם זה- הגיוני, בנוסף אמרו שעליי לתת שם משתמש שונה לE2 מאחר והוא לא מחליף את הE אבל, לגביי האווטלוק כמובן שאין מענה מהתמיכה אז: 1. איך אני מגדירה שני פרופילים/ משתמשים שונים באווטלוק? 2. האם הוא יזהה לבד איזה מכשיר חיברתי וידע לסנכרן אותו ואם לא איך עושים את זה? 3. האם כל אנשי הקשר והנתונים יהיו בעצם כפולים או יתערבבו (העדפה שלי שלכל מכשיר יהיו אנשי קשר משלו)? 4. יש עוד נתונים חשובים לגביי האווטלוק? כאשר עובדים עם שני מכשירים ומסנכרנים אותם לאותו מחשב האם יש עדיף לעבור לפאלם דסקטופ ? המכשיר משמש אותנו לעבודה! (אנשי קשר, משימות, יומן, תזכורות הכל) והשימוש באווטלוק היה נח כי יכלנו להוציא מכתבים ללקוחות מאנשי קשר ולעשות טבלאות שונות באקסל / וורד, פאלם דסקטופ "מדבר" עם אוופיס? תודה תודה מראש כלנית ואבי

cal9

New member
הי מישהו יכול לעזור?

כבר 4 ימים שאנחנו משחקים עם שני הפאלמים והמחשב, במרכז תמיכה לא מסוגלים לעזור לנו אז אתם התקווה בנינו באווטלוק עוד פרופיל למעשה עשינו העתקה ונתנו שם שונה למועתק כל פאלם מסתנכרן לשם שלו (כל פעם יוצאים מאווטלוק ונכנסים בשם אחר), השאלה האם בגלל שזה מועתק הנתונים כל הזמן מועתקים מפרופיל לפרופיל? בקיצור יש למישהו מושג כלשהו איך עובדים עם שני מכשירים ומסנכרנים אותם לאותו מחשב כך שיהיה קובץ נתונים אחד עדכני, זה אותם אנשי קשר אותו יומן הכל אותו דבר פשוט שני עובדים יוצאים בבוקר וחוזרים בערב לאותו משרד. הצילו תודה

למעלה