צ'אק מול וונדרלי
קודם כל ברוך הבא. שאלת הרבה שאלות, העלת כמה נושאים, אני יתייחס בעיקר לצ'אק מול וונדרלי. לדבי מאזני קרבות, אתה יכול למצוא הכל באניטרנט בלי בעיה. לגבי הקרב הספציפי הזה, מדבור בסוג של מגה-פייט. זהו קרב שעולם האם.אם.איי חיכה לו ורצה לראות אותו מתרחש כבר לפני מספר שנים. צ'אק היה אלוף הבלתי מעורר במשקלו ביו.אף.סי. וונדרלי האלוף הבלתי מעורר של פרייד, שניהם לא הפסידו לתקופה של כמה שנים. נדמה לי שוונדרלי 4 שנים היה ללא הפסד. בכל אופן כבר מאז הם רצו להיפגש. ב-2003 דנה וויט (נשיא היו.אף.סי) שלח את לדל להילחם בטורניר הגראנד-פריקס 2003 של פרייד. זהו טורניר המתנהל כמו תחרות, שבא המספיד יוצא והמנצח ממשיך הלאה. בצד אחד של הטבלה היה וונדרלי ובצד השני לדל, כשהתקווה הייתה ששניהם יעפילו לגמא והקרב יתרחש. הקרבות נערכו בפרייד ולפי חוקי הפרייד, צ'אק עבר סיבוב אך נפל בסוף מול ג'קסון שנפל גמר קלאסי מול וונדרלי שזכה. בכלל שני הקרבות של וונדרלי וג'קסון אחד מול השני הם חובה, כך גם כל הטורניר פריקס 2003 לדעתי. בכל אופן, צ'אק מאותו הפסד ניצח את כל הקרבות שלו (עד ההפסד החוזר לג'קסון ביו.אף.סי), ותמיד היה דיבור על קרב בינהם, היו.אף.סי רכשו את פרייד, ונדמה היה שהקרב הוא רק עניין של זמן, גם אז היו עוד המון קשיים, שניהם רצו להילחם אחד מול השני, והנה לבסוף זה קורה. יש אכזבה מצד אחד, שהקרב לא מתרחש כשנניהם בשיא, אלא ששניהם אחרי שני הפסדים, אך למרות זאת, יהיה קרב מעניין, זה בטוח. וונדרלי הוא מכונת הריגה, וצ'אק עם דיברת על כך שהוא לא רעב עוד, אני מניח שלקרב הזה אין ספק שהוא יגיע ממוקד. יו.אף.סי 79 יהווה את אחד מרגעי השיא של הענף והתפתחותו. יהיה מעניין.