UFC 79 דעות וערעורים

באסטר1

New member
UFC 79 דעות וערעורים

דעות שלי בתור חובבן חדש בעסק :) בעיקרון אני מחכה לקרב אחד צ'אק לידל נגד היפיני וונדרלי סילביה מכיון שאת צ'אק אני מכיר. האם ושצ'אק יפסיד הוא יפרוש? הוא אחרי 2 הפסדים ובתוך אחד שציפה ממנו לנצח או לתת קצת יותר האם צ'אק מאבד עניין בענף? כסף כבר יש לו עכשיו נשארה התשוקה לעסק רק. ווינדרלי סילביה מצחיק..ראיתי פרומו שבמקום להגיד שהוא רוצה להלחם נגד צ'אק הוא אומר שהוא רוצה לשכב עם צא'ק בנאדם מצחיק הוא :) בכלל קרב מעניין מאוד. ועוד קרב שאני מצפה ממה ששמעתי זה מאט יוז נגד GPS אני לא מכיר את שני המתמודדים אבל ניתן להם להתפרע ונראה מה יצא.. מי כבר קנה את הערוץ? (ויש לי שאלה אפשר להזמין את הערוץ דרך הממיר או שצריך להתקשר ?)

באסטר1

New member
ותוספת

אשמח לדעת תוצאות על קרובות קודמים כמו כמה ניצחונות יש לוונדרלי , כמה הפסדים , למי וכו' לדעתי האישית ממה שראיתי ביוטוב וונדרלי חיה פשוט והוא ניצח את רמפייג' ג'קסון וג'קסון ניצח את צ'אק ככה שלדעתי לצ'אק אין סיכוי בעוד הוא בא אחרי 2 הפסדים שנראים כאילו איבד עניין

cache

New member
צ'אק מול וונדרלי

קודם כל ברוך הבא. שאלת הרבה שאלות, העלת כמה נושאים, אני יתייחס בעיקר לצ'אק מול וונדרלי. לדבי מאזני קרבות, אתה יכול למצוא הכל באניטרנט בלי בעיה. לגבי הקרב הספציפי הזה, מדבור בסוג של מגה-פייט. זהו קרב שעולם האם.אם.איי חיכה לו ורצה לראות אותו מתרחש כבר לפני מספר שנים. צ'אק היה אלוף הבלתי מעורר במשקלו ביו.אף.סי. וונדרלי האלוף הבלתי מעורר של פרייד, שניהם לא הפסידו לתקופה של כמה שנים. נדמה לי שוונדרלי 4 שנים היה ללא הפסד. בכל אופן כבר מאז הם רצו להיפגש. ב-2003 דנה וויט (נשיא היו.אף.סי) שלח את לדל להילחם בטורניר הגראנד-פריקס 2003 של פרייד. זהו טורניר המתנהל כמו תחרות, שבא המספיד יוצא והמנצח ממשיך הלאה. בצד אחד של הטבלה היה וונדרלי ובצד השני לדל, כשהתקווה הייתה ששניהם יעפילו לגמא והקרב יתרחש. הקרבות נערכו בפרייד ולפי חוקי הפרייד, צ'אק עבר סיבוב אך נפל בסוף מול ג'קסון שנפל גמר קלאסי מול וונדרלי שזכה. בכלל שני הקרבות של וונדרלי וג'קסון אחד מול השני הם חובה, כך גם כל הטורניר פריקס 2003 לדעתי. בכל אופן, צ'אק מאותו הפסד ניצח את כל הקרבות שלו (עד ההפסד החוזר לג'קסון ביו.אף.סי), ותמיד היה דיבור על קרב בינהם, היו.אף.סי רכשו את פרייד, ונדמה היה שהקרב הוא רק עניין של זמן, גם אז היו עוד המון קשיים, שניהם רצו להילחם אחד מול השני, והנה לבסוף זה קורה. יש אכזבה מצד אחד, שהקרב לא מתרחש כשנניהם בשיא, אלא ששניהם אחרי שני הפסדים, אך למרות זאת, יהיה קרב מעניין, זה בטוח. וונדרלי הוא מכונת הריגה, וצ'אק עם דיברת על כך שהוא לא רעב עוד, אני מניח שלקרב הזה אין ספק שהוא יגיע ממוקד. יו.אף.סי 79 יהווה את אחד מרגעי השיא של הענף והתפתחותו. יהיה מעניין.

Alon316

New member
בנוגע למאזנים:

צ'אק לידל: נצחונות: 20 הפסדים: 5 תיקו: 0 וונדרליי סילבה: נצחונות:31 הפסדים:7 תיקו: 1 קרב ללא הכרעה: 1 אני גם מאוד מחכה לקרב בין צ'אק לסילבה! אני מאוד מקווה שצ'אק יחזור לעצמו ולא נראה את הצ'אק שראינו בקרב שלו נגד ג'רדין. ולגבי סנט פייר ומאט היוז, אם לא יצא לך לראות את הקרבות הקודמים של כל אחד מהם - מאוד מומלץ. זה קרב שיכול לגנוב את ההצגה!

cache

New member
ללא ספק

לא יודע אם הוא יכול לגנוב את ההצגה, משום שהוא מצופה להיות קרב ענק. שני הקרבות הקודמים שלהם הם ללא ספק הנאה צרופה ואם הם אינדיקציה מסויימת למה שצפוי לנו, אז צפויה לנו חגיגה!

Brockster

New member
חגיגה מטורפת!

סוף סוף אנחנו מקבלים אירוע עם מיין איבנט\קו-מיין איבנט רציני ולא פלופים כמו האירועים האחרונים שבקושי היו מתאימים להיות קארדים של פייט נייטס
בתור אחד שקיווה גם להיות באירוע הבא בלונדון, אבל זה התבטל בגלל הגבלות עבודה, אני מאוד שמח לדעת שאת האירוע הגדול של השנה אזכה לראות בפאב על מקרן HD איכותי, עם חבורת בריטים שיכורים וחבר ילדות טוב שאפגוש בלונדון בעוד מספר ימים
לדעתי צ'אק יבוא עם מוטיבציה מחודשת לקרב עם וואנדי דווקא בגלל שזה קרב חלומות של כ"כ הרבה אוהדי MMA, ויתן את כל מה שהוא לא נתן בקרב עם ג'ארדין. למרות זאת, יש לי הרגשה שוואנדי פשוט בא יותר מדי מוכן (במיוחד עם המעבר למחנה אקסטרים קוטור) וב-ZONE בשביל שהוא יפסיד, נצחון של וואנדי כאן בשבילי. בנוגע ל-GSP והיוז, אני מצפה לראות את היוז חוזר למקורות במובן מסויים ולא מנסה ללכת על קרב סטרייקינג עם GSP כמו בפעם הקודמת, זה הרי נגמר רע מאוד בנסיון הקודם. היוז ילך על טייקדאונס וגראונד אנד פאונד, אבל GSP יוכיח שוב שהוא הלוחם P2P הטוב בעולם יחד עם סילבה, ולא יתן להיוז לקחת אותו למזרן. אני לא רואה תחום אחד בודד שבו להיוז יש יתרון על GSP, לא בסטרייקינג, לא ברסלינג ולא בשום תחום אחר חוץ מאשר גידול מטעי תירס. למרות שאני לא שולל לחלוטין נצחון מפתיע של היוז, אני בהחלט מאמין שנקבל נצחון ברור של GSP. אז אמנם לא אהיה ב-UFC81 בניוקאסל, אבל יום אחד בהחלט אגיע לווגאס לאירוע כמו שצריך
חג מולד שמח לכולם!

כן, סילבה-פרנקלין II באמת מתאים לפייט נייט

כולה 78 היה מעפן, אין צורך להפוך את זה לאירועים.

Brockster

New member
עם כל הכבוד לפרנקלין

המיין איבנט ההוא היה ידוע מראש, עד כמה שזה אפשרי כמובן ב-MMA, ולא היה בו שום מתח ושום עניין, ולו המזערי. אז ניסו למכור את פרנקלין בתור הלוחם שכעת למד מטעוית העבר ובא עם תשובה לקלינץ', אבל הוא כמובן הפסיד בדיוק באותה דרך, אם לא בצורה עוד יותר משפילה. חוץ מהמיין איבנט הזה, שגם ככה לא היה נקודת מכירה גדול במיוחד (אלא אם כן אתה תושב סינסנטי כמובן), מה עוד בדיוק היה לנו בקארד ההוא? סילביה מול ורה? מכה. בונאר המשעמם כרגיל וגורג'ל שנשחט גם הוא מול קהל הבית שלו? דווקא את הקרב היחיד שממש עניין אותי באותו הערב הגאוני בחרו לא לשדר, ואני מדבר כמובן על מקדונלד מול אוקאמי. אולי אני קצת מגזים עם קארד שראוי לפייט נייט, אבל PPV עם קארד מפוצץ זה בטח לא היה. מה שכן, אני מסכים כמובן שכמה ש-77 היה בינוני, קשה להשוות אותו ל-78 שהיה פשוט רע בכל מובן של המילה.

בפוטנציאל ורה-סילביה היה אמור להיות קרב גדול

כמובן שביג טים דאג שזה לא יקרה, אבל זה מה שהוא היה אמור להיות על הנייר. אותו דבר יכול לקרות גם לGSP-יוז (למרות שכאן הסיכויים נמוכים) או ללידל-סילבה (וכאן הסיכויים דווקא גבוהים, יש מצב טוב שהקהל יתאכזב כשהקרב ייגמר אחרי 2 שניות
).

Alon316

New member
אני דווקא צופה קרב ארוך יותר

לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שנראה 3 סיבובים וזה ילך לדסיז'ן, למרות שאני ממש מקווה שזה לא יקרה!

talhorm

New member
מזלנו שלא שידרו את מקדונלד מול אוקאמי

זה היה קרב משעמם כרגיל של אואקמי שידוע בתור אחד שנותן קרבות משעממים בגלל זה הם לא היו בקארד הראשי כי אואקמי וגם מקדונלד ידועים בתור 2 לוחמים טובים מאוד, אבל שיכולים לשעמם עד מוות, וראיתי את הקרב, זה היה כמו שציפו לו קרב משעמם של החלטה פה אחד בלי הרבה רגש או דברים מלהיבים. היה משהו אפור קצת בUFC77 אני מסכים, אבל על הנייר שיש לך את ברנדון וורה חוזר ושמים מולו אלוף עולם במשקל כבד לשעבר שחוזר אחרי הפסד לקוטור, זה אמור להיות קרב מעניין! והאמת שעד לפני הקרב הסיכויים היו 60% לסילבה 40% לפרנלקין... רבים חשבו שפרנלקין עדיין יכול לעשות את זה, הוא פתח נחמד את הקרב, אבל התברר שאין לו שום סיכוי. 78 היה קטסטרופה מכל הבחינות, לא היה STAR POWER, אז סבבה, אומרים אין סטאר פואר אבל יש כוכבים צעירים ורעבים שיתנו לנו אחלה קרבות ושמות מעניינים של לוחמים שידועים בתור לוחמים שנותנים קרבות מעניינים כמו קארו שאיכזב בטירוף, יוסטון אלכסנדר...טייגו סילבה, אבנס... ועדיין הקרבות היו לא משהו בכלל חלקם גם רעים. בקיצור... לUFC יש הרבה מאוד חומר עכשיו להרים מגה קארדים ויש לוחמים שרצוי שלחמו יותר מפעמיים בשנה, כי צריכים אותם! ויש לוחמים שרצוי שלחמו פעם או פעמיים כמו טים סילביה

JayneCobb

New member
יוז - GSP

שני דברים שלדעתי אתה טועה בהם - ליוז יש יתרון בולט בכוח וברסלינג... ואני מאמין שמתוך 10 אנשים שתשאל, לפחות 7 יגידו את אותו דבר... העניין הוא, שאצל GSP הכל משתלב הרבה יותר טוב,ולכן,קשה יהיה ליוז להביא את GSP למצבים שבהם הכוח או הרסלינג שלו יוכלו להתבטא ביעילות...ולכן הוא יפסיד...

cache

New member
הייתרון של היוז בהאבקות

אבל יוז אוהב להוריד לקרקע את יריביו. בשני הקרבות שלהם יוז נכשל בניסיונות להפיל את פייר. גם בקרב הראשון שבו הוא הכניע את פייר על הקרקע, זה היה לאחר שפייר הפיל אותו. ייתכן שיוז ניסה להוכיח משהו בקרב השני, את יכולת העמידה דלו, ולכן לא השקיע את כל כולו בטייק דואנס. יהיה מעניין לראות מה יהיה הפעם. צריך לזכור שלפייר יש יכולת הגנה מפני ירידות לא רעה בכלל. מה שבטוח כל עוד הקרב יעמוד, להיוז אין סיכוי לנצח

Brockster

New member
ובכן רשף

גם אם להיוז נהג להיות\עדיין יש יתרון כשלהו בכח הפיזי ובהאבקות, אני חושב שההבדלים לא רק שלא גדולים כמו פעם, אלא אולי גם מתחילים להטות לטובתו של GSP בכל מה שנוגע ליכולת האבקות שלו. בכלל, משום מה אנשים נוטים מאוד לזלזל ביכולת ההאבקות של GSP רק בגלל שאין לו רשימת תארים מרשימה כמו לוחמי MMA אחרים (היוז ביניהם כמובן), כשבתכלס, ההאבקות היא אחד התחומים היותר טובים שלו, והוא הוכיח בעבר יכולות האבקות מבריקות, גם הגנתית מול נסיונות הטייק דאון של היוז עצמו (שלא להזכיר את קושצ'ק). אני מאוד מ-א-ו-ד מעריך את היוז על כל מה שעשה בארגון, ואני גם לא שולל הפתעה שבה הוא מנצח את הקרב הזה, אבל האמת? כמעט בלתי אפשרי בשבילי לדמיין את זה בנקודת הזמן הזו.

favor

New member
השאלה הנשאלת..

האם יוז יפרוש במידה ויפסיד בקרב? הוא עצמו כבר טען שעד הפרישה יש לו 2-3 קרבות.. אז מה הטעם להמשיך הלאה אחרי הקרב הזה? אנו צפויים לקבל את קקרב הפרישה של מאט יוז?

talhorm

New member
הטעם הוא

קרב עם מאט סרה הוא צריך להשיג את זה לפני שהוא פורש... לא משנה אם זה יהיה על התואר או לא, יש בניהם הרבה באד בלאד שחייב לפתור

talhorm

New member
כבר קשה מאוד לדעת אם ליוז

באמת יש יתרון כזה בולט בהאבקות מול GSP אחרי שGSP פירק את קושצ'ק לגמרי בקרב שלו איתו עם האבקות טהורה אבל כה ליוז יש כח פיזי אדיר, אז הוא ינסה את הטייקדאונס ללא ספק, כי לעמוד עם GSP... את זה אף אחד לא רוצה לעשות באמת.

dor244

New member
יותר מעניין לדעתי לראות בלפורט סילבה

אומנם עבר המון זמן אבל פצצות כאלה ברצף של 40 שניות וונדרליי לא ראה. כולם פה מתעלמים מבלפורט שאומנם עבר תקופה רעה אבל אי אפשר להתווכח שהוא תותח על

talhorm

New member
בלפורט כבר לא מה שהיה פעם

לא מזמן הוא ניצח בהחלטה מאוד משעממת במיינאיבנט של CAGE RAGE את אחד מהלוחמים באירגון, ויש שמועה שהוא חותך לMW כדי להלחם עם רובי לולר על אליפות הMW של ELITE XC. אבל לולר יטחן אותו לדעתי, אין יותר אגדת ויטור בלפורט של פעם... עם הניצחונות על וונדרליי ורנדי קוטור

cache

New member
הניצחון שלו על קוטר לא ממש היה ניצחון

השמועה בכל אופן אומרת שהוא במגעים על לחזור ליו.אף.סי בקרוב. אפילו שהוא כבר לא בטופ יהיה מעניין לראות אותו נלחם שוב. מדובר באדם שעבר המון אירועים מצערים וחיים ממש לא קלים.

למעלה