UFC 81 בשידור בערוץ אגו טוטאל

t-man

New member
UFC 81 בשידור בערוץ אגו טוטאל../images/Emo183.gif

אגו טוטאל שיתחיל לשדר ב-YES ב-4/2 ישדר בשידור מיוחד את ה-UFC 81 באותו היום בשעה 22.00. שידור חוזר ביום שלישי בשעה 22.00 וביום שבת 22.30. צפייה מהנה!

באסטר1

New member
YES

ולא בהכרח של יס :) רק גם בHOT? כי ממה שזה נשמע ממך זה לא יהיה בHOT..

e m z

New member
אני לא מבין את הערוץ הזה!

אם גם ככה אתה משלם להם על זכויות שידור, למה לא להעביר את זה לייב ולתת לכל הצופים שלך את המתנה הכי גדולה בעולם ולמשוך עוד מיליון אנשים שזה אחלה כסף? מה ההבדל? אם זה יותר כסף תאמינו לי שיצטרפו עוד ועוד לקוחות וזה יהיה שווה את זה.. אף אחד לא צריך את אגו טוטאל לשדר דברים שאתה מוריד באינטרנט בחינם-וכן זאת האמת

אולי כי הם מציאותיים

ויודעים שמיליון איש לא יקומו ב-5 בבוקר ביום העבודה? אם הם ישדרו את זה בערב, יש סיכוי לקבל הרבה יותר צופים.

באסטר1

New member
5 בבוקר זה לא ממש חכם לעלות רייטינג

כמו UFC 79 כמות האנשים שצפו הייתה אולי 50 ב5 בבוקר אבל יום אחרי ב10 בערב הכמות הייתה פי כמה יותר השעה דווקא סבבה יום אחרי ב10 אבל זה נשמע שזה רק בYES פתאום..

favor

New member
האירוע ישודר באגו טוטאל

מה זה משנה אם זה יס או הוט, אתה עושה צחוק או מה?

e m z

New member
אתם מצחיקים

כולכם מדברים כאילו באגו טוטאל יש כל יום תכנית אחרת ויש 748942893 תכניות ושום תכנית לא משודרת בשידור חוזר. גם ככה ישדרו את 81 חמש אלף פעם אחרי זה...

Alon316

New member
מעולה!

סוף סוף הערוץ מגיע גם ליס. בנוגע לנקודה שהעלה אלירן - נפגשנו לפני כמעט כשנה - טל מתן (אחד הנציגים של אגו טוטאל) ואני וכששאלנו אותו בנוגע לשידור ישיר, הוא הסביר לנו שמדובר בעלויות כבדות מאוד שבזמנו, הערוץ לא יכל לקחת על עצמו, ואני מניח שגם עכשיו. תחשוב על זה שבחו"ל הPPV עולה כמה עשרות דולרים לאדם, וכאן אנחנו משלמים לאגו טוטאל 4.90 ולא משלמים בנוסף על אירועים. אני מניח שהשידור ב5 בבוקר לא הביא לכמות הרייטינג הרצוייה שתגרום להשקעה נוספת באירוע חי בקרוב. מה שכן, מתן, אשמח אם תוכל לעדכן אותנו בנוגע לרייטינג שהשידור חי הניב

sandman2

New member
אתה יודע שבשבילך אלון הכל...:)

הבעיה היא שלצערי כרגע אין דרך לבדוק את זה, אבל לפי הפידבקים האירוע היה טוב וצפו בו לא מעט אנשים.

talhorm

New member
שמח שסוף סוף אנחנו מקבלים את אגו טוטאל

ביס ואני מאמין שאני יחכה כמה שעות לראות תאירוע באגו טוטאל

sandman2

New member
אולי שווה לעשות מפגש 81

ולראות בערוץ את האירוע (טל אני יודע שאתה מעדיף את רוגן על קורפל ) בכל זאת לדעתי זה יכול להיות נחמד

למעלה