UFC 82-סימון ספויילרים ואי כתיבתם בכותרות

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
UFC 82-סימון ספויילרים ואי כתיבתם בכותרות

חברים יקרים! אני ביום לאחר שידור UFC 82 אנחנו מבקשים להיזהר עם ספויילרים בכותרות(אפילו אם זה נראה לכם משהו שולי-להימנע מלכתוב אותם)וכמובן סימון הכותרת באיקון של ספויילר. חבר פורום שיכתוב פעם אחת יקבל הזהרה ראשונה,במידה ויקבל הזהרה שנייה יחסם מפורום לזמן מסויים(כל מקרה לגופו). בבקשה תתחשבו אחד בשני. צפנייה מהנה,צוות המנהלים

פרנציפ - ../images/Emo58.gif בכותרת. דעות. ../images/Emo13.gif

אף אחד לא שלח דעות לאירוע בשום מקום. לשלוח כאן אפשר? סתם נראה לי מוזר. פיץ' נגד ווילסון - נצחון סביר של פיץ', אבל שלא יחשוב שהוא יסתדר כבר עם קרב על התואר. הוא צריך להשתפר. טאנר נגד אוקאמי - אוקאמי לא הרשים אותי הרבה בהופעות האחרונות שלו בUFC, גם כאן לא כל כך. נוקאאוט יפה, אבל צפוי - לא סתם שמתי הרבה הימור על אוקאמי כאן, טאנר נראה חסר בטחון, עייף והכשרון נעלם גם הוא. ליבן נגד סקארה - לא אכפת שליבן צבע את השיער, "שינה את הגישה" או מה שזה לא יהיה, וגם הנצחון הזה אפילו היה שנוי במחלוקת. ליבן הוא עדיין לוזר שמשתחצן בצורה מוגזמת לחלוטין על כישורים שכלל אין לו. עוד ילדון שמעיף ידיים וחושב שהוא בכלל יכול לקרוא לעצמו ברולר. הוא כלום. והייתי בטוח שסקארה יעשה משהו (הוא עשה קצת האמת) אבל הוא היה איטי עם תגובות מוזרות, כאילו יש לו הרבה צרות אחרות והקרב לא חשוב לו בכלל. מעצבן שמי שעולה לי ב9 נקודות של הימור זה דווקא כריס ליבן... איים סקרוד... קונגו נגד הירינג - ועכשיו גם 7 נקודות. האמת שהייתי בטוח שיהיה תיקו או נצחון שנוטה מעט לעבר קונגו, כי שום דבר לא היה חד צדדי. קרב מאוד שקול וטוב, שזה לא דבר נפוץ בהביווייט, וקונגו השתפר בעוד שהירינג ספג וספג ונדהמתי כשהוא ניצח.. אם זה היה צודק? לא יודע, כנראה שכן, אפילו שזה לא היה נראה לחלוטין ככה. קושצ'ק נגד האזלט - הייתי בטוח שהקרב של האזלט, הבחור מוכשר מאוד, אם הוא השתפר יהיה לו אחלה עתיד. סיום יפה של קושצ'ק וקרב חביב. הנדרסן נגד סילבה - לא ציפיתי לשום תוצאה אחרת, כשם שלא ציפיתי גם לנוקאאוט של 20 שניות - אבל עדיין, לוחם גדול כמו הנדרסן זכה בקרב הזה ממני בסך הכל לשניה אחת, שניה אחת שבה חשבתי שהוא יכול להוות סכנה כל כך ממשית לסילבה. וזה אומר הרבה. שוב אנדרסון סילבה מראה שהוא הלוחם הכי מגוון, כשרוני ומענג לצפייה שיש בUFC. כשרון גאוני... הצורה שבה הוא לקח את ידו של הנדרסן לאחור בכדי שהנדרסן לא יוכל להגן על עצמו כמעט בכלל, זה היה גדול. מי לעזאזל יכול להביס אותו בכושר הזה, שוב נשאל מחר ואיזו תשובה נקבל הפעם, מלבד "אין, זה פשוט בלתי אפשרי כרגע". ריספקט. אירוע די טוב שנהניתי ממנו מאוד. הלוואי והיה קצת יותר פייט במיין איבנט, אבל בכל זאת ראיתי את מה שרציתי לראות, וזה אנדרסון סילבה כרגיל במיטבו... מת לUFC 83 (באיזה תאריך זה?)

FrecCo

Active member
דעות../images/Emo58.gif

- ג'וש קושצ'ק נתן קרב ממש מרשים, הוכיח שהוא מאוד WELL ROUNDED וגם נראה שהתבגר קצת. חייב להגיד שהיה כיף לראות אותו, הוא הרבה יותר מלהיב ממה שחשבתי. - מעניין אם אוקאמי יחזיק נגד סילבה. למרות שכל פקפוק בדומיננטיות האבסולוטית של סילבה צריך להיחשב חטא- אוקאמי נראה לי כמו מאצ'אפ אפילו יותר קשה מאנדרסון. מאוד חזק עם סטנד אפ טוב ובעיקר מאוד זהיר- יהיה מעניין. - כריס ליבן תותח, אין מה להגיד, הברולר הכי מטורף בעסק. - הקרב של הרינג וקונגו לא היה משעמם, אבל אותי הוא מאוד תיסכל. קודם כל מהסיבה הברורה שהאסטרטגיה של קונגו הייתה כנראה להפסיד, אחרת אין שום הסבר למה הוא כל הזמן הלך לקרקע (כנראה עבד כ"כ קשה על ה-TD שלו שהוא הרגיש מחוייבות להפגין את כישוריו), והרינג שאמור להיות לו TJJ (טקסס..) לא רע, פשוט לא עשה כלום אפילו כשהגיע לסייד. ודווקא בשניות הבודדות שהם עמדו הם התפוצצו אחד על השני- זה היה קרב שהיה לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב בעמידה, חבל. - אין מה להגיד, סילבה פשוט מלך. אחרי ש-BJ ו-GSP ינצחו את הקרבות שלהם, אני רוצה לראות מי הבנזונה שיעז לדרג את השלושה האלה P4P. הלוואי שהם יחתכו משקלים ונוכל לראות קרבות ביניהם.. ועוד מילה אחת- פידור. סתם כדי שאף אחד מהשמות הנ"ל לא יחשוב שבאיזשהו שלב הוא *באמת* יהיה הטוב בעולם.

haim9798

New member
אני לא מסכים עם המשפט האחרון שלך../images/Emo58.gif

אומנם ראיתי רק כ5 קרובות של פידור ,ואותי הוא הרשים בצורה מדהימה, אתה לא יכול לקבוע שהוא הטוב ביותר P4P כאשר הוא לא נלחם בקרב נגד יריב רציני כבר הרבה מאוד זמן. אם מותר יהיה לי לתת את 2 הסנט שלי , לדעתי היום התואר הזה הולך לסילבה שפשוט מפרק את כל מי שמביאים מולו (בכל הקרבות האחרונים שלו בUFC הייתה לי הרגשה שהוא יכול לרדת מנוצח בדיוק ב20 שניות וזה מול הנדרסון בסוף הסיבוב הראשון..). BJ אומנם מכיל את הכשרון להיות בעל התואר הזה אבל צריך להוכיח את הנחישות והכושר הגופני שלו ביותר מקרב אחד (מה גם אם הוא קרב מרשים) ובשביל זה יהיה לו לדעתי קרב חשוב מאוד מול שרק. לדעתי רק אם הוא יראה את אותה הנחישות והדבקות במטרה לאורך זמן הוא יוכל להיחשב כטוב ביותר P4P . בנוגע לGSP , עד שהוא לא מוכיח שהוא יכול לנצח את סרה אין לו בכלל מקום בדיון הזה לטעמי. קל מאוד לחשוב שהנצחון של סרה עליו הוא טעות שלא תחזור , אבל בשביל לדבר עליו כטוב ביותר הוא חייב לתקן את הרושם שהותיר הקרב הקודם שלו מול סרה בניצחון מרשים ביותר. בסופו של דבר הדירוג שלי הוא : 1. "ספיידר" סילבה 2. פידור (ושמישהו כבר יסדר לו קרב עם קוטור , זה יהיה שווה כמעט כל מחיר). 3. BJ פן 4. GSP . אשמח מאוד לשמוע את הדעות של כל הפורום הזה. נ.ב. אני חדש פה בפורום וזה פשוט תענוג למצוא מקום ברשת שניתן לדבר על הספורט המסעיר בעולם.

favor

New member
דעות

אירוע "האנדרדוגים" הסתיים כמעט ללא הפתעה. ראשית ג'ון פיץ' ביסס את מעמדו כטוען לכתר, רק לא ידוע אם יהיה לו עוד קרב בדרך לטייטל שוט (פריסיאן) או ישר פגישה עם GSP בתקווה. למרות הכל הוא שוב לא הכניע את הקרב וזה חבל. לעזאזל עם קונגו, חבל על ההחלטות ללכת לקרקע, במיוחד בתחילת הסיבוב השלישי היה נראה שהרינג גמור ואם הקרב היה נשאר בעמידה קונגו היה טוחן אותו (שיעשו טובה.. אותו גובה? לפחות 5 ס"מ הבדל). זה לא לוקח מקונגו את הקרדיט על ההטלות בשני הסיבובים הראשונים שהיו צודקים ונכונים רק בסיבוב האחרון הוא היה צריך לוותר.. ועדיין, לקונגו יש רקע ועבר בהיאבקות והוא הוכיח את זה בקרב שאם אני הייתי צריך לנקד אז שניי הסיבובים הראשונים הולכים אליו והשלישי אל הרינג.. נו טוב, שופטים. סקארה שוב מוכיח שהוא על המסך בתור פוסטרבוי ולא יותר, פנים יפות ועוד כמה אוהדים נלהבים מאיטליה. ארלובסקי עשה את העבודה וניצח יפה ב-GNP את אובריאן והנחיל לו הפסד ראשון, אם הוא לא ימשיך זה יהיה אובדן גדול ל-UFC. היה נחמד לראות את קושצ'ק בעמידה, בכלל קרב מאוד סימפטי, וכמה ריגשי.. קושצ'ק דומע מהתרגשות לאחר הניצחון והאזלט פורץ בבכי מכישלונו, אמרנו ספורט של גברים? אויי סילבה.. כמה כיף זה לראות אגדה חיה, בועטת, רוקדת, חונקת ובעצם עושה הכל. השאלה הכי גדולה בעסק? מי הבא בתור. אז נחכה קצת עד סוף השנה, אם ואנדרליי מנצח (וגם אם לא) שיעשה טובה ויירד ל-85, ושיקום הבנאדם שלא ירצה לראות SILVA VS SILVA. גם אוקמי זה לא כזה נורא, מין רימאץ' בין השניים בעלי הנתונים הפיזיים הדומים.

גיא ע

New member
הדעה שלי ../images/Emo58.gif

פיץ - ציפיתי ליותר, מעט התאכזבתי. אוקאמי - טוב, ראו שטאנר לא ממש בעניינים ולא כל כך היווה יריב, לאוקאמי אין ממש קילר אינסטינקט (היה צריך לסגור עניין אחרי השמאלית בתחילת הקרב) אבל הוא עדיי לוחם חזק מאוד וטכני ליבן - אחלה, מתולל מתפרע וסנטר ברזל, סאקארה? לא נראה הרבה יותר טוב ממה שנראה מול אלכסנדר. הרינג - לדעתי ההחלטה הייתה צודקת, קונגו הוריד אותו לקרקע ולא עשה כלום, הרימג לפחות הוריד בירכיות שני מניח שקונגו עוד ירגיש הרבה זמן. סילבה - אך אך, איזה לוחם, פשוט תענוג לראות אותו. אחרי הסיבוב הראשון עוד חשבתי שיש להנדרסון סיכוי, מה שהפליא אותי זה היה מין חוסר פירגון של אנדרסון בריאיון בסוף (או שזו הייתה בעיית תרגום...) ומילות הערכה דווקא לפרנקלין שנשחט על ידו פעמיים בקרבות שנראו כמו מבוגר מול ילד קטן. קושצ'אק - הבחור בהחלט התבגר ונראה מצויין, קרב אטרקטיבי בהרבה ממה שציפיתי אורלובסקי - ראתי עכשיו תודות ללינק למטה, ניצחון יפה (מזל ששמתי שם רק נקודה אחת...) אם כי רוב הקרב לא היה משהו, יש לקוות שהוא יישאר בכל זאת ב-UFC

talhorm

New member
דעות ../images/Emo58.gif

אירוע זורם ומהנה מאוד בסך הכל אני קצת מאוכזב מג'ון פיטש... הוא לא נראה כ"כ טוב בקרב הזה, וזה לא הג'ון פיטש שצריך לקבל טייטל שוט, עכשיו.. אין מה לעשות למרות כל הרצף המטורף, אם קארו פריסיאן מנצח בUFN13 אני רוצה לראות קודם קרב של פיטש - פריסיאן, לפני שיהיה GSP-פיטש או סרה פיטש(YEAH RIGHT
)... וזה כמובן רק עם פיטש מנצח
אנדרסון סילבה... וואו... פשוט אין מילים, לא זוכר מתי ראיתי בפעם האחרונה את דן הנדרסון מושפל ככה, הנדרסון היה טוב יותר בסיבוב הראשון, אבל בסיבוב השני אנדרסון סילבה נתן תצוגה של לוחם MMA מושלם, יש לבחור הכל, ואני מסכים שהוא כיום מספר אחת בP2P, עבר את פידור שנלחם נגד מפלצות מדרגון בול זי. אוון טאנר... כ"כ חבל לי עליו, הימרתי על יושין אוקאמי, אבל בכל זאת כ"כ רציתי שטאנר ינצח, אני לא אוהב את אוקאמי, ואת טאנר אני מאוד אוהב וחבל שבקאמבק שלו הוא הפסיד ככה, אבל בכל זאת נוקאואט די יפה צריך להודות. ראיתי גם את הקרב של אורלבסקי, ג'ייק אובריאן מכונת טייקדאונים, אבל חוץ מזה הוא כלום, הוא בא במטרה להגיע להחלטה ולנצח את הקרב בהחלטה, ככה זה היה נראה לפחות, אורלבסקי לא היה חד כמו אורלבסקי של פעם, אבל בכל זאת זה ניצחון גדול עבורו, ואם הוא נשאר בUFC, הוא חייב להיות הטוען לכתר... כאילו מה, מאז ההפסד שלו לטים סילביה בקרב השני בניהם על האליפות, אנדריי אורלבסקי ניצח את מרסיו קרוז, פברסיו וורדום ועכשיו ג'ייק אובריאן... 3 ברצף בדוויזה הכי בעייתית בUFC, כי אם לא אורלבסקי אז מי? קונגו - הירינג, אני כ"כ שמח בשביל הית' הירינג, הלוחם הטוב ביותר ניצח כאן, אומנם ההחלטה הייתה מהצמודות שראיתי, אבל בכל זאת הית' לוחם טוב יותר מקונגו לדעתי, וכיף לראות אותו מנצח, במיוחד את קונגו שאני לא כ"כ אוהב את האמת. הקרב עצמו היה די נחמד, היו רגעים מתים אבל היו רגעים שממש הייתי בתוך הקרב, במיוחד בכל תחילת סיבוב שהרינג רץ כמו מטורף לקונגו בנסיון לנוקאואט מהיר
קושצ'ק נתן את הקרב של הערב!! וואו, קושצ'ק BY TKO זה משהו שלא שומעים כל יום, סחתיין מגיע כבוד גדול לבחור שכנראה עובד קשה מאוד אם הוא משתפר ככה בכל אספקט של האומניות לחימה. מה עוד... מה עוד... אה כריס ליבן! מסכים עם ג'ו רוגן, אין כזה דבר קרב משעמם שכריס ליבן בקרב, הוא ברולר מטורף והוא יכול לחטוף, גם עוד אחד מהקרבות הטובים של הערב. ושוב... לגבי אנדרסון סילבה... למי עכשיו יתנו טייטל שוט, יושין אוקאמי?!?! בע. אירוע נחמד שזרם בכיף

haim9798

New member
נצל"ש - שאלה בקשר לספויילרים

אני חדש בפורום ועוקב אחרי הUFC מהאירוע ה60 לערך (כולל ארכיון של הPPVים שלהם על דיסק נייד , אז אם מישהו צריך אפשר לשלוח הודעה ויהיה אפשר לארגן משהו ...). רציתי לדעת כמה זמן יש עד שאפשר לפתוח שאלה בנוגע לאירוע וממתי מתחילה הספירה ?

Alon316

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

שאלה אתה תמיד יכול לפתוח, רק בלי דעות או דברים שיכולים לסמל על תוצאת הקרב, וכמובן הוספת הסימון
לכותרת. תוצאות נחשבות לספויילר עד שעבר שבוע מיום שידורים בארץ.

doom23

New member
דעה על 82

סך הכל לאירוע עם שמות לא מי יודע מה גדולים חוץ מהמיין אבנט היה מאד מאד מהנה אחלה קרבות סילבה - פשוט ענק בסיבוב הראשון לרגע חשבתי אה הנה אחד שמסוגל אולי לנצח אבל הסיבוב השני ראו מי הכי טוב פשוט קרע אותו עם הברך והבעיטה לראש ואז לסיים עם חניקה ראו את ה אכזבה בעינים של דן לפני שדפק .... קונגו -הרינג - ממש לא ציפתי מקונגו לנסות גרפלינג מאכזב .. רציתי לראות קצת קיק בוקס מגיע להרינג הניצחון שלט בו שני סיבובים ונוק דאון מגניב על ההתחלה היה ליבן -- אחלה קרב... פשוט BRAWL... כמו טנק אבוט קטן ... שולח ידיים עד שפוגעות במשהו ארלובסקי - קרב ככה ככה רואים שהוא חלוד קצת עדיין סיום יפה ... אהבתי את זה שרוגן מספיד אותו ופתאום הוא ניכנס גראונד אנד פאונד קושצ'אק - אחלה קרב יחסית לו כי הוא דיי משעמם ממה שאני זוכר .. כמו טיטו תופס על הריצפה ולא עוזב נחמד לראות שהוא יודע גם להרביץ הבחור השני גם הרשים לרגע חשבתי שהוא ינצח בKO אהבתי את ההכרזה של קולמן שרוצה את לסנר .. יכול להיות מעניין זה מה שאני זוכר חח אחלה אירוע היה 82

למעלה