Ubisoft מוכרת האשליות

sky121

New member
Ubisoft מוכרת האשליות

תערוכת E3 בפתח, וכל החברות יציגו את המשחקים שלהם.

וביניהן תהיה Ubisoft הידועה. אני חושב שצריך לצפות בסרטון הזה, בשביל להנמיך (משמעות כפולה
) את הציפיות, מכל משחק שהם מתכוונים להציג.

עדיין לא יאמן כמה watch dogs נראה סינימטי וטוב בE3 2012

לעומת מה שקיבלנו. עדיין wach dogs 2 אחד המשחקים הכי מצופים שלי השנה.
ואני אכן דואג שיוביסופט יראו משחק מלוטש בהרבה ממה שנקבל בפועל.

PlayGirl3

New member
אולי עד E3 ויוונדי תשתלט על יוביסופט

ואז שנמוכים יהיו הצרות הכי קטנות שלנו ושלהם.

מי שלא מעודכן, יוביסופט עומדת בפני השתלטות עויינת של חברת מדיה ענקית צרפתית בשם vivendi ואם זה יקרה צפויים שינויים רציניים מאוד בחברה.
זאת לא פעם ראשונה שהחברה הזו משתלטת על חברות משחקים ומייחסים לה למשל את המוות של Sierra.

לגמרי.

רואים למשל שיוביסופט עושה דברים כדי לשפר את איכות המשחקים שלה היא לוקחת הפסקה ממשחקי AC והקשיבה לפיידבק השלילי על הדמות הראשית המשעממת של watch dogs, אם ווינדי יקנו את יוביסופט הם יחזירו את המצב לקדמותו, וידחפו לנו AC כל שנה, וwatch dogs כל שנה.
ויכולים לקרות דברים אפילו יותר מדאיגים. הדבר הכי טוב ביוביסופט לדעתי היא שהיא כמעט חברת הAAA היחידה, שמשקיעה בהמצאה של IP חדשים.

ויוונדי תהרוס אפילו את זה, ורק תחלוב את הIP הקיימיים של יובי עד שימאס לה ואז היא תמכור את יובי או תהרוס אותה.

אני מקווה שיובי יצליחו לשכנע את המשקעים שלהם להפסיק למכור מניות כי זה נראה רע מאוד.

היו מקרים שחברות הצליחו להשתחרר מהשליטה של ויוונדי כמו שאקטי הצליחה, אבל זה בגלל שויוונדי ויתרו עליהם משום מה.

(אלוהים יודע למה, אקטי היא אולי החברה הכי רווחית מחברות הצד ג')

evilplate

New member
איזו חברה פח

כן תגובה קצת קיצונית אבל הם פשוט רמאים, אין תירוץ לדברים האלו, אני מבין שאפשר לפשל עם טריילר חשיפה, במיוחד לפני שיצאו הקונסולות, אז נגיד הם הראו סוג של target ונכשלו, קורה, אבל הם משקרים על כל דמו E3 שמופיע גם אחרי שהמשחקים נחשפים.
&nbsp
בסרטון הוא משווה לא רק בין החשיפה של WD אלא גם בין הטריילרים שהופיעו מאוחר יותר, שכבר היה ברור מה הכח של הקונסולות, הם עדיין המשיכו לרמות.
&nbsp
גם עם הדיוויזיה יש שם השוואות גם לסרטוני גיימפליי מאוחרים יותר ולא רק ביחס לחשיפה, אבל פה לפחות המשחק הסופי מרשים מאוד בניגוד ל WD שהרגשתי שהוא קרוס ג'ן.
&nbsp
ומה התירוץ שלהם ל FC4, שנחשף עמוק לתוך הדור? ובקשר ל SIEGE שנראה כמעט דור קדימה בחשיפה?
חבל שאי אפשר לתבוע אותם על הטעיית הציבור, הם גם מוציאים משחקים פח לרוב והם גם רמאים, פעם EA היו נחשבים לשנואים ביותר ע"י כולם, היום זו יוביסופט.

הם באמת דוחים הם מראים משחקים ברמה של פער של דור בכרטיסי מסך

אולי לא דור במובן של הקונסולות, אבל כן דור במונחים של כרטיסי מסך למחשב. זה כמו שיראו לנו משחקים על הPC עם כרטיס המסך הכי סוף הדרך, לעומת כרטיס המסך הכי בינוני בשוק.

יובי פשוט יודעים כלל מאוד חשוב בחיים לצערנו. הרושם הראשוני זה מה שקובע הכל.
זה מה שקובע בזוגיות, זה מה שקובע בראיון עבודה, זה מה שקובע שמוציאים משחק חדש לשוק, או שחושפים אותו לראשונה, פה ההצלחה נבנת או נהרסת.

יוביסופט מנצלים את חוק הטבע הזה בלי בושה ליעילות המקסימלית שלו

הם גם גרמו לחברות יותר ישרות כמו סוני וWB להתחיל לרמות גם, בגלל זה אני כבר לוקח בערבון מוגבל כל מה שאני אראה בE3.

אגב, אנחנו אפילו לא יכולים לתת ליובי את הספק שהם ישתמשו בסקורפיו כדי להתחיל להתקרב להבטחות שלהם, אז בכלל אין טעם נגיד לשדרג אליו.

תחשוב על זה 20 מליון בעלי ONE ודווקא יובי הזו תתחיל להשקיע בסוף 2017 בגרפיקה נורמלי לסקורפיו?

דאמ איתם.

הדיווזיה באמת נראה סוף הדרף והכי קרוב לחשיפה אבל בטח תסכים איתי שאפילו שם, אם אתה בודק בזכוכית מגדלת, גם אז הוא לא בדיוק ברמה של טריילר החשיפה, אבל הוא הכי מתקרב.

SIEGE נראה כמו איזה משחק PS3 בהשוואה לחשיפה.

evilplate

New member
ברור שיש הבדל גם בדיוויזיה

גם בתאורה קצת, חסרים אפקטים של עשן, תראה גם את המנהרה במשחק הסופי כשהוא משקיף עליה מלמעלה, במקור היא מוארת ויוצא עשן, בסופי נראית כאילו אפילו הומלסים לא נמצאים שם, גם יש פחות פרטים ברקע, כשהוא אומר בטריילר "תראו את מנהטן" ובסופי אתה רואה שהרקע דל יותר.

אבל המשחק הוא בין היפים על הדור הזה, יש מצב שהעולם פתוח הכי יפה, אז קשה ממש להתלונן, אתה מרגיש יריקה בפרצוף כשאתה קונה את ווטץ' דוגס על סמך הטריילרים והוא נראה פחות או יותר כמו הרימאסטר של GTA5 אם לא יותר גרוע (ועם עולם מוגבל ומסכן בהשוואה, בלי פיזיקה ובלי כלום), או עם SIEGE ששם בכלל פשטו את כל הנשמה של המשחק (כמו שאמרת כאילו הוא רץ על LOW בהשוואה לאולטרה או משהו)

דרך אגב השנמוך הגדול בדיוויזיה אם ראית את הסרטון זה יותר בגיימפליי מאשר בגראפיקה, תראה שהוא פותח את המפה איזה מסכנה היא ביחס למה שקיבלו בסוף, ויש המון תלונות על התוכן הדל של הדיוויזיה, שהמשחק מתחיל טוב אבל מתדרדר קשות בהמשך מבחינת תוכן, זה עוד יותר חוצפה שהם מוכרים את המשחק כמשהו אפי וענקי ובסוף אתה משחק בירוחם מושלגת במקום במנהטן.

אבל אתה צודק בקשר לסיבה שהם עושים את זה, זה עובד להם מדהים, אין לי ספק שאם אני המנכ"ל אני ממשיך בקו הזה, הם גאונים מבחנה עסקית.

טם כבר דיברנו על הסקורפיו, ראית את הטריילר האחרון של הוריזון אני מנחש, נראה שהגראפיקה השתפרה יפה ויש כאלו שמתחילים להריץ תיאוריות שזו גרסת ה NEO, מאוד מקווה שזה לא נכון.

לך תראה את הגיימפליי חשיפה את הוריזון מ E3, פתאום גראפית הוא נראה פחות מרשים ממש שזכרתי (טוב נו אחרי אנצ'רטד 4...) והטריילר האחרון מדהים ביופיו (נקי הרבה יותר ביחס לקודמו, מצד שני גם אנצ'רטד 4 נקי רצח אז אולי הם לקחו מנוטי את הטכנולוגיה שלהם), אני מקווה שפשוט הם שיפרו אותו על הפס4 ואין איזה טריק :(

(או שאולי הכל פשוט סרטוני מעבר IN ENGINE שכאלו והגיימפליי יראה זהה למה שראינו עד עכשיו, גם יכול להיות)

באמת לא אמרת מה חשבת על הטריילר החדש של הוריזון!.

נו, גרילה זוכה קצת לנקודות אמון ממך ככל שהזמן עובר? או שאתה בחיים לא תאמין בהם? :)

אני לא חושב שיש לנו מה לדאוג, בנוגע לשנמוכים "שימוש מניפולטיבי בניאו וכו'" אל תשכח שעברה שנה מאז שראינו את הוריזון גבר, זה לא שהוא וגרילה קפאו בזמן הזה.
.

וכן, לדעתי זה מאוד הגיוני מה שאמרת שיש שיתוף פעולה בין נוטי דוג לגרילה בטכנולוגיות מסוימות גם אם סוני לא תבוא ותגיד לנו את זה.

לדעתי ברור שהוריזון ירוץ אופטימלית על הניאו כמו שכל משחק עולם פתוח ירוץ טוב עליו, אבל זה יבוא בקטע של פריים רייט יותר יציב כשיש הרבה פיצוצים וכו'.

אני חייב להגיד שהלכתי לראות את הטריילר החדש, וברור שהוא נראה הרבה יותר מלפני שנה, אבל גם ההדגמה של הוריזון מ2015 נראת לי מדהים עדיין.

כי אני כל הזמן זוכר שזה עולם פתוח, ואני חושב שההדגמה מ2015 קורעת למכשף 3 את הצורה בגרפיקה (אלא אם כן תראה לי עכשיו סרטוני PC שלו, שזה לא נחשב
)

מה שהם הראו זה טריילר סיפור, אז בהחלט יכול להיות שבקטעי קישור הם יעלו את הרמה של הגרפיקה. כאילו בטכניקה הזו שהסרטונים עדיין במנוע המשחק, אבל רק ברמה יותר גבוהה.

בכל אופן, גרילה מוכשרים טכנית בטירוף, ואפשר להיות קיצונים ולזכור להם את מה שהיה עם ההדגמה של קילזון 2 אם נהיה עתיקים, אבל לדעתי הם מסוגלים להוציא גרפיקה כמו בטריילר בהוריזון. יש להם את הכישרון הטכני לזה.

יש להם את האנשים הכי מוכשרים שעבדו על המכשף 3, שיודעים איך לגרום לכל הגרפיקה המטורפת הזו לעבוד עם עולם פתוח דינאמי.

ואחרון אחרון חביב, הONE שחלש מהPS4 בלא מעט, לא מגביל אותם, כמו שהמכשף 3 הגביל ככה שזה אפשרי.

evilplate

New member
מה חשבתי? מה עוד אפשר לחשוב חוץ מזה

שהוא אדיר? המשחק נראה חלומי, הדבר היחיד שקצת הרגיש OFF זו הכתיבה, כאילו היא בסדר למשחקי וידאו אבל אתה יודע, אנצ'רטד 4 וכל זה מראים שאפשר להביא כתיבה ברמה של סדרת טלוויזיה טובה ולא חייבים להתפשר כי זה "משחק וידאו".

אבל כן, נראה ממש ממש טוב, עדיין סקפטי כי זאת גרילה, זה לא שאין לי אמון במשחק על סמך מה שהראו, אלא רק בגלל המפתחת שמבחינתי אף פעם לא הוציאה משחק טוב (כולל קילזון 2 שנחשב להכי טוב שלהם- היה זוועה רצח בשבילי), הלוואי ויוכיחו לי אחרת.

הגיימפליי בחשיפה פה-
https://www.youtube.com/watch?v=Fkg5UVTsKCE

נראה ממש טוב, בטח יותר טוב ממשחקי עולם פתוח אחרים על ה PS4, אבל תראה את האיכות תמונה, זה נראה ROUGH, יש המון pop ins, הצמחייה נחמדה אבל שוב, אני משער שראית את רמת הצמחייה של אנצ'רטד 4, וגם אנצ'רטד 4 כל כך נקי בהשוואה ועם pop ins פחות בולטים, לי אישית זה לא מפוצץ ראשים כמו בחשיפה אחרי שנחשפתי לחלקים מסויימים באנצ'רטד.

אבל הטריילר החדש, אם אלו אכן קטעי גיימפליי ערוכים (שים לב שיש הרבה קטעים שנראים כאילו מתוך משחק רק בזווית סינמטית כשהיא רוכבת וכו') אז הוא מפרק כל משחק אחר בז'אנר כולל הוויצ'ר על ה PC על אולטרה, אבל מפרק בקטע של הפרש ברור, הנה תמונות שלקחתי מ GAF של הוויצ'ר על ה PC בהגדרות הכי גבוהות (ונראה לי גם ברזולוציה גבוהה יותר מ 1080P):

http://cdn.mos.cms.futurecdn.net/40cbcca5c128186854ceab27c10438f2.png

http://i.imgur.com/XW1nmNH.jpg

הטריילר החדש נראה ברמה של אנצ'רטד 4 רק בסביבה של עולם פתוח, גם ה pop ins בולטים פחות והאיכות תמונה מדהימה, בגלל זה אני סקפטי אם אכן מדובר בגראפיקה של גיימפליי, יש המון אנשים ב GAF שחושבים שמדובר בהדגמה ראשונה של ה NEO ואני נוטה להסכים אם הטריילר הזה אינדיקציה.

וואו הוריזון נראה שנות אור מגרסת המחשב של המכשף.

אני בטוח שהNEO יכול להריץ אותו באיכות הזו של הטריילר החדש ברמה שחיקה אבל הPS4 הרגיל
לא יכול לשרוד איכות כזו ולרוץ טוב בעולם פתוח עצום שכזה. השאלה אם סוני תסכים שתהיה שונות כזו בין הPS4 לניאו.

קשה לדעת כי הם בעצם צריכים כותר דגל לניאו שידחוף אנשים לשדרג, מצד שני
הם יקבלו כזו קטילה ברשת אחי, שזה יכול לפגוע בIP החדש הזה.
ושאנשים יהיו צינים כלפיהם כמו שאנחנו עם יוביסופט.

יהיה מסקרן מה יהיה.

כך או אחרת, גם אם זה יתברר רק כגרפיקה של סרטוני מעבר המשחק עדיין מציג גרפיקה מדהימה שאני מרוצה ממנה. נכון, לא ברמה של4 uncharted, אבל uncharted 4 הרבה פחות אינטרקטיבי אז זה היה אפשרי.

למעלה