TURBOSQUEED ANYONE ?

zman3d

New member
TURBOSQUEED ANYONE ?

תהיתי אם זה שוה משהו ואם מישהו פה ניסה את זה (או אתר אחר שאפשר למכור בו דברים שעשית) ועם כמה הוא "התעשר" מזה אם בכלל. אם אתם מכירים מקומות אלטרנטיביים (שלוקחים פחות מ50% זה יהיה גם נחמד) גם יהיה מעניין לבדוק.

pixelpro

New member
אהלן זיו...

אחי מה קורה ? אני רואה שאתה מחפש עבודה בנרות.. כל הכבוד.. ואל תשכח שאלוקים אוהב אותך והוא יסדר לך עבודה בקרוב העיקר שתהיה בשמחה.. :) ואני מאחל לך בהצלחה... יובל

zman3d

New member
ואללה

תודה על כל האיחולים:) אם היית מדבר איתי יותר במסנג'ר היית מגלה שאני והוא דוקא סחבקים. לא שיש שפע אבל יש לי איזה כמה פרוייקטים קטנים שמעסיקים אותי. למרות שהדגש שלי בין לבין זה לסיים את האתר החדש ברמה גבוהה ומקורית.

DragonLore

New member
its a no go hogo

אם תבדוק במקס-פורמס היה בחור שהזכיר שהוא לא מצליח למכור וכו' ואז מספר חברה ענו שהם מכרו איזה דבר או שניים אבל לא יותר. אם זה לא עולה לך לשים באתר שלהם, והם לוקחים 50%, מה יש לך להפסיד...במיוחד אם מה שאתה מעלה הוא: א. איכותי ב. לא מצוי (כמו מכוניות לדוגמא) אם אתה מעלה ויוצא מזה משהו אז נא תודיע לי.

zman3d

New member
היי אורן

אם תבדוק במקס פורומס בעצמך, תראה שאני כבר בדקתי :) נראה לי שאני ייכנס לזה קצת, אני מן הסתם מתכוון לשים שם דברים איכותיים יחסית כדיי שיהיה סיכויי שמישהו ישקול את זה. אני שואל גם פה כי מאד מעניין אותי לדעת אם חברה פה ניסו את זה ומה יצא בסוף.

למעלה