UFC 79 ישודר בשידור חי באגו טוטאל

t-man

New member
UFC 79 ישודר בשידור חי באגו טוטאל../images/Emo202.gif

בלעדי לפורום: UFC 79 ישודר בשידור חי בערוץ אגו טוטאל(ערוץ 34 בהוט דיגיטאל)בלילה של שבת וראשון(ה-30/12)בשעה 5:00. אני חושב שזה האירוע החשוב של השנה וזה מדהים שאנחנו מקבלים את ה-PPV בשידור חי ונקווה שזאת לא הפעם האחרונה שנראה שידור חי של אירוע MMA.

talhorm

New member
וואו!!!!

חדשה מצויינת לצערי אין לי הוט אז אין לי אגו טוטאל אבל זה פשוט מדהים שמשדרים את זה בשידור חי אני לא זוכר שPPV'S של הWWE שידרו בשידור חי, אז של הUFC שרק התחיל לצמוח בארץ? חשיפה אדירה! אני מקווה שזה ימשיך ככה בעתיד וככה הספורט יתחיל להיות מוכר גם לצופים בארץ.

favor

New member
וואו! מדהים! תודה טל..

רק לא שוב אכזבה. שלא יהיה תקלה או ביטול כי זה ישגע אותי לגמרי. לא מבין את האנשים שלא רוכשים את החבילה של אגו טוטאל.. בתמורה ל-4 שקל בחודש. רק בשביל לראות את האירוע ישיר הייתי משלם פי 10.

JayneCobb

New member
THIS SUX !!!

אני ב YES.... איזו בעסה.... ואין לי ממש אצל מי לראות....

FrecCo

Active member
HOLY SHIT!!!!!!!!!!!!!!

וואו זו לדעתיהפעם הראשונה שהוט משקיעה בצופים שלה לדעתי. ברור לי שכל החבר'ה שלנו מאחורי הקלעים באגו טוטאל אחראיים לזה- ריספקט ענק והלוואי שהיענות תכסה את ההוצאות...אני יודע שאני אישית אהיה מול הטלוויזיה ב-5:00 (במידה וזה לא יתבטל בדקה ה-90..כמו שקורה הרבה בארצנו).

a24

New member
פשוט כל הכבוד מדהים

נקווה שהם יהפכו את זה למסורת

Burger4

New member
וואו..... זה באמת לא היה צפוי....... כל הכבוד

5 לפנות בוקר... הממ הממ הממ

Alon316

New member
וואו!

לא חשבתי שנוכל לצפות לזה אפילו בשנה-שנתיים הקרובות. אולי UFC 90 בארץ?
אני בעד לעשות מפגש גדול כדי לחגוג את המאורע הזה
החלטה מעולה של אגו טוטאל!

sandman2

New member
אירוע מחוננן

שמי מתן ואני ממערכת ערוץ אגו טוטאל, אני בקשר ישיר עם טל ואלון שעושים עבודה מעולה בפורום שמחתי לשמוע שאנשים אוהבים ומעריכים את היוזמה לקחת שידור ישיר ולשדר בערוץ אגו טוטאל. כרגע בגלל חשיבות האירוע הוחלט לשדר אותו בשידור ישיר ואנו מקווים שנוכל להביא עוד שידורים כאלה בעתיד הרחוק. לדעתי זהו שידור מחוננן בספורט הMMA בישראל ואנו מצפים לשידור בקוצר רוח

neman

New member
מתן,מה הסיכוי שהערוץ יגיע יום אחד ליס???

רצוי עד ה-29 לחודש הזה

sandman2

New member
כרגע אין חדש

אני מציע לך להתקשר ולשאול אותם למה אין להם את הערוץ אולי זה יעזור לזרז

למעלה