turbo SNG 45 players

Caro Kan

New member
turbo SNG 45 players

אני מצליח לא רע בטורנירים מסוג כזה, ומעוניין לשמוע את דעתכם בסיטואציה בעייתית משהו: אתם בשולחן הגמר, הגעתם לכסף. ברשותכם חמישה בליינדים (טורניר טורבו, הבליינדים כבר מאוד גבוהים כך שזה מצב לא גרוע), אתם BB עם יד לגמרי ממוצעת - K7, Q8, משהו כזה. אחד השחקנים שמכסה אתכם נכנס all in, לצורך העניין נניח שהוא ב- middle position. ברוב מוחלט של המקרים הוא עדיף עליכם, לעתים אפילו דומיננטי (KQ, ידיים בסדר גודל הזה). מצד שני, מבחינה מתמטית "טהורה" כדאי להיכנס - אם תסכנו עוד ארבעה בליינדים תוכלו לזכות בשישה (יש גם ante). מצד שלישי אולי עדיף לחכות למצב שבו אתם הראשונים בקופה ולדחוף, כשה- fold equity לטובתכם... מצד רביעי, זה pokerstars ואתם תמיד מפסידים עם הידיים הכי טובות. בדרך כלל אני משווה, ומהניסיון זה כנראה משתלם. מה אתם?

LamLamos

New member
לא משווה

כמעט בטוח שהוא עם יד עדיפה עליך למרות שבאמת כמו שאמרת היד העדיפה תמיד תפסיד אבל בטורנירים גדולים טורבו זה באמת הכל מזל טהור בגלל זה אני לא אוהב לשחק טורבו

Caro Kan

New member
המזל נכנס כפקטור

יותר מדי משמעותי רק בשלבים המאוחרים, כך שאם פותחים שישה שולחנות במקביל ומשחקים בצורה אחראית מגיעים לפרסים בשולחן או שניים כמעט בקביעות. אצלי זה משתלם לאורך זמן. בשלב הראשון של הטורניר לכל משתתף 75BB שזה לא מעט, וכל 5 דקות עולים הבליינדים. בשלב השני הקופה ה average stack הוא על 60BB פחות או יותר, שזה בהחלט מאפשר תמרון. המשחק הופך לכמעט push/fold רק כשמתקרבים ל bubble, כשנותרים 14 משתתפים (בערך).

למעלה