UFC 144 - JAPAN
יום שבת זה קורה! אחד מהאירועים שהכי ציפינו להם! תסמנו את התאריך 25.02 יכול להיות בגלל שזה ביפן, אז השעות יסתדרו, ונוכל למצוא סטרים בשעה נורמלית בישראל אז מה בתפריט?
פרנקי אדגר מול בנסון הנדרסון על תואר ה-LW
מיין איבנט מלא אקשן, ללא ספק. אדגר הקטן בעל הלב הענק, פוגש לוחם מאוד מוכשר, שבא אחרי קרב השנה (לדעתי) מול גווידה. הנדרסון עבר כברת דרך ארוכה מאז שהיה קורבן לבעיטה מהגדר ע"י שואוטיים פטיס, ואדגר הולך להגן על החגורה פעם נוספת. אני חושב שהנדרסון מוכשר יותר וגדול יותר ובעיקר יותר מגוון וחכם ממיינארד שהיה צריך לסיים את אדגר פעמיים ונכשל. אני לא רואה את אדגר מקבל נוק אאוט, אז ההימור שלי שהנדרסון ינצח או בהכנעה או אצל השופטים.
ראמפייג' ג'קסון - ראיין ביידר
ביידר שמחפש לטפס חזרה לטופ ולהראות שההפסד מול טיטו היה מקרי לחלוטין. ראמפייג' בא אחרי ההפסד לג'ונס, ונראה לי שהוא נלחם כי פשוט נגמרו לו קרבות בחוזה. למרות הבדלי המוטיבציה בין השניים, אני חושב שנסיון הזירה של ראמפייג' ייתן לו את הקרב הזה, וכנראה אצל השופטים. ביידר לא מתאבק מספיק טוב בשביל לקחת אותו למטה, ובעמידה ראמפייג' יותר מסוכן פשוט. קרב פרידה לפני שהוא הולך להוליווד סופית?
מארק האנט - צ'ק קונגו
האנט עם הסנטר שפשוט לא נגמר, פוגש סטרייקר די קטלני בדמות קונגו. אבל בעוד שהאנט שועל קרבות ותיק, קונגו בכל פעם מחדש מראה לנו עד כמה הוא טיפש. למרות עליונות טכנית ופיזית (לפי מה שאני חושב לפחות) קונגו הולך להפסיד גם פה. אני דווקא מהמר על TKO, כי להאנט יש כוח בידיים. משעמם בטוח לא יהיה, כי לקונגו יש כושר להרביץ 15 דקות, ולהאנט יש סנטר לספוג מכות 15 דקות, או עד שיוציא את הבומבה שתשלח את קונגו לישון.
אקיאמה - שילדס
אוקאמי - בוסץ'
קרבות של יפנים, בשביל שהקהל ביפן יראה את הגיבורים המקומיים שלו. לי אין שום עניין בקרבות האלה, אם מישהו רוצה לפרט הוא מוזמן!
ג'ו ג'יי-לואו לאוזון - אנטוני שואוטיים פטיס
זה הקרב שאני הכי מצפה לו בכל האירוע הזה. נדחק הצידה קצת בגלל השטויות של היפנים והרצון של הארגון לשים שמות שמוכרים במיין קארד (ראמפייג', האנט), אבל ללא ספק זה הקרב שצפוי להיות הכי איכותי (גם אם קצר) בכל הערב. פטיס, סטרייקר רצחני, חזק על הקרקע ויודע לסיים קרב בהכנעה, מול לאוזון, שמשחק העמידה שלו פחות טוב, אבל הוא חיית קרקע, גם בלשלוט על היריב וגם להכניע ובצורה מרשימה. לאוזון מגיע אחרי ניצחון מאוד מרשים על מלווין גילארד, עוד סטרייקר. לפטיס יכולות קרקע טובות בהרבה משל גילארד, אבל אני לא רואה איך הקרב הזה יהיה אחרת. לאוזון פשוט יתנפל עליו, הקרב יגיע לקרקע, ולאוזון ימצא את ההכנעה מהר מאוד, כך לפחות אני מקווה. בכל מקרה צפוי להיות הרבה אקשן!
יום שבת זה קורה! אחד מהאירועים שהכי ציפינו להם! תסמנו את התאריך 25.02 יכול להיות בגלל שזה ביפן, אז השעות יסתדרו, ונוכל למצוא סטרים בשעה נורמלית בישראל אז מה בתפריט?