UFC 138 - השקילה

BeniTaz

New member
UFC 138 - השקילה

http://www.fightvideomma.com/2011/11/ufc-138-weigh-ins-video.html שימו לב לפאפי אבדי, איזה מפלצת.. אם חשבתם שאלבס גדול למשקל שלו תראו את היצור הזה. מוצק ושרירי יותר.. לעומת אלבס גם הגיע למשקל שהיה צריך. בכלל.. ריח של הפתעה באויר? קצת על פאפי אבדי - מה שנקרא "לוחם מבטיח": *בן 33, עשה את הבכורה ב-2006. *ממוצא קונגולזי, נולד בכלל בצרפת, גדל בבלגיה ובגיל 19 עבר לשבדיה. *קרב ראשון ב-WW בקריירה *מאזן 0-8. בכורה ב-UFC *חגורה שחורה בג'ודו, סגולה ב-BJJ ולפי מה שהוא אומר הסגנון שלו זה מואי טאי. יהיה מעניין

udi102

New member
הולך להיות קרב פגז ....

אולי בכל זאת אני יראה את האירוע או לפחות את הקרב הזה ,בכל זאת זה בשעה סבירה ,בכל מקרה אני עם אלבס בכל הדרך !

etayone

New member
אלבס צריך לחתוך משקל

מקווה שזה לא יעייף אותו יותר מדי מת על הלוחם הזה

udi102

New member
מאוד מאכזב אותי אלבס ....

מהבחינה שנדמה לי לפני שלושה קרבות הוא שינה לגמרי את שיטת חיתוך המשקל שלו ונראה שזה עובד מצוין אבל אז הוא הפסיד לסטורי ונראה גם מול הקרב מול עבדי שהוא לא עבד כמו שצריך ממש חבל על הלוחם הזה שאם הוא יעלה לMW הוא יהיה ממש קטן שם

BeniTaz

New member
לפי השקילה

אלבס לא גדול כמו בשנים האחרונות. הוא הוריד משמעותית מאסת שריר (כנראה כלקח).. הוא נראה כמו הלוחם הצעיר שהגיע ל-UFC. העובדה שהגיע פאונד אחד יותר ממה שהיה צריך היא פדיחה אבל הוא הרבה פחות מאסיבי ושרירי מהאלבס שאני זוכר.

udi102

New member
זה נכון לגמרי ....

אבל זכור מה שאני אומר אם הקרב מגיע לסיבוב השלישי אבדי גומר את האוויר ,אין ספק שכל המסת שריר הזאת שלו יכולה ותפגע בו .

UgiPletzet

New member
המחנה של אלבז טוען שזה היה שטויות

הוא נשקל 4 פעמים לפני שיצא לשקילה הרשמית, והיה בין 169-171, ואחרי שברשמית הוא היה כבד מדי, הוא הוריד את הפאונד הזה בחצי שעה והלך להישקל שוב בלי בעייה.

BeniTaz

New member
כן, מין הסתם הצליח להגיע לשקילה בפעם השניה

שטויות או לא שטויות ועדות האתלטיקה נותנות אפשרות ללוחם להגיע פאונד אחד יותר ממה שהיה צריך.. הוא אמור להגיע 170 פאונדס. אז שלא יכוון ל-171 פאונדס וככה לא יהיו פדיחות בשקילה הראשונה.

PersonaNonGrata

New member
אני דווקא מבסוט מאוד מהאירוע...

ובטוח הולך לראות אותו בלייב.אבל רק בגלל שאני סוג של פאן בוי של ליבן :)...למרות שאני לא נותן לו הרבה סיכוי לנצח... אבל האמת שיש עוד כמה קרבות נחמדים בקארד כמו Pickett vs Barao וכמובן אלבס מול עבדי...

למעלה