TX + Piloc+InfraRed

Sanchik

New member
TX + Piloc+InfraRed

האם משהוא מחברים הנכבדים הצליח להתגבר על תופעת נעילת IR ע"י PILOC ב פאלם TX בדרךיותר אלגנטית מ שינוי שפה ל DEFOLT + ביצעה RESET? בברכה SANCHIK

external

New member
זה פשוט מעצבן אותי

שכל פעם כשרוצים לשלוח כרטיס ביקור למשהו צריך להתעסק שתי דקות עם ריסטים והגדרות. מוזר שאחרי שנה הראל עדיין לא מצליחים להוציא עברית שתעבוד בצורה מושלמת. לפעמים נראה לי שזו אחת הסיבות שאנשים עוברים לפוקט פיסי, לפחות שם, בתחום הזה, הדברים עובדים כמו שצריך. שמוליק.

אין צורך להיסחף. זה שישנם מזוכיסטים

העוברים לממלכת החושך, הריסטים והקראשים לא אומר שכולנו צריכים לעשות מעשה גמלא ומצדה... מצד שני, ההערה שלך מכאיבה משום שהיא נוגעת בנקודה רגישה... ודי ליניב ברמיזא...

ואם יורשה לי הגיג סמי-פילוסופי:

חיינו מלאים בפשרות שחלקן מכאיבות ומגרדות קווים אדומים שהצבנו מול מראת חיינו. חציית הקווים ומעבר לסיטרא אחרא אינו הפיתרון הנכון.

gadi7

New member
אני יכול להוסיף

שגם עם ה T5 אכלתי בהתחלה לא מעט מרורים, מה שנקרא בלשון דיפלומטית "מחלות ילדות". עם הזמן נפתרו כל הבעיות במכשיר וכעת אני רווה ממנו נחת ושמח שלא התפתתי למכור אותו כמו חבר פורום אחר שקנה Life Drive במקום. בין ה T5 וה-TX יש הרבה מן המשותף, ויש להניח שגם הבעיות שלכם תפתרנה. אני מסכים בהחלט עם מנשה שאין שום סיבה לעבור לפלטפורמת WMהעשב אצל השכן אינו ירוק יותר.... חג שמח, גדי

אני משתמש בKjam.

אין שם בעיות עם האינפרא. להפך. ברום החדש והמשופצר של סינגולר השליטה עליו נוחה כפליים.

ami-g

New member
מה עניין שמיטה להר סיני ../images/Emo35.gif

BT הכוונה לשן כחולה - Bluetooth

למעלה