two eggs, which is the cg one?

galrt

New member
two eggs, which is the cg one?

class project i did, we had to match camera angles, create an egg, shade and lit it. then compsosite next to the real egg. i used maya to render/shade and shake to composite all the passes. which one is real and which one is cg? i'll post the original image tomorrow.

mpics

New member
אחלה רינדור!

גם אני חושב שהימנית, אחלה רינדור! הערה אחת, הצללים של שתי הביצים שונים הימני יותר מוארך ויש גם קצת הבדל בכיוון. איפה אתה לומד?

galrt

New member
הביצה ה..

הימנית היא האמתית. נכון השמאלית כחולה יותר והBUMP שווה ולא מעוגל זה במאמת מה שמפיל את זה. הצל הוא בדיוק אותו אורך וצורה וגם הביצים שוות בגודל וצורה, זה רק נראה שונה בגלל התאורה. מקור האור העיקרי מגיע מאותו כיוון גם. כדי לכוון את מקור האור העיקרי(KEY) שיכפלתי הכל בסצנה. ביצה, צלחת שולחן ומקור הצללים(לא ידעתי איך נראה החדר במציאות אבל אפשר למצוא בדיוק את הכיוון אחרי שמושיבים את ביצה והצלחת ואז לפי הצללים\אור אפשר למצוא את המקום הכמעט מדויק של האור והאובייקטים המצילים). שמתי באתר שלי תמונה עם כל השכבות למי שרוצה לראות. http://www.galroiter.com/temp/breakdown.jpg

eldarinn

New member
אני חייב להגיד שזה היה יותר

TRICKY מהמבחן 10 שאלות ש ALIAS עשו בזמנו על מציאותי-וירטואלי. באמת יצא לך מוצלח!

למעלה