UFC 144 - JAPAN

fatnoam

Active member
UFC 144 - JAPAN

יום שבת זה קורה! אחד מהאירועים שהכי ציפינו להם! תסמנו את התאריך 25.02 יכול להיות בגלל שזה ביפן, אז השעות יסתדרו, ונוכל למצוא סטרים בשעה נורמלית בישראל :) אז מה בתפריט?
פרנקי אדגר מול בנסון הנדרסון על תואר ה-LW
מיין איבנט מלא אקשן, ללא ספק. אדגר הקטן בעל הלב הענק, פוגש לוחם מאוד מוכשר, שבא אחרי קרב השנה (לדעתי) מול גווידה. הנדרסון עבר כברת דרך ארוכה מאז שהיה קורבן לבעיטה מהגדר ע"י שואוטיים פטיס, ואדגר הולך להגן על החגורה פעם נוספת. אני חושב שהנדרסון מוכשר יותר וגדול יותר ובעיקר יותר מגוון וחכם ממיינארד שהיה צריך לסיים את אדגר פעמיים ונכשל. אני לא רואה את אדגר מקבל נוק אאוט, אז ההימור שלי שהנדרסון ינצח או בהכנעה או אצל השופטים.
ראמפייג' ג'קסון - ראיין ביידר
ביידר שמחפש לטפס חזרה לטופ ולהראות שההפסד מול טיטו היה מקרי לחלוטין. ראמפייג' בא אחרי ההפסד לג'ונס, ונראה לי שהוא נלחם כי פשוט נגמרו לו קרבות בחוזה. למרות הבדלי המוטיבציה בין השניים, אני חושב שנסיון הזירה של ראמפייג' ייתן לו את הקרב הזה, וכנראה אצל השופטים. ביידר לא מתאבק מספיק טוב בשביל לקחת אותו למטה, ובעמידה ראמפייג' יותר מסוכן פשוט. קרב פרידה לפני שהוא הולך להוליווד סופית?
מארק האנט - צ'ק קונגו
האנט עם הסנטר שפשוט לא נגמר, פוגש סטרייקר די קטלני בדמות קונגו. אבל בעוד שהאנט שועל קרבות ותיק, קונגו בכל פעם מחדש מראה לנו עד כמה הוא טיפש. למרות עליונות טכנית ופיזית (לפי מה שאני חושב לפחות) קונגו הולך להפסיד גם פה. אני דווקא מהמר על TKO, כי להאנט יש כוח בידיים. משעמם בטוח לא יהיה, כי לקונגו יש כושר להרביץ 15 דקות, ולהאנט יש סנטר לספוג מכות 15 דקות, או עד שיוציא את הבומבה שתשלח את קונגו לישון.
אקיאמה - שילדס
אוקאמי - בוסץ'
קרבות של יפנים, בשביל שהקהל ביפן יראה את הגיבורים המקומיים שלו. לי אין שום עניין בקרבות האלה, אם מישהו רוצה לפרט הוא מוזמן!
ג'ו ג'יי-לואו לאוזון - אנטוני שואוטיים פטיס
זה הקרב שאני הכי מצפה לו בכל האירוע הזה. נדחק הצידה קצת בגלל השטויות של היפנים והרצון של הארגון לשים שמות שמוכרים במיין קארד (ראמפייג', האנט), אבל ללא ספק זה הקרב שצפוי להיות הכי איכותי (גם אם קצר) בכל הערב. פטיס, סטרייקר רצחני, חזק על הקרקע ויודע לסיים קרב בהכנעה, מול לאוזון, שמשחק העמידה שלו פחות טוב, אבל הוא חיית קרקע, גם בלשלוט על היריב וגם להכניע ובצורה מרשימה. לאוזון מגיע אחרי ניצחון מאוד מרשים על מלווין גילארד, עוד סטרייקר. לפטיס יכולות קרקע טובות בהרבה משל גילארד, אבל אני לא רואה איך הקרב הזה יהיה אחרת. לאוזון פשוט יתנפל עליו, הקרב יגיע לקרקע, ולאוזון ימצא את ההכנעה מהר מאוד, כך לפחות אני מקווה. בכל מקרה צפוי להיות הרבה אקשן!

אירוע מעולה וסקירה מעולה אם כי בהימורים אני חולק עליך (ולרוב לא זוכה להצלחה
) גם אני הכי מצפה לקרב של פטיס ולוזון (חוץ מקרב האליפות כמובן) אם כי אני מאמין שפטיס ינצח בלי הרבה בעיות. למרות שהנדרסון נראה בלתי ניתן לעצירה אני מאמין שאדגר יכול לשמור את הקרב בעמידה ולנצח בזכות האגרוף הטכני והזריז שלו. ראמפייג' ביידר לא ממש מעניין אותי למרות שכמובן שאני בעד ראמפייג'. האנט מראה שיפור קל אבל הוא לא מסוגל להתמודד עם ההאבקות של קונגו לדעתי. אם קונגו מגיע עם האסטרטגיה הרגילה שלו הוא פייבוריט לקחת כאן החלטה קלה ומשעממת. שילדס חייב לנצח את הקרב הזה דווקא נגד הכוכב היפני הכי גדול באירוע. קרב טוב ומסקרן שאני מאמין ששילדס ינצח. סוף סוף אירוע טוב וקרב אליפות אמתי..

welterweight

New member
איתך בהכל חוץ מקונגו

אולי זה בגלל שאני אוהב את האנט באופן מיוחד,אבל אני באמת חושב שהוא קפץ מדרגה מבחינה טכנית בקרב שלו מול רות'וול ואם הוא יציג את אותה יכולת אז לקונגו מחכה לילה ארוך. צמוד מדי בשביל להמר לדעתי,האנט כל הדרך מבחינת מי שאני מעדיף.

Gunthar

New member
הימור שלי

בנדו בהחלטה,ראמפייג' בסאבמישן, לאוזון בKO ברוטלי

Gunthar

New member
קרב אחרון?

לא ידעתי, וציניות חביבי.,..לך תמיד על הבלתי אפשרי, אחרי זה אם זה יתרחש תוכל להגיד ידעתי ולצאת מלך.

udi102

New member
אירוע מעפן

חוץ מראמפייג נגד ביידר כל הקרבות יהיו משעממים כולל המין איבנט שבו בנדו ינגב עם אדגר את הרצפה בקלות אם יורשה לי לומר . שילדס -אקיאמה ואוקאמי -בוסץ שעמום צרוף ולא מעניין בשיט . בקשר ללוזון נגד פטיס שעל הנייר צפוי קרב מרתק אני צופה שפטיס ינסה לגנוב החלטה ולא יצליח וכנראה יוכנע .

באסטר1

New member
דווקא אירוע איכותי מאוד

אדגר מקבל עוד אתגר ואם הוא מנצח אז בתכלאס הוא מנצח 2 לוחמים שעד היום נחשבו לטופ 2 ו3 כנראה קרב טוב על הנייר אבל אני אישית לא אוהב תקרבות של אדגר לקפץ בזריזה מצד לצד לשלוח אגרופים זריזים ולגנוב החלטה הוא לוחם שבא מראש בשביל החלטות שופטים וזה חבל ראמפייג' בקרב פרישה ביפן..נראה לי יהיה מעניין אם הוא מצפה לפרוש בניצחון יפה ולביידר יש כוח ביידים לכן זה קרב מעניין שילדס אקימה זה בעיקר קרב ליפנים אבל שילדס חייב את הניצחון ותמיד כיף לראות אותו נלחם בקרקע מה שכן אקימה קצת ברולר יהיה מעניין אם שילדס ינסה ללטף גם אותו בקרב פטיס נגד לוזון זה קרב ברמה גבוהה שלא ברור לי למה הוא בקארד העליון מדובר ב2 לוחמים שבקרב הבא שלהם יכולים להיות בכיף בקרב אליפות

BeniTaz

New member
דוקא ראמפייג'-ביידר פוטנציאל של שיעמומון

מזכיר מאוד את המצ'אפ של ראמפייג'-האמיל שהיה כדור לילה טוב. לא נראה לי קיים דבר כזה קרב של בנדו "קרב משעמם", מה גם שלא נראה לי שאדגר זה לוחם שמנגבים איתו את הריצפה.. ועוד בקלות?! טענות מוזרות...

udi102

New member
ממש לא נראה לי שהקרבות האגדיים מול מינארד

יחזרו ,בנדו יצליח לקחת את אדגר על הרצפה יש לו האבקות שלא נופלת ממינארד וכושר אדיר שלא נופל מאדגר , האגרוף של אדגר לא בשמיים והוא חטף לא מעט בשני הקרבות האחרונים ממתאבק כמו מינארד כמה וכמה נוקדאונים ,אני בהחלט מקווה לאכול את הכובע ושאדגר ינצח אבל לא נראה לי שזה הולך לקרות . הקרב של ראמפייג הולך להיות חריף ,ביידר יעמוד עם ראמפייג וגם ינסה לקחת אותו לקרקע צפוי להיות מעניין . לוזון נגד פטיס יאכזב מאוד ואני חותם על זה . שילדס וכל היפנים לא מעניינים אותי ,אקיאמה ואוקאמי פצצות שעמום . שוב אקיאמה לא ישתמש בג'ודו שלו כרגיל ויבוא לעמוד כמו מפגר ושילדס יראה פטתי עם הTD שלו שהפעם דווקא יצליחו ,לאקיאמה לא אכפת לעבוד מהגב ,ולמרוח עוד קרב . אני רוצה לראות קרבות כמו מינארד נגד גים מילר או אלבס נגד קונדיט אלה מעניינים אותי ולא בררה כמו שילדס או אוקאמי הסמרטוט הזה שכמו שהוא נראה מול סילבה אני לא ישכח לעולם . כל אלוף נלחם פעם בשנה חוץ מגונס שנלחם ולא מפסיק להלחם תותח אמיתי .

למעלה