UEI Nevo שלט אונברסאלי בכף ידך.

דרור א

New member
UEI Nevo שלט אונברסאלי בכף ידך.

שלום חברים. מבקש לדעת האים למישהוא יצא לעבוד עם התוכנה הזו על מחשב כף היד שלו ? ידעו לי שבדגמים קודמים יציאת האנפרה היתה מוחלשת לחיסכון בבטריה ודבר זה שופר בדגם 3950. האם כך אכן הדברים ? לדעתי זו סיבה נהדרת לבצע שידרוג , כי רק שלט אונבסאלי דומה (ברמה של הפרונוטו) עולה בחול (שלא לדבר על הארץ בתוספת 71 אחוז מכס) קרוב מאוד למחיר המחשב כף יד , והוא לא יודע לשחק טטריס
. דרור.

chaofix

New member
השתמשתי ולהלן המסקנות

שלום הינני משתמש בדגם 3950 ותיכנתתי את ה- nevo שישלוט על 4 מכשירים (טלויזיה Grundig, וידאו - Sony, די.וי.די - Toshiba, רסיבר - Kenwood). הצלחתי בצורה מהירה יחסית למצוא את כל המכשירים הללו, וזה פעל בצורה נחמדה מאוד. לפעמים הייתי צריך לכוון את ה- 3950 לכיוון המכשיר בזווית קצת שונה על מנת שיקלוט את האינפרא. טלויזיה - ישנם ארבעה מסכים אשר רובם אינם שימושיים. ניתן לצמצם לכדי שני מסכים, שבהם ניתן לעשות את כל הפונקציות. וידאו - אין מילים, משפוט היה מעולה. שלושת המסכים היו מפורטים כמו שצריך, ניתן היה לעשות את כל הפעולות (קדימה, אחורה, עצירה, הקלטה וכו´) ללא שום בעיות. די.וי.די - בסך הכל די בסדר. חסרות פונקציות של גישה ישירה לשינוי פסקול / תרגום במהלך הסרט. כניסה לתפריט בצורה נוחה ומעבר בין התפריטים מאוד קלה. רסיבר - לצערי ברסיבר נתקלתי בהכי הרבה בעיות, וזו המכשיר הכי פעיל בחדר. לא ניתן להחליף בין המכשירים הפעילים. הכוונה, שאם אני מעוניין לעבור בין הדי.וי.די למחשב, אין אפשרות כזו, וצריך לחזור לשלט המקורי. שינוי העוצמה, התחנות, הכיבוי וההדלקה מאוד נוחים - כמו בכל שאר המכשירים. שימור - התוכנה עצמה מאוד קלה וברורה לתפעול. - מגוון המכשירים אשר נמצאים "במלאי" הזיכרון של המכשיר, מאוד גדול, וניתן להוסיף מכשירים דרך אתר האינטרנט של החברה. - ניתן לתכנת יותר מחדר אחד - וזו תכונה מאוד מעולה. שיפור - אין את המכשיר הדיגיטלי של "יס". - לא ניתן להקליט מכשירים נוספים או פקודות מסויימות. - המעבר בין המכשירים מצריך לחיצות נוספות. לסיכום בסך הכל, התוכנה מאוד טובה וקלילה, ממשק משתמש ידידותי מאוד ונוח. בגרסה הבאה, הייתי ממליץ לחברה להכניס את האפשרות של הקלטת פקודות נוספות ע"י האינפרא. chaofix

דרור א

New member
תודה , תודה על הסקירה המקיפה.

שאלה , האים יש אפשרות לבצע "למידת קודים" כלומר העבר קוד מהשלט המקורי לתוכנה שעל ה IPQ ? האים הקודים הם רק קודים מובנים ? דרור.

chaofix

New member
אז זהו...

שזו אחת המגרעות של התוכנה לא ניתן ללמד אותה קודים חדשים chaofix

castroman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

אחלה של סיקור

למעלה