u need to unplug man!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
u need to unplug man!

ניו הוא האחד גם כנראה בגלל נבואה שמגשימה את עצמה מורפיוס רצה לבסס לו קבוצה של משרתים ואחרי שהרכיב את הצוות הזה הוא פשוט הגיע לניו ושכנע אותו שהוא האחד it is that feeling that brought u to me וניו התמים שהיה יכול להיות באותה מידה כל פוץ אחר שיודע לפרוץ למחשבים מתחיל להקשיב למורפיוס לטריניטי (כשהם ברכב) ולנביאה ומשתכנע. מה איכפת לו אם מישהו היה אומר לכם שאתם האחד לא הייתם רוצים להאמין בזה בעצמכם? אם כבר למה לא ניתקו את ניו - כדי שיוביל אותם למורפיוס. למה לא ניתקו את הנביאה? אההה כי הנביאה היא לא אדם לדעתי היה לנו את הדיון הזה כבר - ואמרנו שנחכה לMATRIX RELOADED. לא שנראה לי שיגידו שם. עוד משהו בקשר לניתוק ניו נראה לי שהמכונות כן ניתקו אותו. ושלחו אותו לביוב שיירקב לו שם. אבל הם פשוט באו לביוב והצילו את ניאו הערום (וטריניטי הציצה לו) ושרולי מה פתאום רק סרט !! אהההה אל תהיי נחותה כמו שאר האנשים שלא נכנסים לפורום הזה
(כן ! אתם שלא קוראים את ההודעה הזאת !!!) המטריקס זה החופש מהדיכוי. לצאת מהמטריקס כדי להיות חופשיים ONCE AGAIN כמו שמורפיוס אומר : the matrix is everywhere u can feel it when u go to WORK when u go to CHURCH when u PAY UR TAXES רק פעם אחרונה שמתי לב לזה. בנאדם שחי כל החיים שלו חיים "קלים" וחסרי משמעות יכול להנות מהם אבל מה כבר הוא השיג בזה? רק עוד הוכחה מהלכת שלחיים אין משמעות ואין מטרה? ועוד משהו הסוכנים לדעתי אין להם שליטה מוחלטת על עולם המאטריקס. אחרת הם היו יכולים לדעת באופן אוטומטי איפה כל הFREEMINDS שחודרים למטריקס. נגיד אם מורפיוס פתאום נוצר ליד טלפון אז ישר היה שם מחכה לו מישהו שיזיין אותו. בקשר ל"לובי-סצין" - באותה מידה יש פאק שהם לא באו לטריניטי בהתחלה ב ROOM 303 - הם סתם נתנו לבני אדם להיהרג לשווא. יש הרבה פאקים בסרט בגלל זה אי אפשר לתת לו 10 כי הוא מורכב מדי אלא רק 9 מזערי. אבל מה לעשות. זה עדיין הסרט הכי שליט שקיים בשבילי בקשר לקצר במאטריקס - איזה מן בני אדם אתם - מה זה יעזור להרוג את כל הגזע האנושי שמחובר למטריקס? המטרה היא לשחרר אותם בבוא היום, ולא לחסל אותם. ותפסיקו להיות קטנוניים לגבי כל קטעי האקשן בסרט ! בשם ג´ואל סילבר והאחים אנדי&לארי ווחאווסקי אני ארביץ לכם אחד אחד.... אחד אחד !! בקשר לזמן "MORE IMPORTANT THEN WHERE IS WHEN" אני גם לא הבנתי כל כך כי זה לא באמת חשוב, הוא רק רוצה לפתוח את מחשבתו לדעת שהוא לא חי ב99? לא יודע אין לי מושג. סתם צורת ביטוי
תנסו שלא להשתגע יותר מדי למרות שזה פשוט דורש את זה מי מה למה אנחנו GENERATION Y שואלים יותר מדי שאלות "למה" אבל אתם לא חייבים להסכים איתי הרי מה אני כבר יודע מי אני כבר רק המ-נ-ה-ל של הפורום הזה...

srullli

New member
לגבי האורקל - הנביאה

למה נראה לך שהיא לא באמת בן-אדם ? אם היא חלק ממער´ המאטריקס, או מושתלת, איזה אינטרס יכול להיות להשתיל אותה שם?, הרי היא לא סוכנת, היא לא תופסת אנשים או מסתובבת עם אקדחים, היא סתם מישהיא חביבה שמשום מה החליטו שהיא תהייה ממוקמת בתוך מטבח... ולהיפך - היא דווקא גורמת לאנשי נבוכדנצר לפעול כנגד המערכת , היא מספרת להם על העתיד ..... (או יותר נכון מדריכה, הם אמרו שיש בחירה - הבחירה של ניאו) ולגבי הקצר - מממ..... לא חקרתי את העניין עד הסוף....יש אפשרות מצד אחד שכולם ימותו, מצד שני, פגיעה של אנשים בצורה שתיראה להם פיזית בתוך המאטריקס (כמו כשפגעו בניאו או במורפיוס) יכולה לגרום למוות ממשי בחוץ, אבל אולי דווקא קצר או קריסת המערכת יכולה לגרום או באמת לשחרור הראש/מוח , או שאנשים ישארו במן תרדמה לא מובנת (כתוצאה מהשוק הפתאומי...), או שבאמת ימותו, כי המוח היה תלותי עד אז. לא בטוח בקיצור שזה יגרום למוות, המערכת רק מתחקה אחרי הפעילות החשמלית של המוח, אולי וירוס יהיה בעייתי כי זה יגרום לדברים כביכול פיזיים במאטריקס שיכולים לפגוע, אבל שיתוק פתאומי מוחלט של המערכת..... לכו תדעו.... מעניין מה כבר אפשר לעשות המאטריקס2 ....?

srullli

New member
חשבתי על משהו מרתיע

תחשבו איזה נורא יהיה יום אחד שבו נגיד כל האנשים יתנתקו מהמאטריקס, ויתעוררו בוקר אחד ,ללא התרעה מוקדמת, למציאות נוראה כזאת..... למקום שחור ואפל, מחוברים לצינורות בתוך אמבטיות , לא יודעים איפה הם......, ומה עושים הלאה.... ואיך חוזרים למה שהיה להם עד עכשיו כל כך מוכר, לשיגרת היום-יום שלהם..... מפחיד.... אוקייי..... צריך עכשיו לחזור לשפיות .... דיי להתעמק.....

mokagino

New member
מציאות אכזרית

מה יקרה אם אנשים יתעוררו למציאות קשה זו?? כבר נוצרו סרטים רבים עם מציאות מעין זו ואף קשה יותר, לדוגמא: שליחות קטלנית, איזו מציאות נוראה (או אולי עתיד נורא) הכל חרוך, שרוף, הרוס. רובוטים מוזרים מסתובבים ומחסלים בני אדם. אבל בכל חושך - מופיע לו משום מקום - האור. אם בשליחות קטלנית, האור הוא ג´ון ואם במטריקס אלו הם מורפיוס, טריניטי וכל השאר. אני בטוח שאם נתעורר למציאות איומה כזו, נדע לשרוד - כמו שאנחנו תמיד עושים...

IC4

New member
חכמים שכמותכם לא יצא לי לראות

דנו בזה בעבררררר של הפורום שאמרתי שאני לא הייתי משחרר אותם מהמטריקס למען עולם אכזרי כי אין טעם לעשות זאת והרי המטריקס בהרבה יותר נוחה וכיפית. ובשליחות קטלנית 2 - עוד סרט מצוין שאם מתעמקים בו אפשר למצוא בו הרבה שאלות "למה דווקא ככה"
- זה סיפור אחר לגמרי , בני אדם גדלו לתוך עולם זה ולא פתאום נותקו ממציאות ועברו למימד אחר

למעלה