TXF:US - TOP10 - הופעות ותוצאות.

is00

New member
TXF:US - TOP10 - הופעות ותוצאות.

אני אודה לכם אם תקפידו לשרשר את כל מה שקשור לטופ10 של הגרסה האמריקאית לפה. אה ו...
זאת לא מילה גסה וגם לא אייקון גס, אז תעשו טובה ותשתמשו בו איפה שצריך.

אבל הכי חשוב - בלי פרטים מסגירים בשורת הנושא! לפחות לא עד שהסיבוב כולו ישודר בהוט.

השועל לא צופה יותר בעונה הגרועה הזאת

אך השועל ישמח להתעדכן בפורום לגביה. ואולי בגמר, אם לא יישארו בה רק הנפלים, השועל יחזור לצפות.
חבל, כי היה המון פוטנציאל לעונה הזאת, עד שהתחילו ההדחות ההזויות שהרסו את העונה ואת כל הפוטנציאל הענק שלה.

is00

New member
למה לצפות? תסתכל רק על ההופעות ביוטיוב.

חוסך המון זמן!
אם זה מעניין אותך, כמובן.

במה לצפות?

כל הפייבוריטיות הגדולות של השועל הודחו.

שלישיית הגמר של השועל העונה היתה: אשלי וויליאמס, דני גיימר ורייצ'ל פוטר.
אף אחת מהן לא נמצאת יותר בתחרות. אז במה לצפות?

is00

New member
אז נטשת בגלל שלא נשארו לך פייבוריטיות בתחרות.

עכשיו הבנתי.
בכל מקרה אם יתחשק לך, בכל זאת, להתעדכן מה היה(לפחות אצל חלק מהם) - תנצל את הערוץ שלהם ביוטיוב - הם מעלים את ההקדמה+הביצוע+הביקורות. תוכל לראות את הכל בפחות מחצי שעה, אם יש לך זמן להרוג.

Uri04

New member
אז באמת תעבור לבריטית

העונות הבריטיות הרבה יותר מוצלחות לדעתי - הכל שם יותר מתוקתק, מקצועי והכשרונות לא נופלים מאלו האמריקאים.

הבריטי לא משודר בישראל והשועל פספס חצי עונה

אך אם סאם ביילי תגיע לגמר, השועל בהחלט מתכוון לצפות בו. כי יש מצב שיש לנו פה אדל חדשה.
בכל אופן, המתמודדת/זמרת סאם ביילי נכנסה לרשימת האמנים שהשועל מתכוון לעקוב אחרי הקריירה שלהם.

יהיה מצער מאוד אם היא לא תגיע לגמר. אך לשועל יש תחושה שהיא תגיע.

אחרי שהשועל צפה בתוצאות, אפשר לאמר

שזה היה כל כך צפוי. מהבוטום 2 אף אחד עוד לא זכה בתוכנית הזאת. למרות שיש לשועל תחושה שרייצ'ל, בניגד לקאיה, דווקא כן היתה יכולה להגיע לגמר,ואולי אף לזכות.
אך השועל חייב להגיד שהמבט על פניו של סיימון שהיה בטוח שאם יציל אותה ולא את רייצ'ל בשבוע שעבר, כשקאיה הודחה אמש מבלי שהוא והשופטים יוכלו להצילה, היה פרייסלס.

לגבי טים. גם זה היה צפוי מראש. אין סיכוי שפאולינה היתה מוותרת על קרליטו שלה, ושתי השופטות האחרות שהאינטרס שלהן לנצח, יעדיפו להמשיך אם המתמודד הפחות מאיים מבחינתן.
זו גם הסיבה ששבוע שעבר שאר השופטים, מלבד קלי המנטורית שלה, בחרו להדיח את רייצ'ל, שיותר איימה על המתמודדים שלהם מאשר קאיה. זו הסיבה שרייצ'ל הודחה ולא קאיה.
ולכן אסור לשופטים לקבל בלעדיות על ההחלטה את מי להדיח בבוטום 2, כי יש פה ניגוד עיניינים וניגוד אינטרסים. זו בכל אופן דעתו של השועל.

snirf

Active member
ג'וש לוי
אילונה איכזבה השבוע

ג'וש לוי מפציץ כל שבוע, שרק ימשיך ככה
ושלא יקשיב לסיימון ולהערות שלו שלא צריך ריקודים, רקדנים וכו'

אף אחד לא הזכיר בביקורת שלו את הגרסא המיוחדת שהוא עשה לשיר...אהבתי!

ההופעה של אילונה השבוע הייתה...מוזרה
בחירת שיר לא הכי טובה, חבל ש"הכריחו" אותה לא לרקוד (וזה בדיוק מה שאני אוהב בה ובג'וש שהם משלבים ריקודים בהופעות שלהם!)
ועוד המליצו לה ששבוע הבא תשיר נטו, בלי כל הטררם על הבמה
מקווה שהיא לא תקשיב להם

קרליטו אוליברו-נו שיחזור כבר לעצמו! בחירת שיר גרועה ומאוסה
אבל רואים שהוא "נתן את ליבו" והשקיע
אלכס&סיירה-עוד בחירת שיר תמוהה...
רסטלס רוד-משבוע לשבוע אני לא מבין על מה ההתלהבות סביבם...סיימון רק ממשיך להרוס אותם. מלכתחילה הם יועדו להיות להקת קאנטרי, לא? זה עבר ונשכח אני מבין...כי מאז הלייב-שואוס לא ביצעו אפילו שיר קאנטרי אחד! או לפחות בסיגנון קאנטרי

ריון פייג'- ביצוע יפה לשיר יפה

קאיה כהן-ביצוע קולי טוב, אבל למה השיר הזה?!?!? חרוש חרוש חרוש

שוב הדחה כפולה?! נו טוב הם ממהרים לסיים את העונה...

snirf

Active member
טרם צפיתי בתוצאות, אבל יודע...

טים אולסטד-לא מעניין.
וקאיה כהן?!?!? אילו אנטישמים האמריקאים האלו
(מהאלו שמנסים לחפש תירוץ) איך אפשר להעיף מתמודדת מוכשרת שכזאת? גרררר לא הוגן בכלל

למה אנטישמים? קרלי רוז הגיעה עד הגמר

קאיה פשוט לא מספיק כריזמתית וגם הקול שלה בינוני+.
בטח שלא מגיעה לרמה של קרלי רוז וגם לא של רייצ'ל שהודחה לפניה רק בגלל שהיוותה איום על השופטים האחרים.

טים הרבה יותר טוב ווקאלית מקרליטו, אך גם לו חסרה הכריזמה על הבמה.
אז בין הווקאליות לכריזמה, השופטים, או יותר נכון השופטות, כי סיימון לא הצביע, העדיפו את הכריזמתי מבין השניים.

כבר בשבוע שעבר היתה חושה לשועל שקאיה או שתודח או שתהיה שוב בבוטום 2.

is00

New member
תוצאות ותוצאות. כבר לא

נתחיל בהופעות, כמובן...

ג'ף נתן הופעת קריוקי מעולה לשיר כל כך חרוש שפשוט לא הצלחתי לגרום לעצמי להאזין לביצוע עד הסוף.

את הגרסה של ג'וש לוי לשיר שהוא עלה איתו לא אהבתי, לאורך רובו של השיר. לקראת האמצע זה קצת השתפר, אבל בסה"כ - לא אהבתי את העיבוד הזה לשיר. חוץ מזה הוא היה אחד הבולטים של הערב, אבל לא הצלחתי להכריח את עצמי להאזין גם לזה עד הסוף.

חיה כהן אכזבה בענק, לטעמי - בחירת שיר שגויה וביצוע מאוד בינוני מצידה. חבל. קיוויתי שיש לה סיכוי לשרוד עוד שבוע מחוץ לבוטום2. בכל מקרה, אחרי קצת יותר מחצי שיר - פרשתי ממנו.

לילי נתנה הופעה קולית טובה, אבל לטעמי החלק הראשון של הביצוע שלה היה הרבה פחות טוב מהחלק השני שלו כי הוא היה משעמם מדי.

את העיבוד של אלכס וסיירה די חיבבתי. לטעמי היה אחד הביצועים הטובים של הערב. הבעיה - ההרמוניות היו קטסטרופה וכמובן זה נשמע בדיוק כמו כל ההופעות שהם נתנו עד היום.

טים היה בסדר מבחינה קולית, אבל כל השאר...
אגב אני חייב להגיד שאחרי ששמעתי את השיר שהוא ביצע ממש צחקתי. למען השם עד כמה אתה נואש לאישור של השופטים?

אילונה סיפקה הופעה ממש חלשה! לטעמי השיר ממש, אבל ממש לא התאים לה וזה היה הרבה יותר מדי רגוע בשביל אילונה, שגם לא הבריקה ממש בכל הנוגע לווקאלס שלה. מה דמי חשבה לעצמה???
אני רוצה את אילונה הכיפית והפרפורמית בחסד בחזרה!

חוץ מכמה בעיות של זיופים ושל חוסר שליטה קל על הקול שלה ריון נתנה הופעה באמת טובה, אבל שוב...השיר הזה כל כך חרוש! די כבר!!! דמי תעשי טובה ותתני לה, סוף סוף, לחזור לשורשי הקאנטרי שלה!

קרליטו אוליביירו...והנה עוד שיר חרוש מאוד. הביצוע היה קריוקי מדי וקרליטו שוב איכזב באגף הווקאלס שלו. מה שכן לפחות ההופעה הזאת הזכירה את מה שהביא אותו עד כאן - הוא יודע לתת הופעה, כשהוא ממש רוצה.

ולסיום - רסטלס רואד - עוד הופעת קריוקי מוצלחת לערב זה, ששוב הוכיחה שהם טובים עם הרמוניות, אבל כשזה מגיע לסולואים - זה נשמע יותר כמו בדיחה(בעיקר זאק).

מההופעות האלה הבוטום 3, בהתבסס על ההופעות של הערב צריך לכלול, לטעמי את חיה, אילונה טים או קרליטו.

התוצאות... חבל היה לראות את חיה מודחת מיד, אבל לא מפתיע. הבוטום2 האחרים היו מוצדקים לגמרי.

ההופעה של טים הייתה בסדר מבחינה קולית ו...זהו.
ההופעה של קרליטו הייתה קצת פחות מוצלחת מבחינה קולית, אבל מבחינת ההופעה עצמה - הרבה יותר טובה מטים.
כמובן שלטעמי צריך להציל את קרליטו אחרי הדו-קרב הזה.
אה, רגע מריו נותן לטים ולקרליטו הזדמנות לפנות לשופטים...קרליטו מה אמרת? אתה הגעת מכלום, אתה חיית בביבים כל החיים שלך? מזל טוב - רק על זה אני מקווה שידיחו אותך! אה ואם עוד פעם אחת ג'ף גוט אומר שהוא עושה את זה בשביל הבן שלו , אני מקווה שגם אותו ידיחו!

בכל מקרה - היה ברור כשמש שטים יודח בסופו של דבר, ולרגע לא האמנתי שפאולינה באמת נקרעה בנוגע לבחירה שלה. אם היא הייתה חכמה, היא בכלל הייתה נמנעת לחוות את דעתה בעניין ולתת לטים ללכת בזכות הקולות של קלי ודמי שדיברו לפניה.

danlevin1

New member
קריוקי? ביצוע מעולה

ג'ף נתן ביצוע גדול
לא קריוקי ולא בטיח

פאולינה המנטורית הכי גרועה, אפילו יותר מדמי

אין לה אפילו אס אחד בשרוול, בניגוד לכל שאר המנטורים. טים וג'וש שניהם כבר הודחו והוחזרו על ידה. וקרליטו קטסטרופה, זייפן בחסד עליון.
אז נכון, היא נפלה על הקטגוריה הכי חלשה העונה, אך עדיין כמנטורית היא ממש גרועה. וגם ההחלטות שלה ממש לא מקצועיות.

אך השועל שם לב למשהו מעניין. שימו לב שפתאום כל המנטורים נשארו רק עם שני אקטים. מקרי?

is00

New member
דווקא נראה לי שיש לפאולינה מועמד לגמר - ג'וש.

בדיוק כמו שלדמי יש מועמדת לגמר - אילונה(רק שתתן לאילונה לחזור להיוץ הפרופורמרית בחסד שהיא ושהיא תשפר את הווקאלס שלה)
קלי, לטעמי, איבדה כל סיכוי להביא איתה נציג לגמר ברגע שרייצ'ל הודחה..
סיימון...אלכס וסיירה חוזרים על עצמם יותר מדי ככה שנראה לי שהם יודחו לפני הגמר ורסטלס רואד... עם כל הפימפום שלהם נראה לי שלצערי יש להם סיכוי טוב להגיע לגמר.

לשועל יש תחושה שדווקא ריון תהיה המתמודדת שלה

בגמר. אילונה טובה, אך לא מספיק טובה מול ריון. אם השתיים יהיו בבוטום 2 אילונה הולכת הביתה.

ולגבי ג'וש, הוא לא מספיק טוב ווקאלית

אז נכון, הוא יכול לתת יופי של שואו, אבל הווקאליות שלו חלשה. זו הסיבה שהדיחו אותו כבר על ההתחלה.
השועל לא חושב שג'וש ישרוד על הגמר, ולמרות שהוא מאוד כריזמטי ואנרגטי. אבל הווקל שלו נורא חלש.
משום מה, יש לשועל תחושה שריון, ג'ף או לילי, ורסטלס רואד יגיעו לחצי הגמר. אולי גם אלכס וסיירה, בתקווה שלא.
קרליטו כבר לא יהיה שם, מהבוטום 2 לא מגיעים לגמר. ונראה לשועל שקרליטו גמר את הסוס ובשבוע הבא הוא בבית.

חMודי

New member
הבחורה ה"לא צנועה",

מי שזוכר את הבחורה הלא צנועה עם המחשוף הענק והסילקון
אחת כזאת לדעתי צריך למתן אותה - הגזימה מאוד בלבוש.
יותר מדי סנובית,
לדעתי לא מתאימה לתכנית.

למעלה