TX וכרטיס זיכרון 4 ג'יגה

splashy

New member
TX וכרטיס זיכרון 4 ג'יגה

היי, מזמן לא כתבתי פה
אתמול ניסיתי להכניס כרטיס 4 ג'יגה ל-TX שלי והוא לא זיהה אותו. כנראה בגלל שהוא היה SDHC. אבל אני די בטוחה שקראתי בפורום של Brighthand שהם הצליחו לעבוד עם כרטיס 4 ג'יגה (לא ידוע לי אם הוא היה SDHC או לא). נראה לי שהם השתמשו ב-FAT32 driver של דימיטרי. השאלה שלי, האם זה אכן אפשרי להשתמש בכרטיס 4 ג'יגה SDHC על ה-TX עם דרייבר כלשהו? האם זה אפשרי להשתמש בכרטיס 4 ג'יגה שאינו SDHC? (אם קיים?) אודה לתשובה. בינתיים אני מסתפקת בשני כרטיסים של 2 ג'יגה וזה מעצבן להחליף בין הכרטיסים כל הזמן. תודה מראש, גלי.

AYELET1

New member
אני משתמשת בכרטיס 4 ג'יגה שאינו SDHC ב-TX

והוא מזהה אותו ללא בעיה כלשהי.

splashy

New member
תודה על התגובה המהירה, איילת. 2 שאלות ברשותך

1. איזה כרטיס זה? דגם? חברה? 2. האם את גם יכולה לכתוב על הכרטיס בפאלם? (גיבויים למשל)? המון תודה, גלי.

AYELET1

New member
ביצעתי גיבוי הבוקר, עבורך ../images/Emo13.gif

והכרטיס הוא Trnscend X150

Sanchik

New member
שימוש בכרטיס SDHC

לא ניתן להשתמש ב TX בכרטיסים מסוג זה. CARD SLOT ל SDHC שונה מה SD SLOT שישנו ב TX למרות שזה נראה זהה. שנה טובה ! SANCHIK

splashy

New member
תודה Sanchik. ויש לי עוד שאלה בנושא SMS

אני לא מצליחה לגרום ל-S25 Phone Manager לעבוד עם ה-BT של ה-TX. למעשה, אני משתמשת ב-TakePhone ואני לא מצליחה בכלל לבחור אפליקצית SMS בתפריט ה-helpers. יש תוכנה אחרת מומלצת לשליחת SMS בעברית מה-TX? אם לא בעברית אז לפחות באנגלית אבל שתעבוד עם ה-TX. אודה לתשובות מבעלי נסיון. גלי.

splashy

New member
הכרטיס הזה אמור לכתוב בצורה איטית לפאלם?

הכתיבה שלו לפאלם ממש איטית משום מה. ניסיתי גם להתקין את ה-FAT32 driver של דמיטרי וזה לא עזר. בקורא כרטיסים המהירות מצויינת.

למעלה