U.S.A i'm coming...

yaakii

New member
U.S.A i'm coming...../images/Emo160.gif

בעוד שבוע אני עולה למטוס שייקח אותי הרחק מכאן... לארה"ב. אני אשהה שם כמעט חודשיים מלאים, ואחזור ב19 לאוגוסט. אני לא יודע כמה תהיה זמינה מקלדת בעברית שם, אם בכלל, אבל מדי פעם אכתוב במקלדת הוירטואלית (פעולה נוראית. לא ממליץ לנסות
) וכמובן שאמשיך לקרוא בפורום. בכל זאת, הגן המתפלסף שבי לא ייתן לי מנוח.
אני נפרד עכשיו באופן חלקי כי לא יודע אם תהיה לי הזדמנות לא לחוצה, אחרת.

תהנה (אם לשם זה אתה טס, וגם אם לא , עדיין)

והעיקר שתחזור הביתה בשלום ועם הרבה שוקולד

yaakii

New member
שוקולד אני לא יכול, אבל גלידה-כן

איך להוריד גלידות וג'ינסים מהאינטרנט (טוב, נו, אז גם שוקולד) "סליחה, נוכל להוריד גלידות מרשת האינטרנט? "בוא נחזור בזמן ל-1990. נאמר שיצא ספר של הארי פוטר ואני אומר לך שתוך כמה דקות מרגע יציאתו תוכל לקבל אותו. היית חושב שאני הוזה, שצריך לחכות שהספר יגיע לחנות ספרים בתוך חודשיים. אבל כיום אפשר להעביר את הספר של הארי פוטר ברשת ולהדפיס אותו באמצעות מדפסת לייזר בתוך כמה דקות. למעשה, אנחנו מפרידים בין החומרים - בין המידע של הספר לבין האריזה שלו. כך אנחנו יכולים להפריד גם בין הנוסחה הכימית ליצירת גבינת קוטג' לבין החומר שמשמש ליצירתו. בעתיד יהיו לנו מדפסות מזון. נוכל להזמין לנו קוטג', והמידע יעבור במחשב ויצא במדפסת המזון שלנו. זה יכול לגרום לכך שבעתיד חברות כמו שטראוס ונסטלה יתבעו אנשים על כך שהורידו שוקולד וגלידות בעזרת המחשב". "

yaakii

New member
שוקולד אני לא יכול, אבל גלידה-כן

איך להוריד גלידות וג'ינסים מהאינטרנט (טוב, נו, אז גם שוקולד) "סליחה, נוכל להוריד גלידות מרשת האינטרנט? "בוא נחזור בזמן ל-1990. נאמר שיצא ספר של הארי פוטר ואני אומר לך שתוך כמה דקות מרגע יציאתו תוכל לקבל אותו. היית חושב שאני הוזה, שצריך לחכות שהספר יגיע לחנות ספרים בתוך חודשיים. אבל כיום אפשר להעביר את הספר של הארי פוטר ברשת ולהדפיס אותו באמצעות מדפסת לייזר בתוך כמה דקות. למעשה, אנחנו מפרידים בין החומרים - בין המידע של הספר לבין האריזה שלו. כך אנחנו יכולים להפריד גם בין הנוסחה הכימית ליצירת גבינת קוטג' לבין החומר שמשמש ליצירתו. בעתיד יהיו לנו מדפסות מזון. נוכל להזמין לנו קוטג', והמידע יעבור במחשב ויצא במדפסת המזון שלנו. זה יכול לגרום לכך שבעתיד חברות כמו שטראוס ונסטלה יתבעו אנשים על כך שהורידו שוקולד וגלידות בעזרת המחשב". "

yaakii

New member
כן, המטרה העיקרית היא להנות.

חחח יש לי ספר עם כל מיני עבודות מצחיקות, אחת מהעובדות שמופיעות שם זו: "תמיד מישהו שחוזר מחו"ל יביא טולברון, למרות שכבר שנים יש את זה בארץ". מה שנכון-נכון... (יש שם עוד משפט ממש נכון: "אתה תראה מלא ערביות שלומדות נהיגה, אבל אף פעם לא תראה ערבייה נוהגת סתם ככה).

נתגעגע אליך../images/Emo13.gif תמיד מעלה נושאים מעניינים,מחיה

את הפורום, וכיף לשמוע את הדעות המנוסחות והמתונות שלך:) בהצלחה בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות:)

yaakii

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אם הזכרת אפשרויות בלתי מוגבלות, אז דווקא השבוע שמעתי משהו שהפתיע אותי-שבארה"ב ההגבלה של גיל שתיית משקאות אלכוהוליים היא עד 21. בשונה מהארץ שכבר בגיל 18 אפשר. אני יכול להבין. כשהגבולות רעועים קורים עוד ועוד דברים רעים. כשיש אתרי פורנו זמינים מכל מחשב בארץ אז ילדות בגיל 6 מתמכרות לאתרים כאלה (מתוך כתבה שפורסמה בשבת, כתגובה למספר מעשי אונס שהתרחשו לאחרונה בקרב ילדים קטנים).

tamaguchi girl

New member
טיסות מוצלחות ושהיה מהנה בארה"ב!D:

ותחזור בשלום
אתה טס לחופשה/משפחה/מחנה/חילופי תלמידים/תוכנית כלשהי/אחר?

yaakii

New member
תודה! המטרה הייתה לטוס לארה"ב

לשם השהות שם וזהו, אבל בגלל שרצינו (חבר שלי ואני) להשאר שם הרבה זמן, אז היינו צריכים איזו מסגרת אז מצאנו עבודה בקייטנה (לא מחנה, קייטנה רגילה) בבית-ספר יסודי דתי בניו-ג'רזי. זוג נחמד מהקהילה היהודית ששם הסכים לארח אותנו. המשכורת מכסה כמעט את כל ההוצאות, ככה שיצא ממש נחמד. מדי פעם ניסע לניו-יורק ונטייל גם שם. סוף-סוף אחרי שלוש שנים שאנחנו מחפשים עבודה כלשהי שם (כבר הסכמנו שנה אחת לשטוף כלים באיזה מחנה, אבל אפילו לזה היינו קטנים מדי..) מצאנו וסוף-סוף... הבאסה היא שהייתי צריך לעזוב את ההדרכה בארץ, בתנועת הנוער שלי. וגם העובדה שאהיה רחוק מהבית לדי הרבה זמן, אבל בקטע הזה אני די בסדר. זהו, בקצרה.

tamaguchi girl

New member
וואו זה נשמע ממש ממש מבטיח!../images/Emo9.gif

גם ארה"ב, עבודה, גם כיף, גם הדרכה וגם אתה נוסע עם חבר! מה עוד צריך
תהנה מכל רגע

TFNM

New member
סחטיין יאקי

סידרת לעצמך אחלה של טיול! תהנה,אתה תחסר פה. מגניב עכשיו אני הכי חכם בפורום ולא יהיה מי שיעצור אותי מוהאהאהאאהאהאהאהאהא

yaakii

New member
תודה על המחמאה (והאיחול), אבל

אני לא חושב שאני הכי חכם בפורום וגם לא שאני לא, פשוט אין לי מושג מה האייקיו של חברי הפורום (גם לא שלי). ואל דאגה- Clueless Angel יכולה לעצור אותך בקלות

למעלה