UFC 150 דעות

UFC 150 דעות

הנדרסון נגד אדגר.
אני לא יודע על איזה שוד מדובר באתרים השונים?

השוד היחידי בקרב הזה היה שדידת ה25 דקות מהצופים ע"י אדגר בעיקר ששוב בטוח שעשה "מספיק" בשביל לנצח בעוד החלטה.
תכלס סיבוב ראשון של הנדרסון, שני של אדגר ו3-5 היו תיקו 10-10 שאם היה אפשר הייתי מנקד פשוט 0-0. התוצאה לפי הניקוד שלי היא 49-49.
אדגר מנסה לנקד, לא לוקח סיכונים, לא מנצל או יוצר מצבים, המכות שלו (בעיקר הבעיטות) חסרות עוצמה לחלוטין והן רק למראית העין והניקוד.
הנדרסון מצידו אומנם היה ממש לא חד אבל לפחות כשפגע עם בעיטה יכולנו לשמוע את המכה בניגוד לאדגר.
לפחות ניתן להתנחם בזה שדיאז במידה ויקבל את הטייטל שוט הבא יבוא ללחוץ את הנדרסון ולנסות לסיים אותו ככה שצפוי קרב MMA ולא קרב קיקבוקס לא טכני במיוחד שצריך לספור בו ניקוד.

הרמן נגד שילדס.
הרמן לא התעלה על עצמו ונשאר עם אותה אסטרטגיה שהוא מחזיק תמיד ששיחקה לידיים של שילדס.
ג'ו רוגן אמר שהרמן מעולם לא פגש גראפלר ברמה של שילדס ואני בבית צועק על המחשב "מאיה לא מספיק טוב בעינך?!"

סרונה נגד גילארד.
קרב ממש מהיר ונחמד שקרה בו הכל ומהר!..
סרונה באמת לא הזיז את הראש כפי שצפיתי, גילארד תפס אותו עם פצצה לפנים שכמעט גמרה את הסיפור, סרונה הוכיח שהוא הרבה יותר שלם עם הייקיק יפיפיה וגמר את הסיפור בקצת יותר מדקה. שאפו!

רוברטס נגד אוקמי.
הרוברטס הזה אולי אתלטי מאוד אבל הוא ממש רחוק מלהיות בעל טכניקה בסיסית בכל אספקט של הקרב.
בעמידה הוא לא שמע על הפטנט הזה של לשלוח קומבינציה של מכות, בקלינץ' נראה שהוא נותן את הגב במתנה מסיבה לא ברורה ובקרקע אוקמי עבר למאוט בקלילות ורוברטס לא ידע איך יוצאים מהעמדה הזאת!
במקום לעבוד על נסיונות יציאה הוא פעמים הסתובב על הבטן ופשוט סגר פנים בלי שום נסיון יציאה.
איך אחד כזה מגיע לזירה האיכותית בעולם אני באמת לא יודע?.. כנראה שמספיק להיות במחנה הנכון (גרג ג'קסון) בשביל להכנס לUFC.
בקשר לעצירה, לדעתי העצירה היית במקום. רוברסט היה רחוק מ"להתגונן בחוכמה" כפי שדרוש לפי חוקי הספורט.

לסיכום

סה"כ די נהנתי מהאירוע למרות שהוא היה חלש על הנייר.
אירוע שלם ועוד ממוספר ללא קרב אחד אפילו במחלקות הכבדות ( LHW, HW ) ועם חצי מהקארד במחלקות הקלות מאוד! (מתחת לLW).
ג'ו רוגן חפר לי באירוע הזה בצורה יוצאת דופן (אולי זה אני ולא הוא) והקרב המרכזי היה אכזבה.

blackcoldtiger

New member
אירוע חלש

לא מבין למה הם עUFC עורך קרבות במקומות שממקומים גבוהה עם אויר דליל, הלוחמים מתעייפים מהר ויש אחרי זה תירוצים שלא התאמנו מספיק זמן וכו'.

הקרבות בקארד המרכזי היו חלשים, התבאסתי שגילארד היפסיד ככה וכנראה הוא עדיין לא מצא את הנישה שלו בMMA, יש לו הרבה פוטנציאל .

פרנקי ובנסון בעוד קרב שנלחמים בו על כל נקודה ולא על סיום של קרב, אני לא יודע מה עבר לבנסון בראש כשהוא אמר לרוגן שהוא כאן כדי לסיים קרבות כי במשך חמישה סיבובים הוא לא עשה כלום כדי לסיים את אדגר ולפי דעתי הגיע לו להפסיד.

שילדס גם בMW לא מראה הרבה הבטחות וכנראה שימיו הטובים כבר מאחורי.

מחכה בקוצר רוח לבנסון נגד נייט דיאז וצופה לבנסון הפסד בKO

iratherdie

New member
גם לפי לוגיקת ה10-10

5 בבירור היה של אדגר.

אני באתי לקרב הזה ועודדתי את הנדרסון והתלהבתי שהוא בעט לו ברגליים בסיבוב הראשון.. אבל משם ועד הסיבוב האחרון פרנקי לקח כמעט כל סיבוב ובסוף הקרב ידעתי שהוא ניצח. הוא בהחלט נשדד, אין שום סיכוי שהנדרסון ניצח. לדעתי זה שוד כמו מצ'ידה שוגאן 1. הנדרסון לקח 2 סיבובים במקס'... לדעתי רק את 1 וסיבוב 3 היה תיקו.

עכשיו שילמד לסיים קרבות.

מרקו בי

New member
דעותיי בקצרה

לדעתי הקרב היה של אדגר. סיבוב ראשון צמוד אבל בנסון לקח בזכות הלאו קיקס ויותר מכות שנכנסו, סיבוב שני אדגר, נוקדאון + שליטה בקרקע. סיבוב שלישי כמו הראשון די צמוד, אבל בנסון פגע יותר, בעיקר מכות רציניות ולא ליטופים כמו אדגר. סיבוב רביעי כמו הראשון ושלישי אבל אדגר לקח טייקדאון ושלט לכמה שניות בקרקע אז אדגר. 2-2.
סיבוב אחרון אדגר שלט יותר בעמידה ובנסון היה עייף. אדגר היה צריך לקבל ניצחון. אבל מגיע לו שהפסיד!
או שיסיים קרבות, או שאם הטקטיקה שלו זה לקחת החלטות שילמד מgsp מזה לשלוט בקרב. אני חושב שאם אדגר היה עושה טייקדאון בסיבוב האחרון הוא היה מקבל את הניצחון, מוזר שבפינה שלו לא אמרו לו לגנוב טייקדאון.

לגבי שאר הארוע הכל היה סביר ובינוני, למעט סרונה - גילארד שהיה קרב מדהים, ככה mma צריך להיות, 2 שחיפשו לנצח בtko/ko.

moich

New member
זה באמת מדהים על סרוני

לא להאמין שהוא מגיע מהמחנה של ג׳קסון, זה לא שהוא אף פעם לא מנצח בהחלטה, אבל רואים בכל קרב איך הוא לוחץ קדימה ומנסה לסיים, באמת אחד הלוחמים הכי אהובים עלי.

מרקו בי

New member
לדעתי גם הוא היה יכול לנצח את דיאז

הוא הרבה יותר מוכשר ממנו, רק שהפסיכולגיה של דיאז השפיעה עליו לרעה.
ולג'קסון יש עוד לוחמים שדוחפים לסיים קרבות, רק שהם הופכים לאלופים או נלחמים על אליפות הטקטיקה משתנה (להוציא את ג'ונס מהמשוואה).

udi102

New member
זה כבר שנה וחצי ככה

אני יכול לספור אולי 5 אירועים שהיו טובים בשנה האחרונה

מסכים עם אודי במאה אחוז

אני כבר לא רואה את כל הקרבות רק את המעניינים
תוצאה של קארדים מחורבנים

RoyceGracie

New member
לא מבין את הנדרסון

יש לו יכולת עמידה מצויינת ! כלומר, הוא משלב בצורה מצויינת סגנון עבודה ישר וסגנון עבודה מעגלי. ממש מעברים טובים בין כניסה חדה של סייף אל מול בעיטות מעגליות.
מה שמאד גורע מהיכולת שלו היא העובדה שהוא נורא נורא צפוי. בכל פעם שהוא עומד להוציא לואו קיק ימין לרגל, הוא מחליף עמידה. כשהוא מנסה לתת בעיטות צידיות הוא מתיישר עם הרגליים על אותו קו - מאד חזוי.

גם שנראה שאחרי שהוא הבין שהוא מנצח את הקרב, הוא הפסיק לחתור קדימה ויותר לזרום - התחיל לעבוד יותר קאונטר ולעשות פוזות. אני מצפה מאלוף ליותר מזה, הוא היה מוריד נוק אווט אם היה שומר את הריכוז והפוקוס לאורך כל הקרב.

מפתיע שג'ו רוגן לא ציין את זה ושפרנקי אדגר לא קלט את זה בעצמו, מה שהופך אותו בעיני ללוחם לא חכם. גם כמובן שלא נראה שיש לו כיוון התמודדות כל כך, הוא מגיע לזרום.
הוא לא מנסה להוריד את הנדרסון לרצפה אלא עובד איתו בעמידה למרות שהוא לא משתווה לו ביכולת (ובטח שלא בחדות ובעוצמה).

למעלה