UFC FOX 4

זקס11

New member
שוגון-ורה (ספויילר)

פשוט בושה.
סיבוב ראשון- שודון מפחד לעמוד מול וורה.
סיבוב שני- מגיעה התשובה: לשוגון יש מיכל דלק קטן במיוחד.

זקס11

New member
המשך...

סיבוב שלישי: עוד סיבוב של פנסיונרים, בקצב איטי במיוחד. כאן רואים את ההוכחה למה שוגון בחר להלחם בוורה ולא טשיירה.

זקס11

New member
לסיכום..

קרב עצוב.
לא יאמן שהמנצח של הקרב הזה אמור להלחם נגד האלוף.

זקס11

New member
סיכום הקרב המרכזי

הקרב בין שוגון לוורה הראה יותר מהכל כמה שוגון הוא לא מתמודד ראוי, בטח מול יריב ברמה של ג'ונס:
1- שוגון ניסה לקחת את הקרב כמה שיותר לקרקע. בהתחשב בכך שהוא לוחם עמידה, זה היה פשוט נראה עלוב.
2- גם ה TD וה TDD של שוגון נראו עלובים בקרב הזה. אם זו היכולת שלו מול וורה, כל לוחם בצמרת יחליט עבור שוגון היכן הקרב יתרחש
3- גם כאשר שוגון הוריד לקרקע, עבודת הקרקע שלו הייתה עלובה. חגורה שחורה עלק (בטח הוא קיבל אותה כשהוא הזמין ארוחת קשישים במקדונלדס). הוא לקח פעמיים גב לוורה, וזה היה נראה שאילו אין לו מושג איך ממשיכים אחרי שמכניסים את הרגליים.
4- GNP - גם המונח הזה היה חלום רחוק בקרב. שוגון לא הצליח לתת מכות משמעותיום בדקות הרבות שהוא היה מעל וורה.
5. אז בלי BJJ ובלי GNP, מה נשאר לשוגון לעשות בקרקע? התשובה העצובה היא לנוח.
6- לגבי וורה על הקרקע, מעולם לא שמעתי את רוגן מתאר כמה פעמים הלוחם מלמטה היה יכול להתחמק, כאשר הלוחם מלמטה (וורה), לא הראה שום נסיון לעשות את זה. אני בספק אם יש ב LHW לוחם עם פחות ידע בקרקע מוורה, ועדיין, שוגון לא הצליח לעשות כלום.
7- והנקודה הכי עצובה- מיכל הדלק הקטן של שוגון. אחרי חצי סיבוב באמידה, לשוגון כבר לא היה כח. היה לו מזל שהוא עמד מול וורה, שגם לא מצטיין במיכל דלק גדול.

8- והפרשנות המצחיקה- במהלך הקרב העקר, הבבון היהודי אמר "הנה דוגמה לשני לוחמים שמיישמים כלכך טוב את כל הרכיבים הקיימים ב MMA".

לסיכום, מצ'ידה הוא המועמד הראוי מהקרב הזה, ועדיין לא ראיתי את הקרב שלו.

fatnoam

Active member
ספוילרים, דיעות ושאלה

נתחיל בשאלה - אם פיל דייויס ניצח ב-NC זה תופס למשחק ההימורים?

לשם שינוי הימרתי כאן על הרבה קרבות (ואם פיל דייויס נחשב לניצחון, אז צדקתי בכולם), וזה גרם לי לראות את כל הקרבות (חפשו בגוגל MMA CORE או MMA LINKER למי שמעוניין, הלינקים שם צריכים לעבוד רוב היום).

נדבר על המעניינים:
לוזון - וארנר
קרב הערב לדעתי, סלאגפסט עם כושר, ומשחק קרקע נהדר של לוזון שבסוף הביא לו ניצחון. אם היה מגיע לשופטים יכל ללכת EITHER WAY. לוזון גם הוכיח יופי של תזמונים ויופי של סנטר. גם וארנר היה טוב וראינו קרב התקפי מרשים. לוזון לדעתי הלוחם היחידי ששווה לראות ב-LW, אולי לצד פטיס וגילארד שיודעים לספק היילייטס.

משידה - ביידר
משידה זה הלוחם הכי משעמם שראיתי בחיי, אבל לפחות הוא מנצח קרב. לא בטוח שהוא היה עולה לנצח אם הוא היה יודע שזה יעלה לו בעוד 2-3 סיבובים עם ג'ונס. פעם שעברה זה נגמר בליוטו עם צוואר עקום מרוח על המזרון, נראה איך זה ייגמר הפעם.
ביידר בדרך המהירה להיות הגייט קיפר של המחלקה.

שוגאן - ורה
שוגאן ניצח אבל גמר את הסיפור בארגון בתכל'ס. ללא כושר בכלל, אולי הסנטר עדיין שם אבל הראש לא. ורה היה חלש והיה צריך ליפול כבר בשני, אבל שוגאן לא ניצל את זה עד סוף הרביעי, ובדרך לשם ספג הרבה יותר מדי ממה שהוא היה אמור לספוג. תצוגה לא מספיק מרשימה בשביל לקבל טייטל שוט.

ok6

New member
דעות על האירוע

קודם כל האירוע היה טוב לדעתי אולי האירוע הכי טוב של 2012 (יואפסי) עד עכשיו וזה אפילו לא פייפרויו.....
לוזון תמיד נותן קרבות מהניםוגם הפעם הוא לא חרג מהרגלו,אחלה קרב שהכניס לו קופה מרשימה.
מצ'ידה נראה מצוין אבל הוא עשה את זה מול יריב שפשוט תפור למידות שלו,ראיין ביידר עם כניסה טיפשית ומרושלת (עצם את העיניים שלו בזמן שהוא התפרץ קדימה!!) שילם את המחיר ומול לוחם כמו מצ'ידה פשוט אסור להיות כל כך פזיז ומרושל, אין ספק שמצ'ידה כמה רמות מעל ביידר אבל אני באמת חושב שהיה יותר מעניין לראות אותו מול אוונס עוד פעם מאשר לתת לו טייטל שוט נוסף.
שוגאן נראה רע (בעצם כמו כל קרב מאז מאצ'ידה 2) ורה הפתיע עם אגרסיביות שמזמן לא ראיתי ממנו וגם זה לא הספיק לו,הדבר היחיד ששימח אותי בסוף זה ששוגאן לא קיבל טייטל שוט כי ביכולת הנוכחית שלו אני בתור אוהד שלו לא הייתי רוצה לראות אותו חוטף מג'ונס.
אחרי 10 שנות לחימה (ומי יודע כמה שנים של אימונים קשים בשוט בוקס) + 3 ניתוחי ברכיים שוגאן בדעיכה, הוא כבר לא נלחם כמו פעם המהירות,אתלטיות, עבודת הרגליים והקרדיו כבר לא שם והוא בעיקר נשען על מה שנשאר לו :סנטר,נוקאאוט פאוור ואגרסיביות.
כל מה שאני יכול לקוות הוא ששוגאן יתן נסיון למחנהאימונים רציני לשם שינוי ואולי אז נראה שיפור כלשהו כי ביכולת הנוכחית אני חושב שהוא צל של עצמו ולא יהיה לו הרבה מה להציע בטופ 5 יותר...
בתור פאנבוי של שוגאן מזה שנים ארוכות ממש מעציב אותי לראות מה הפציעות עשו לו,לפחות אני מתנחם בזה שהנוקאאוט היה יפה...

moich

New member
לוזון-ורנר קרב ענק

הדבר שהכי הייתי מרוצה ממנו זה הכושר של לוזון, פעם הוא היה נגמר אחרי סיבוב אחד ופה בשלישי הוא המשיך ללחוץ, אני מת לקרב של לוזון- סרוני (שאם לא יפדח אמור לקרוע את מלוין גילראד). זה יהיה קרב ענק.

cat food

New member
UFC on Fox4

אירוע טוב מאוד יחסית לתקופה הדלה.

סוויק - ג'ונסון: שני לוחמים שמקומם לא במיין קארד. ועם כל זה סוויק הביא כאן נוקאאוט יפה שמזכיר את מה שמאצ'ידה עשה לטיאגו סילבה.

לוזון - ורנר: אני ממש מסכים עם מי שכתב כאן שלוזון שיפר את הקארדיו שלו. בנוסף לזה גם הוא נלחם חכם ולא התפוצץ כהרגלו על ההתחלה. לורנר יש פצצות בידיים וללוזון יש BJJ חולני ושניהם מאוד שלמים, לוזון מעט יותר. הקרב הזה מוכיח שאפשר לעשות קרב מלהיב ולשמור על טכניקה גבוהה ולא סתם ברול שלא קשור לספורט.

מאצ'ידה - ביידר: הקרב הזה הוכיח את מה שכולנו ידענו לפני, ביידר לא לוחם שמסוגל להתמודד עם המהירות של מאצ'ידה. אם טיטו דפק לו נוקדאון אין סיבה שמאצ'ידה לא יעשה את זה. הניסיונות לקלינץ' של ביידר היו ניראים פשוט חסרי סיכוי. אגב הקרב הזה היה נראה כמו קרב בין MW ל-LHW, מאצ'ידה בא קטן אפילו מהרגיל (201 פאונד בשקילה), כאשר ביידר נראה כמו 230 פאונד בערך בקרב.

שוגאן - ורה: קרב נוראי נוסף של שוגאן. פשוט עצוב שהכישרון האדיר הזה עולה לקרבות לא בכושר והוא שוב נראה כמו שהוא היה נגד הנדרסון וקולמן. האיש הזה הוכיח שהוא מסוגל להלחם 5 סיבובים בקצב של מאצ'ידה, הוא הוכיח שהוא מוי טאיסט טכני ומדוייק. ובמקום כל זה הוא בא קרב אחרי קרב עם כרס, אוויר לסיבוב אחד בלבד בקושי ונלחם בעמידה בצורה מרושלת ולא טכנית.

סיכום:

קרב הערב זה לוזון - ורנר.

מאצ'ידה נראה מעולה, אבל אם הוא נשאר בLHW אני לא רואה סיבה לתת לו קרב אליפות אחרי ניצחון אחד. המחלקה במצב סביר ויש קונטנדרים. כבר כתבתי שגוסטפסון ראוי מאוד מבחנתי וגם טישיירה ראוי אם יינצח את ראמפייג'. מה רע בלערבב את המחלקה קצת שיהיה מעניין לאוהדים?
ואת כל זה כותב אוהד של ליוטו מאצ'ידה.

אם דיינה וויאט כל כך בעניין של רימאצ'ים לדעתי זה בדיוק הזמן למאצ'ידה - שוגאן 3.

מינארד - לוזון נשמע לי מצויין.

באסטר1

New member
דעות

הBJJ של לוזון הוא החולני ביותר שראיתי הרבה יותר מBJ PEEN
ופשוט היה טעות טקטקית של וורנר לקחת את הקרב לקרקע לוזון כבר הראה לו שהוא זריז טכני ויודע לתפוס הכנעה ב2 שניות בקרקע לא משנה איפה הקרב.
לוזון הוכיח הרבה סבלנות בעמידה שחטף הרבה קומבינציות
וכמו שרבים אמרו , אני חושב שלוזון התבגר
הייתי רוצה לראות אותו נגד מתאבק ממש טוב שינסה לשכב עליו בקרקע ולראות באמת עד כמה הBJJ שלו באמת טוב

מא'צידה נלחם בצורה יפה שמזכירה את אנדרסון סילבה , יש מצב התאמנו ביחד אפילו לקרב
ביידר אחרי שלא הצליח להיכסנ לטווח החליט "להתאבד" עליו ודפק כניסה שמא'צידה הביא לו קאנטר ולא הלך אחורה אפילו , מא'צידה לקח פה סיכון גם
KO ראשון שביידר חוטף
אני חושב שמא'צידה גם התבגר והתחיל להבין את העסק , בעבר הוא היה טקטי בלבד ומנצח בהחלטות בגלל זה
עד שניצח את טיאגו סילבה בKO וזה הביא לו את הטייטל שוט שגם שם הביא KO לראשד
מאז מא'צידה פיתח תוכנית קרב של באמת לסיים את הקרבות ועל זה שאפו
אני חושב שבעמידה מא'צידה עושה בעיות לכל לוחם במחלקה אבל וזה אבל גדול ג'ונס הוא מתאבק והוא מהיר וכנ''ל הנדרסון
וראינו שג'ונס ניצח בזכות שלקח טייקדאון ופתח את המצח של מא'צידה
מא'צידה לוחם טוב עם TDD מצווין אבל אם תשים אותו על הגב כל הלוחם המעולה הזה מתבטל פשוט וזה בדיוק מה שג'ונס יעשה , והנדרסון..הנדרסון סתם ינסה להתאבד עליו ואז יפגע ויתפוס כמה טייקדאונים לא יוצלחים אבל אני מקווה שזה יהיה הנדרסון שיהיה נגד מא'צידה.

שוגון-ורה
מבחינתי הקרב הזה לא היה ראוי להיות מיין איבנט בכלל
ורה שפוטר מהUFC חוזר אחרי קרב ללא הכרעה מול טיאגו סילבה שגם פתח אותו , מקבל מייין איבנט? סיכוי לטייטל שוט? די ברור שדיינה רצה להוציא מורה את הכי טוב שלו כי הסטייל שלו יושב לקרב אש מול שוגון פשוט.
שוגון בא עם גיים פלאן לקחת לקרקע שהבין שורה לא טוב שם פשוט
אבל שוגון הוא מוכנת KO הוא רגיל לתת אגרופים , ולא ברור לי אם הוא עבד באימונים על נסיונות להכניע כי מה שנראה בקרב היה שהוא לא מחפש את זה אלא לתת KO מלמטה
העמידה התחילה מגניב שוגון בעט! ופה זה נגמר :)
שוגון צריך לפרוש ועכשיו שהוא עוד לא חטף KO
עם צורת הלחימה שלו יגיע האחד שיתן לו KO בסוף אם לא עכשיו עוד שנה אם לא עוד שנתיים
הבחור הזה כבוי וכל קרב אומר בעצם בפנים שלו שהוא כבוי
חוסר תזוזה חוסר טכניקה אין אוויר לתת 100% אפילו בסיבוב אחד
ואם לא היה לשוגון את הסנטר האדיר הוא היה מקבל KO בכל קרב שלו
הבחור הזה נכנס למלחמה פעמיים כמו שרוגן אמר וזה רק בגלל הסנטר שלו
לוחמים פשוט מרביצים לו בכל מה שיש להם והוא לא נופל
אבל חבל חבל ולוחמים צריכים להבין כבר שלעמוד איתו זה בזבוז זמן ולקחת אותו לקרקע
ראינו כבר מה קורה שלוחם גדול חזק ועם כושר עושה לו (ג'ונס)
אם הבחור לא יצליח בקרב הבא שלו להגיע ללפחות 90% מהפוטנציאל שלו אני חושב שזה הזמן לתלות את הכפפות גם בגיל 30 , כי כרגע הוא נראה כמו בן 40 שסיים את הסוס

אירוע די טוב יש להגיד רק חבל שחטפתי ספוילר על מא'צידה בפורום שנכנסתי רק לחפש לינק ):

למעלה