ufc 150 עשה רק 190,000 קניות

BeniTaz

New member
ufc 150 עשה רק 190,000 קניות

מספר שפל לקרב אליפות ה-LW. מלמד שוב שאוהדי ה-MMA לא קונים את כל הקרבות החוזרים המטופשים האלו ובכלל שפרנקי אדגר הוא אחד האלופים הפחות פופולארים שהיו אם לא הכי פחות. לשם השוואה UFC 149 עם קרב מרכזי בין פייבר לבראו על התואר הזמני (לומבארד-בוץ' קו מיין) השיג 235,000 קניות. נקווה שתופעת הקרבות החוזרים ב-LW יפסיקו ונראה לי גם שנייט דיאז ובנדו יצליחו למכור קצת יותר.

fatnoam

Active member
שיסגרו את המחלקה הזו

ואת כל אלה שמתחתיה

המחלקה הזו טובה רק לבעיטות מהגדר או שטויות כאלה, וגם זה בא פעם בשנה.

באסטר1

New member
שיעלו את כל המחלקות הקטנות מתחת ל LW

למחלקת הLW גם ככה כל העניין ביחד זה 9 קילו
והלוחמים האלה חותכים משקל בין כה וכה
לא נראה לי שיש יותר מידי מתחרים או תחרות במחלקות למטה לא סתם פייבר שם בטופ ב2 מחלקות
ולא סתם קני פלוריאן ירד משקל הוא פשוט רצה חגורה לא משנה מה וידע ששם הכי קל

קצת השקעה במאסת שריר לכולם והם סבבה במחלקה למרות הבדלי הגובה
גם ככה מבחינה עסקית האלה מחלקות שלא יביאו לUFC את המליונים ורק תופסות מקום בגלל זה הקארדים בשנה וחצי האחרונות נראים כמו שנראים

moich

New member
אני לא מסכים!

לדעתי כיום הלייטווייט אחת המחלקות הכי מענינות אם לא הכי מענינת, יש בה לוחמים מלהיבים טוענים לכתר מצוינים, מה עדיף לוחמים גדולים שנגמר האוויר תוך חצי סיבוב ומחפשים את המכה היחידה שתסיים קרב, הנה בשליף רשימה של לוחמים שאני מחכה בקוצר רוח לקרבות שלהם, סרוני, דיאז, פטיס, לוזון, מילר, גווידה (למרות שאכזב בקרב האחרון), גילראד, ועוד ועוד. רואים קצב קרב טוב טכניקה מעולה ולוחמים כמה שיותר שלמים.

BT24

New member
מה גם שהתלונות העיקריות נגד המחלקות הקלו

הקלות יותר הן על זה שאין KO פאוור, מה שממש לא נכון לגבי ה-LW.

BT24

New member
ובכל אופן, אפשר להגיד שבמחלקות שמתחת ל-LW

אין מספיק לוחמים מעניינים, אבל LW היא:

1. המחלקה הכי איכותית, יחד עם WW אולי.

2. המחלקה, עושה רושם, הכי מפוצצת כישרון ב-MMA (מבחינת מספר הלוחמים).

אני לא הצלחתי להוריד את הארוע וגם לא שילמתי

7 דולר כדי לראות אותו. תכלס 7 דולר זה יותר זול מללכת לסרט, מחיר ממש שווה ולפי התגובות פה לא שווה להוריד אותו

AmitNHB

New member

190,000 קניות לאירוע UFC עם קרב אליפות בשידור חי בארה"ב, לדעתי לא היה דבר כזה בעידן הפוסט TUF-י. בטח לא מאז 2006
גם ה gate היה עלוב למדי - רק 600 K.

הקטגוריות הנמכות מכניסות יותר כסף!

מי שקרא את הכותרת בטח ניבהל חחחח
אז אני יעשה סדר אני לא בא להגיד שכיום לוחמים מ155 ומטה יותר מענינים מהמשקלים הכבדים אני חושב שזה ענין של טעם ובגדול ההיפך הוא הנכון משקלים כבדים בMMA יותר מענינים!
אומנם בארוע האחרון נמכרו רק 190,000 PPV כמו שצוין אבל למה שלUFC יהיה אכפת הם יוצרים עכשיו יותר ארועים!
משמע יותר הכנסות! אז פרנקי אדגר לא מוכר כמו ברוק לסנר אבל הוא עדיין מוכר 190,000PPV שלפי דעתי זו סיבה מספקת לUFC להשקיע בקטגוריות המשקל הנמוכות.
לכן הקטגוריות הנמוכות מכניסות יותר כסף לUFC מאשר הם לא היו קימות בכלל. מי שלא מענין אותו המשקלים הנמוכים יכול לבחור ולא לצפות.

מעבר לזה אני חושב שגם במשקלים אלו יש לוחמים טובים וקרבות מענינים!

BeniTaz

New member
אני ממש לא בעד לבטל את המחלקות הנמוכות

אבל כן הייתי בעד אילו היו יוצרים במקום 3 המחלקות הנמוכות, רק 2 מחלקות ומשנים את המשקלים (שאול אז כתב משהו הגיוני יותר). ובאופן כללי משקיעים יותר במחלקות הכבדות מבחינת לוחמים.

לגביי ה-LW, מבחינתי לא נכנסת לקטגוריה של "מחלקה נמוכה" אלא יותר בינונית מכיוון שהיא גם היתה ב-UFC שנים ולא צריכה להוכיח את עצמה.
הביקורת שלי בעיקר עת כל הקרבות החוזרים על קרב האליפות.. לשם השוואה כשפן היה אלוף המכירות היו 500-700 אלף קניות שזה פי כמה ממה שנמכר כרגע והיה הרבה יותר עניין למרות שכנראה הרמה היתה פחות גבוהה.

אז נכון שה-UFC תמיד יהיו מורווחים.. זה לא שאלה עיסקית. השאלה העיסקית היא מה עושים כדי להרוויח יותר קניות והדבר הראשון שעושים זה לא לתקוע את המחלקה במשך שנים. אין ספק שהיום ה-UFC וכל ההחלטות שלהם מושפעות בעיקר מבנאדם אחד.. ואם כל הגיון אומר שצריך לעשות X ולו בא לעשות Y אז הוא יעשה מה שבא לו..

קצת חבל אבל זה גם משהו שלא ניתן לשינוי.

fatnoam

Active member
רק כי המותג עדיין מוכר.

מהר מאוד אנשים יבינו שהמותג UFC מוכר להם זבל של אירועים, ויפסיקו לקנות.

כבר כאן בפורום, שמדובר במעריצים עם ידע מעל הממוצע, רוב האנשים שהיו רואים את כל הקרבות או אירועים בשלמותם, כבר ממש לא עושים את זה. אתה יכול לעשות סקר בפורום ולראות.

פשוט תשאל שאלה - "האם בשנה האחרונה חלה ירידה ברמת ההתעניינות שלך ב-UFC?" ותראה שאתה מקבל 90% מהאנשים שיגידו "כן".

השאלה שלך מעניינת בפני עצמה אבל

הייתי מוסיף ושואל "האם בשנה האחרונה חלה ירידה ברמת ההתעניינות שלך ב-UFC?" ולמה?
אני אישית מתענין פחות מהסיבה הפשוטה ביותר שהיא הפסקת השידורים בערוץ הזה שקוראים לו אגו טוטאל.
לפי דעתי יש הרבה כישרונות והספורט די משתדרג, אומנם הצדק עם כל מי שיטען שחלוקת המשקלים החדשים די חרבנה את העסק ושקרבות חוזרים הם די משעמים למרות שציפיתי בקוצר רוח להרבה קרבות חוזרים בהרבה משקלים, אני לא חושב שאנחנו מתעתדים לראות יותר ויותר זבל אלא שבמשך השנים המחלקות יותר יתעבו ויהיה להם יותר בשר כך שיהיו יותר ויותר לוחמים שמתאימים לעצמם קטגוריות משקל ודובקים בהם.
אפשר גם לטעון שכיום יותר קרבות מתמשכים להחלטת שופטים כי לוחמים נהיו יותר טכנים ולמדו לעמוד טוב יותר על מנת להמנע מנוקאוט או למדו להגן על עצמם מהכנעות לא כמו שראינו בימים הראשונים של הUFC או במחלקה של הנשים לדוגמה.
כיום עוברים סוג של תהליך אם לטובה או לרעה ימים יגידו, אני בכל אופן מקווה שנמשיך לראות יותר לוחמים המסתמכים על טכניקה ולא על כוחם וגודלם.

"האם בשנה האחרונה חלה ירידה ברמת ההתעניינות שלך ב-UFC ולמה?" אפשר לפתוח בשביל זה שרשור חדש לכל אחד דעה משלו.

BeniTaz

New member
גם אגו טוטאל

אבל בעיקר בגלל הקארדים החלשים. אי אפשר בכלל להשוות ל-3 השנים הקודמות. יש גם את השנה הכי חלשה מבחינת מספרי קניות וזה כבר לא קשור לאגו טוטאל (נכון שנכנסו לרשת ה-TV אבל זה לא סיבה מספיק טובה ביחס לירידה החדה).

שנה לא ממש טובה עברה על ה-UFC. הייתי אומר שילוב של בחירות לא נכונות, ריבוי פציעות גדול מאוד ו-2 הלוחמים הפופולארים ב-MMA לא נלחמו זמן רב (לסנר פרש ו-GSP פצוע).

מעולה! מגיע להם נפילה כזאת..

חצי מהקארד היה עם משקלים מונפצים של מתחת לLW ולא היה אפילו קרב אחד במשקלים הכבדים - LHW והHW.
הUFC זוקרים על הקהל שלהם, הגיע הזמן שהקהל יזרוק עליהם חזרה ולא יקנה כל אירוע רק בגלל המותג.

למעלה