ufc 153 גלובר טשיירה נגד רמפייג'

bret24

New member
ufc 153 גלובר טשיירה נגד רמפייג'

כנראה הקרב האחרון של רמפייג', אם הוא יבוא עם מוטיבציה ויתאמן כמו שצריך יש לו סיכוי טוב לנצח, המבחן האמיתי הראשון של טשיירה מקווה מאוד
שהקרב ישאר בעמידה.

elvis18

New member
ראמפייג' גבר גבר ...!!

לקח קרב קשה עם כוכב עולה - טישיירה ..
ולא בילבל במוח ,שטישיירה לא סטטוס ולא שם גדול ואין לו רקורד ולא שם ובלה בלה בלה.... ועוד קצת בלה בלה בלה ...

כל הכבוד לו ..
יכל בקלות לקחת קרב קל ,ועדיין לקח קרב קשה מאוד
כל הכבוד !

bret24

New member
אל תשכח שרמפייג' בא מהפסד לביידר

שהפסיד לטיטו, ובכל מקרה זה כנראה הקרב האחרון שלו באירגון. מקווה שהוא יתן לטשיירה נוקאווט מהסרטים ויקבל שוב חשק להילחם.

elvis18

New member
אני בעד ראמפייג' ..

זה שהוא הפסיד למאן דהוא .. לא אומר שהוא צריך לקחת כזה קרב קשה ,בתור קרב שהוא אולי פרישה מהספורט .

אני רוצה שינצח בוודאי , ואני סופר מכבד אותו ומעריך אותו על זה שהוא מקצוען והסכים לכזה קרב , ורוצה אתגרים גם בקרב ה"אחרון " ולא מנסה לצאת עם קרב קל וW כמעט בטוח ..

cat food

New member
ראמפייג' עשה בעיות ל-UFC

ליכלך על האירגון בלי סוף. וזו הדרך של ה-UFC להתנקם בו, הם מביאים לו מישהו שגם הם רוצים לקדם חזק וגם לא רוצים שראמפייג' יפרוש מהאירגון עם ניצחון.
מאוד מזכיר את מה שעשו לטיטו בתור מה שהיה אמור להיות הקרב האחרון שלו בחוזה אחרי הסכסוך עם דיינה. הביאו לטיטו מישהו שידעו שאין סיכוי שינצח - ליוטו מאצ'ידה.
לדעתי טישיירה הולך להתעלל בראמפייג'.

elvis18

New member
הוא יכל להגיד - לא , כמו אחר שהוצע לו ...

ואמר כן , ויילך על זה.. ראמפייג' מספיק חזק וחשוב וגדול כדי להגיד ליואפסי - "גו פאק יורסלף " במידה והוא לא מעוניין בקרב ..

אם שוגון יכול להגיד - לא , גם ראמפייג' יכול ועוד איך ..

העניין הוא שראמפייג' גבר ולא מפחד על השם שלו ולא מפחד על המוניטין ועולה מולו בלי שום בעיה .. כמו שצריך להיות .

elvis18

New member

ok6

New member
מסכים 100%

למרות שהיואפסי ניסו לעשות לו את תרגיל מצ'ידה כמו שאמרו לפני לרמפייג' יש סיכוי טוב לנצח את הקרב במידה והוא בא מוכן ובריא, המאצ' אפ הזה הוא בככל לא רע בשבילו.
עדיין הייתי מעדיף לראות אותו מול שוגאן או נוגיירה אבל זה קרב לא רע בכלל.
שוגאן פחדן? בגלל שהוא לא רצה לקחת קרב שאין לו שום דבר להרוויח ממנו? אני חושב שהלב והנחישות ששוגאן הפגין בקרבות שלו מייצגים איזה לוחם הוא באמת.
זה בסדר לא לאהוב לוחם מסוים ולבקר אותו אבל לקרוא לו פחדן בגלל החלטה שהיא נטו מקצועית?????

udi102

New member
אל תתפלאו שאם גלובר מנצח בהכנעה או KO

הוא יקבל שוט על התואר ,בזמנו ראמפייג ניצח את איסטמן וקיבל שוט מול לידל ולקח אותו בשתי ידיים ,הUFC מצד אחד מפילים על גלובר טופ 5 חזק במחלקה במטרה להציב אותו במרחק נגיעה מהתואר כי אין להם מספיק קונטנדרים ברמה גבוהה שנשארו ,גונס ניצח את ארבעת התותחים של המחלקה בשנה בערך ,לכל לוחם אחר זה היה לוקח לפחות שנתיים ,מצד שני אם ראמפייג מנצח בUFC יצתרכו לזרוק לזרוק לוחם שהוא הוכיח מספיק את עצמו ,הכל בהנחה שעוד חודשיים גונס מפרק את הנדו כמצופה , ובהנחה שיקבעו לגונס קרב עד מרץ 13 ,קשה לי להאמין שלא יתנו לגונס איזה חצי שנה מנוחה אחרי שהוא נלחם כל 3 חודשים ,צריך גם לחזק את המחלקה . בזמן שגונס מחכה הוא יכול לטעום את המים בHW מול רוטוול /ניוגרה /קונגו ,אני בטוח שכל אחד היה רוצה לראות את גונס נלחם קצת בHW ,עכשיו שהמחלקה הזאת מתחזקת כל רגע שעובר

באסטר1

New member
אני חושב שאם יש לוחם שיכול לתת KO

לראמפייג' , מגיע לו טייטל שוט.
במיוחד כי דבר מאוד קשה וכי האיגרוף של ראמפיי'ג לדעתי הטוב ביותר במחלקה

moriarty

New member
האיגרוף של פאביו מאלדונאדו יותר טוב

מצד שני, הוא חלש פיזית ביחס לראמפייג'.

הוא לא אמר שהקרב בפן יהיה האחרון שלו?

כנראה שפרישה היחידה המארגון היא בקבר.
בכל אופן הוא גבר אמיתי שלקח קרב כזה, די ברור שהוא יפסיד כי הוא נלחם בלי חשק. אני איתו בכל אופן

למעלה