U-drive

sunriser

New member
U-drive

שלום קניתי לפני מספר חודשים את התוכנת ניוות u-drive לטריאו שלי ואני חייב להגיד שאני דיי מאוכזב ממנה... יש הרבה באגים והתקשורת לא טובה בין המפות לניוות עצמו. קרו לי לא מעט פעמים שהתוכנה מבקשת לפנות כשאסור או אומרת לפנות בכיוון הלא נכון (למראות שבמפה הדרך נכונה)... אז השאלה שלי היא כזאת. האם רוב המשתמשים של התוכנה מרוצים ממנה או שהם מרגישים כמוני?

atzmony

New member
אכזבה קלה מיבחינתי

אבל משיחות עם התמיכה המעולה
שלהם הבנתי שזה בעיות בנתוני מפה שניתנו ע"י חברת מפה ולכן הבעיה היא לא של התוכנה ספציפית. מענין באמת לבדוק ביחד עם תוכנה i-go ולראות אם בשניהם קימים אותם באגים.

גוגו11

New member
יש בעיות גם ב IGO

יש בעיות גם ב IGO. יש לי, על פיפי סי ונתקלתי 3 פעמים רצופות את אותה טעות. אבל בס"ה תוכנה טובה . (ה IGO).

atzmony

New member
זה מאשרר את הטענה שהנתונים מחברת

מפה אשמים בבאגים.

acumedico

New member
תמיכה ושדרוג ל: u-drive

למי מכם יש טלפון מעודכן לתמיכה של u-drive ? הם אינם מגיבים לקריאות התמיכה שלי מזה מס' חדשים וחוששני שהטלפון שברשותי אינו מעודכן. תודה.

atzmony

New member
אני השבוע יצרתי קשר איתם

אומנם עדיין לא ענו לי לאימייל ששלחתי אבל יש מענה הטלפון המופיע באתר .

atzmony

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סיכום דברים ! שירות יוצא מן הכלל ! קרה לי מקרה שלא אפרט אותו כאן אך Udrive ממש לא היו חייבים לעזור לי אני פשוט התקשרתי לשאול לאופציות שיש לי ....
וקיבלתי שרות מעל ומעבר למעשה באופטימיות הגדולה ביותר לא חשבתי שזה יסתיים כמו שזה הסתיים. תודה ונקווה למפה קצת יותר מעודכנת בקרוב ממפה.

TheBeast

New member
לעת עתה לא היו לי יותר מדי בעיות..

עובד אצלי נהדר
למרות שקצת מאריך את הדרך לפעמים, יתרונות המוח האנושי על המחשב...

bgrin

New member
אכזבה מ- U-drive

התוכנה ברשותי מס' חודשים. לצערי- גם אני מאוכזב ממנה קשות. ניסיתי כמה פעמים להעזר בשירות התמיכה. חבר'ה חביבים שנראה שבאמת מעוניינים לעזור, אבל ת'כלס- לא הועילו בכלום. כל העזרה מתבטאת באותה תשובה: נסה לשחק עם הגדרות המהירות. ובכן- שיחקתי. שבוע שעבר לאחר עוד שיחה ארוכה הגדרתי בדיוק מה שיעץ לי התומך ונתתי לתוכנה להוביל אותי מת"א לעיר אלעד.על השעון- שעה ועשר דקות. כולל מעבר דרך כל הכבישים הכי מעצבנים ופקוקים שיש. כולל מעבר דרך דרכים ללא מוצא (כולל כניסה לכפר מונש, להתרסק על הבאמפרים שבכפר, ולהגיע לדרך ללא מוצא, ואז לחזור חזרה את כל הדרך...). דוגמאות נוספות: התעקשות על ירידה מכביש כשהדרך היחידה היא או להמשיך ישר, או לרדת למחלף, לצאת בצידו השני, ולהמשיך באותו כביש בדיוק... או- הגעה לרחוב, ובמקום להכנס אליו- לפנות ולאגף אותו מהצד. או הכרזה: "הגעת ליעד" 400 מ' לפני היעד. לא הגיוני בעיני שתוכנה האמורה לעזור לי למצוא מקום שאינני מכיר תוכל לעזור לי רק אם הזנתי את סוג הכביש המוביל לאותו מקום. הלו,האם לא לשם כך קניתי את התכנה? אולי צריך לעשות נסיעת מבחן קודם ורק אז להזין נתונים? אם הייתי מכיר את סוג ההגדרה הנכונה- ז"א שאני מכיר את הדרך, ואז יתכן שלא הייתי צריך להיעזר בתוכנה, לא כך? מי יכול להסביר מה ההבדל בין דרך אזורית/דרך מקומית/רחוב וכו'? יש מקומות שלא הצלחתי למצוא ולו הגדרה אחת שתיקח אותי לשם בדרך המלך הרגילה. (המשרד שלי למשל). בקיצור- לא-לוהים ול Udrive הפיתרונים. אני ממשיך להתעצבן על התכנה, ולהצטער שבמקום להשאיר אצלי את התכנה הפרוצה שנתן לי חבר, השקעתי כסף כדי להרגיש בסדר עם עצמי.לפחות Udrive אני מקווה מרגישים טוב עם עצמם.

sunriser

New member
אני מרגיש בדיוק כמוך...

אני מרגיש בדיוק כמוך... אני מצטער על הרגע שקניתי את התוכנה וחבל על ה1100 ש"ח... ואיפה המפות 2007 וה"Major Release" שהם דיברו עליו???... אין שוב תגובה בפורום שלהם גם כן... רק חבל שאין מפות ל-Tom-Tom...

למעלה