UFC 1 - The Begining

גיא ע

New member
UFC 1 - The Begining

עכשיו ראיתי. לא יאומן איך זה היה פעם (שנת 93): בלי כפפות (!) מרפקים לראש תופשים שיער (כדי להוריד ליריב את הראש לבירכיה) נגיחות דריכות גרייסי שזכה נלחם 3 קרבות בשעה ומשהו (היום זה קרב ב-3-4 חודשים...) פשוט הוריד את כל היריבים שלו לקרקע והכניע אותם. קן שמרוק הצעיר, כבר אז היה עם פה גדול... פשוט ענק מעניין מתי יגיע הכל לאגו טוטאל.

גיא ע

New member
מעניין, איך שנלחמו אז

היו חייבות להיות פציעות חמורות: לא היו קטגוריות משקל - ענקים נלחמו בגמדים. מרפקים מאחורי הראש. היום לא נותנים ללוחמים אפילו לתפוס בגדר של האוקטגון כדי למנוע הטלות וכו'

T R e x x x

New member
איפה ראית את זה?

יש לך הורדה או משהו ? או שראית את זה באגו טוטאל שהראו איך עושים triangle choke?

מאוד נוסטלגי אבל גם די מגוחך..

לראות את המתאגרף עולה לזירה עם כפפה אחת, מופל וניכנע מהפחד היה קצת לא מקצועי.. :) בכלל חוץ מגרייסי והלוחם ההולנדי מהסבאט כולם שם לא בדיוק ספורטאים/אתלטים/לוחמים..

גיא ע

New member
יש משהו במה שאתה אומר אם כי "מגוחך"

זה מונח קצת קשה... מוזר מאוד לראות לוחם סומו נגד אדם רגיל - הבדל של 120 קילו... בכלל, הם מאוד הדגישו את ההתמחות של כל אחד - קאראטה נגד סומו וכו'. וגם את הנושא שהכל מותר ולוחמים עד שמישהו נופל. בראשון והשני (שמשם כבר ביג ג'ון התחיל לשפוט - איזה רזה...
) השופטים בכלל לא ראו את הכניעות של הלוחמים, והפינה זרקה מגבת. בשלישי כבר הקפידו הרבה יותר לשים לב מתי מישהו נכנע ולהפסיק קרבות בזמן.

talhorm

New member
קצת קשה לצפייה האירועים האלו

אבל אם זה יהיה באגו טוטאל ואני ישב על הטלווזיה בלילה סביר להניח שאני יראה את זה ולא את פסוקו של יום בערוץ 1

גיא ע

New member
אמרו שישדרו את כל האירועים

אני מקווה שיעשו את זה מסודר וא אחד מפה אחד משם...

למעלה