דעות
הBJJ של לוזון הוא החולני ביותר שראיתי הרבה יותר מBJ PEEN
ופשוט היה טעות טקטקית של וורנר לקחת את הקרב לקרקע לוזון כבר הראה לו שהוא זריז טכני ויודע לתפוס הכנעה ב2 שניות בקרקע לא משנה איפה הקרב.
לוזון הוכיח הרבה סבלנות בעמידה שחטף הרבה קומבינציות
וכמו שרבים אמרו , אני חושב שלוזון התבגר
הייתי רוצה לראות אותו נגד מתאבק ממש טוב שינסה לשכב עליו בקרקע ולראות באמת עד כמה הBJJ שלו באמת טוב
מא'צידה נלחם בצורה יפה שמזכירה את אנדרסון סילבה , יש מצב התאמנו ביחד אפילו לקרב
ביידר אחרי שלא הצליח להיכסנ לטווח החליט "להתאבד" עליו ודפק כניסה שמא'צידה הביא לו קאנטר ולא הלך אחורה אפילו , מא'צידה לקח פה סיכון גם
KO ראשון שביידר חוטף
אני חושב שמא'צידה גם התבגר והתחיל להבין את העסק , בעבר הוא היה טקטי בלבד ומנצח בהחלטות בגלל זה
עד שניצח את טיאגו סילבה בKO וזה הביא לו את הטייטל שוט שגם שם הביא KO לראשד
מאז מא'צידה פיתח תוכנית קרב של באמת לסיים את הקרבות ועל זה שאפו
אני חושב שבעמידה מא'צידה עושה בעיות לכל לוחם במחלקה אבל וזה אבל גדול ג'ונס הוא מתאבק והוא מהיר וכנ''ל הנדרסון
וראינו שג'ונס ניצח בזכות שלקח טייקדאון ופתח את המצח של מא'צידה
מא'צידה לוחם טוב עם TDD מצווין אבל אם תשים אותו על הגב כל הלוחם המעולה הזה מתבטל פשוט וזה בדיוק מה שג'ונס יעשה , והנדרסון..הנדרסון סתם ינסה להתאבד עליו ואז יפגע ויתפוס כמה טייקדאונים לא יוצלחים אבל אני מקווה שזה יהיה הנדרסון שיהיה נגד מא'צידה.
שוגון-ורה
מבחינתי הקרב הזה לא היה ראוי להיות מיין איבנט בכלל
ורה שפוטר מהUFC חוזר אחרי קרב ללא הכרעה מול טיאגו סילבה שגם פתח אותו , מקבל מייין איבנט? סיכוי לטייטל שוט? די ברור שדיינה רצה להוציא מורה את הכי טוב שלו כי הסטייל שלו יושב לקרב אש מול שוגון פשוט.
שוגון בא עם גיים פלאן לקחת לקרקע שהבין שורה לא טוב שם פשוט
אבל שוגון הוא מוכנת KO הוא רגיל לתת אגרופים , ולא ברור לי אם הוא עבד באימונים על נסיונות להכניע כי מה שנראה בקרב היה שהוא לא מחפש את זה אלא לתת KO מלמטה
העמידה התחילה מגניב שוגון בעט! ופה זה נגמר
שוגון צריך לפרוש ועכשיו שהוא עוד לא חטף KO
עם צורת הלחימה שלו יגיע האחד שיתן לו KO בסוף אם לא עכשיו עוד שנה אם לא עוד שנתיים
הבחור הזה כבוי וכל קרב אומר בעצם בפנים שלו שהוא כבוי
חוסר תזוזה חוסר טכניקה אין אוויר לתת 100% אפילו בסיבוב אחד
ואם לא היה לשוגון את הסנטר האדיר הוא היה מקבל KO בכל קרב שלו
הבחור הזה נכנס למלחמה פעמיים כמו שרוגן אמר וזה רק בגלל הסנטר שלו
לוחמים פשוט מרביצים לו בכל מה שיש להם והוא לא נופל
אבל חבל חבל ולוחמים צריכים להבין כבר שלעמוד איתו זה בזבוז זמן ולקחת אותו לקרקע
ראינו כבר מה קורה שלוחם גדול חזק ועם כושר עושה לו (ג'ונס)
אם הבחור לא יצליח בקרב הבא שלו להגיע ללפחות 90% מהפוטנציאל שלו אני חושב שזה הזמן לתלות את הכפפות גם בגיל 30 , כי כרגע הוא נראה כמו בן 40 שסיים את הסוס
אירוע די טוב יש להגיד רק חבל שחטפתי ספוילר על מא'צידה בפורום שנכנסתי רק לחפש לינק ):