ברור שיש הבדל גם בדיוויזיה
גם בתאורה קצת, חסרים אפקטים של עשן, תראה גם את המנהרה במשחק הסופי כשהוא משקיף עליה מלמעלה, במקור היא מוארת ויוצא עשן, בסופי נראית כאילו אפילו הומלסים לא נמצאים שם, גם יש פחות פרטים ברקע, כשהוא אומר בטריילר "תראו את מנהטן" ובסופי אתה רואה שהרקע דל יותר.
אבל המשחק הוא בין היפים על הדור הזה, יש מצב שהעולם פתוח הכי יפה, אז קשה ממש להתלונן, אתה מרגיש יריקה בפרצוף כשאתה קונה את ווטץ' דוגס על סמך הטריילרים והוא נראה פחות או יותר כמו הרימאסטר של GTA5 אם לא יותר גרוע (ועם עולם מוגבל ומסכן בהשוואה, בלי פיזיקה ובלי כלום), או עם SIEGE ששם בכלל פשטו את כל הנשמה של המשחק (כמו שאמרת כאילו הוא רץ על LOW בהשוואה לאולטרה או משהו)
דרך אגב השנמוך הגדול בדיוויזיה אם ראית את הסרטון זה יותר בגיימפליי מאשר בגראפיקה, תראה שהוא פותח את המפה איזה מסכנה היא ביחס למה שקיבלו בסוף, ויש המון תלונות על התוכן הדל של הדיוויזיה, שהמשחק מתחיל טוב אבל מתדרדר קשות בהמשך מבחינת תוכן, זה עוד יותר חוצפה שהם מוכרים את המשחק כמשהו אפי וענקי ובסוף אתה משחק בירוחם מושלגת במקום במנהטן.
אבל אתה צודק בקשר לסיבה שהם עושים את זה, זה עובד להם מדהים, אין לי ספק שאם אני המנכ"ל אני ממשיך בקו הזה, הם גאונים מבחנה עסקית.
טם כבר דיברנו על הסקורפיו, ראית את הטריילר האחרון של הוריזון אני מנחש, נראה שהגראפיקה השתפרה יפה ויש כאלו שמתחילים להריץ תיאוריות שזו גרסת ה NEO, מאוד מקווה שזה לא נכון.
לך תראה את הגיימפליי חשיפה את הוריזון מ E3, פתאום גראפית הוא נראה פחות מרשים ממש שזכרתי (טוב נו אחרי אנצ'רטד 4...) והטריילר האחרון מדהים ביופיו (נקי הרבה יותר ביחס לקודמו, מצד שני גם אנצ'רטד 4 נקי רצח אז אולי הם לקחו מנוטי את הטכנולוגיה שלהם), אני מקווה שפשוט הם שיפרו אותו על הפס4 ואין איזה טריק
(או שאולי הכל פשוט סרטוני מעבר IN ENGINE שכאלו והגיימפליי יראה זהה למה שראינו עד עכשיו, גם יכול להיות)