TYROS סקירה קטנה על המקלדת

four seasons

New member
TYROS סקירה קטנה על המקלדת

מקלדת די מתוחכמת וגם די יקרה כ27 אלף ש"ח... מה שהספקתי להבין שיש לה מעין מיני מערכת סראונד, שתי רמקולים קטנים ורציניים מבחינת הצלילים וסבוופר גדול מתחת, כשמנגנים הצלילים נשמעים כהקלטה של DVD. יש לה פידלים, והשינוי המשמעותי זה המסך הגדול שלה שמחליף את סטנד התווים, יש אפשרות להציג תווים של יצירות כדפים מלאים, ניתן להגדיל ולהקטין, ממש מחשב על המקלדת וגם במבט על המסך אפשר לראות היכן התו שמתנגן ממש על התווים עצמם וכאשר מסתיים עמוד הוא מתחלף בעצמו, האם תעלם תופעת העברת הדפים בקונצרטים... החיסרון היחיד שהבחנתי במקלדת המדהימה הזו הוא בכך שיש לה פחות אוקטבה וחלקי אוקטבה בשמאלה ובמינה של המקלדת...

Mr Peiser 2

New member
וואו נשמע מדהים! ../images/Emo2.gif

איפה התנסת בה אם אפשר לשאול? בקרוב כבר לא נצטרך לנגן בכלל...ניתן למקלדת תווים שהיא תסרוק ותעשה את העבודה בשניה...פחחחח

four seasons

New member
../images/Emo79.gifכלי זמר דיזנגוף סנטר

אני חושב, בסך הכל בתחום הקלאסי תמיד ישתמשו בפסנתר הקלאסי, יתכן מאוד שישתמשו במסך תווים מהסוג הזה וניתן לפתור בעיות של אנרגיה ע"י סוללות גיבוי והחלפת דפים ע"י לחיצה באחת הרגליים, לי היה מאוד מפריע שאדם יחליף את הדפים בקונצרט, מה יקרה אם ירדם, או לא יקלוט סימן שלי, למה שפסנתרנ/ית ילכו עם חוברות ויתעסקו בהם בסירבול ולא ילכו עם מסך דק שניתן להכניס בו תויים של כל היצירות, הטכנולוגיה כבר קיימת והיא תגיע בסוף לאולמות הקונצרטים... חוצמזה כבר היום יש תוכנות שאתה כותב או סורק תווים והתוכנה מנגנת אותם, זה יכול להיות עוד דרך בשלבי האימון על הכרת יצירה...שמעית יצירה ע"י מבצעים אחרים, שמיעה מתוך תוכנת מחשב, אימון, הקלטה, שמיעת ההקלטה שלך... די משעשע, ??

לדעתי התווים הם חלק מהחוויה של

היצירה. תווים הם כמו ספרים, יש בהם את החומר גלם, שאותו אתה מעבד. חלק מהחוויה של נגינה זה להחזיק את התווים ביד, להרגיש את הנייר. אותו דבר בספר. אני לא רואה אנשים שבמקום ספרים מחזיקים מסכים דקים... זה פשוט נוראי...

four seasons

New member
אני חושב שאי אפשר...

לעצור את התקדמות הטכנולוגיה, אחרת היינו נשארים עם הצ´מבלו ומפסידים את פסנתר, אגב אני אישית (אופ טופיק) קורא ספרים גם מספר נייר וגם ספרים אלקטרוניים על מסך קטן, למעשה על הפאלם פיילוט שלי(מחשב כף יד) יש כמה ספרים... מסכים איתך שיש גם חסרונות בצד זה...

למעלה