תוצאות ותוצאות. כבר לא
נתחיל בהופעות, כמובן...
ג'ף נתן הופעת קריוקי מעולה לשיר כל כך חרוש שפשוט לא הצלחתי לגרום לעצמי להאזין לביצוע עד הסוף.
את הגרסה של ג'וש לוי לשיר שהוא עלה איתו לא אהבתי, לאורך רובו של השיר. לקראת האמצע זה קצת השתפר, אבל בסה"כ - לא אהבתי את העיבוד הזה לשיר. חוץ מזה הוא היה אחד הבולטים של הערב, אבל לא הצלחתי להכריח את עצמי להאזין גם לזה עד הסוף.
חיה כהן אכזבה בענק, לטעמי - בחירת שיר שגויה וביצוע מאוד בינוני מצידה. חבל. קיוויתי שיש לה סיכוי לשרוד עוד שבוע מחוץ לבוטום2. בכל מקרה, אחרי קצת יותר מחצי שיר - פרשתי ממנו.
לילי נתנה הופעה קולית טובה, אבל לטעמי החלק הראשון של הביצוע שלה היה הרבה פחות טוב מהחלק השני שלו כי הוא היה משעמם מדי.
את העיבוד של אלכס וסיירה די חיבבתי. לטעמי היה אחד הביצועים הטובים של הערב. הבעיה - ההרמוניות היו קטסטרופה וכמובן זה נשמע בדיוק כמו כל ההופעות שהם נתנו עד היום.
טים היה בסדר מבחינה קולית, אבל כל השאר...
אגב אני חייב להגיד שאחרי ששמעתי את השיר שהוא ביצע ממש צחקתי. למען השם עד כמה אתה נואש לאישור של השופטים?
אילונה סיפקה הופעה ממש חלשה! לטעמי השיר ממש, אבל ממש לא התאים לה וזה היה הרבה יותר מדי רגוע בשביל אילונה, שגם לא הבריקה ממש בכל הנוגע לווקאלס שלה. מה דמי חשבה לעצמה???
אני רוצה את אילונה הכיפית והפרפורמית בחסד בחזרה!
חוץ מכמה בעיות של זיופים ושל חוסר שליטה קל על הקול שלה ריון נתנה הופעה באמת טובה, אבל שוב...השיר הזה כל כך חרוש! די כבר!!! דמי תעשי טובה ותתני לה, סוף סוף, לחזור לשורשי הקאנטרי שלה!
קרליטו אוליביירו...והנה עוד שיר חרוש מאוד. הביצוע היה קריוקי מדי וקרליטו שוב איכזב באגף הווקאלס שלו. מה שכן לפחות ההופעה הזאת הזכירה את מה שהביא אותו עד כאן - הוא יודע לתת הופעה, כשהוא ממש רוצה.
ולסיום - רסטלס רואד - עוד הופעת קריוקי מוצלחת לערב זה, ששוב הוכיחה שהם טובים עם הרמוניות, אבל כשזה מגיע לסולואים - זה נשמע יותר כמו בדיחה(בעיקר זאק).
מההופעות האלה הבוטום 3, בהתבסס על ההופעות של הערב צריך לכלול, לטעמי את חיה, אילונה טים או קרליטו.
התוצאות... חבל היה לראות את חיה מודחת מיד, אבל לא מפתיע. הבוטום2 האחרים היו מוצדקים לגמרי.
ההופעה של טים הייתה בסדר מבחינה קולית ו...זהו.
ההופעה של קרליטו הייתה קצת פחות מוצלחת מבחינה קולית, אבל מבחינת ההופעה עצמה - הרבה יותר טובה מטים.
כמובן שלטעמי צריך להציל את קרליטו אחרי הדו-קרב הזה.
אה, רגע מריו נותן לטים ולקרליטו הזדמנות לפנות לשופטים...קרליטו מה אמרת? אתה הגעת מכלום, אתה חיית בביבים כל החיים שלך? מזל טוב - רק על זה אני מקווה שידיחו אותך! אה ואם עוד פעם אחת ג'ף גוט אומר שהוא עושה את זה בשביל הבן שלו , אני מקווה שגם אותו ידיחו!
בכל מקרה - היה ברור כשמש שטים יודח בסופו של דבר, ולרגע לא האמנתי שפאולינה באמת נקרעה בנוגע לבחירה שלה. אם היא הייתה חכמה, היא בכלל הייתה נמנעת לחוות את דעתה בעניין ולתת לטים ללכת בזכות הקולות של קלי ודמי שדיברו לפניה.