דעות ../images/Emo58.gif
אירוע זורם ומהנה מאוד בסך הכל אני קצת מאוכזב מג'ון פיטש... הוא לא נראה כ"כ טוב בקרב הזה, וזה לא הג'ון פיטש שצריך לקבל טייטל שוט, עכשיו.. אין מה לעשות למרות כל הרצף המטורף, אם קארו פריסיאן מנצח בUFN13 אני רוצה לראות קודם קרב של פיטש - פריסיאן, לפני שיהיה GSP-פיטש או סרה פיטש(YEAH RIGHT
)... וזה כמובן רק עם פיטש מנצח
אנדרסון סילבה... וואו... פשוט אין מילים, לא זוכר מתי ראיתי בפעם האחרונה את דן הנדרסון מושפל ככה, הנדרסון היה טוב יותר בסיבוב הראשון, אבל בסיבוב השני אנדרסון סילבה נתן תצוגה של לוחם MMA מושלם, יש לבחור הכל, ואני מסכים שהוא כיום מספר אחת בP2P, עבר את פידור שנלחם נגד מפלצות מדרגון בול זי. אוון טאנר... כ"כ חבל לי עליו, הימרתי על יושין אוקאמי, אבל בכל זאת כ"כ רציתי שטאנר ינצח, אני לא אוהב את אוקאמי, ואת טאנר אני מאוד אוהב וחבל שבקאמבק שלו הוא הפסיד ככה, אבל בכל זאת נוקאואט די יפה צריך להודות. ראיתי גם את הקרב של אורלבסקי, ג'ייק אובריאן מכונת טייקדאונים, אבל חוץ מזה הוא כלום, הוא בא במטרה להגיע להחלטה ולנצח את הקרב בהחלטה, ככה זה היה נראה לפחות, אורלבסקי לא היה חד כמו אורלבסקי של פעם, אבל בכל זאת זה ניצחון גדול עבורו, ואם הוא נשאר בUFC, הוא חייב להיות הטוען לכתר... כאילו מה, מאז ההפסד שלו לטים סילביה בקרב השני בניהם על האליפות, אנדריי אורלבסקי ניצח את מרסיו קרוז, פברסיו וורדום ועכשיו ג'ייק אובריאן... 3 ברצף בדוויזה הכי בעייתית בUFC, כי אם לא אורלבסקי אז מי? קונגו - הירינג, אני כ"כ שמח בשביל הית' הירינג, הלוחם הטוב ביותר ניצח כאן, אומנם ההחלטה הייתה מהצמודות שראיתי, אבל בכל זאת הית' לוחם טוב יותר מקונגו לדעתי, וכיף לראות אותו מנצח, במיוחד את קונגו שאני לא כ"כ אוהב את האמת. הקרב עצמו היה די נחמד, היו רגעים מתים אבל היו רגעים שממש הייתי בתוך הקרב, במיוחד בכל תחילת סיבוב שהרינג רץ כמו מטורף לקונגו בנסיון לנוקאואט מהיר
קושצ'ק נתן את הקרב של הערב!! וואו, קושצ'ק BY TKO זה משהו שלא שומעים כל יום, סחתיין מגיע כבוד גדול לבחור שכנראה עובד קשה מאוד אם הוא משתפר ככה בכל אספקט של האומניות לחימה. מה עוד... מה עוד... אה כריס ליבן! מסכים עם ג'ו רוגן, אין כזה דבר קרב משעמם שכריס ליבן בקרב, הוא ברולר מטורף והוא יכול לחטוף, גם עוד אחד מהקרבות הטובים של הערב. ושוב... לגבי אנדרסון סילבה... למי עכשיו יתנו טייטל שוט, יושין אוקאמי?!?! בע. אירוע נחמד שזרם בכיף