UFC On Fox: ולסקז מול JDS

AmitNHB

New member
UFC On Fox: ולסקז מול JDS

לא, לא... לא מה שחשבתם, עדין לא... מחר בערב. בינתיים אני רוצה לדעת איזה מספר אתם חושבים שהאירוע הולך לעשות - כמה מיליונים של צופים
האם זה הולך לשבור את השיא של קימבו ב CBS - 8 מיליון צופים
לדעתי זה הולך לעשות מספר סולידי אבל לא 8 וגם לא 7. משהו בין 5 ל 6. בשביל לשבור את השיא של קימבו הם יצטרכו לשים DRAW יותר מבוסס בקארד. אלא אם כן זה יהפוך להיות slug-fest מרובה סיבובים בסגנון פורסט\בונאר 1, משהו שהרייטינג שלו יגדל במהלך הקרב אבל הסיכוי שזה יקרה קטן מאוד כאשר מדובר ב HW. מה שכן, אני בכ"ז מאמין שתיהיה כאן חשיפה של כמה מאות אלפי מעריצים חדשים אולי אפילו מיליון - מה שיוביל למס' אדיר לקרב של ברוק ואוברים, שאני בטוח שפרומושן אליו יהיה חלק עיקרי בשידור בפוקס. לדעתי אוברים ולסנר הולך להיות האירוע הכי נמכר אחרי UFC 100. משהו כמו 1.3 מיליון. מה אתם אומרים

udi102

New member
אני אומר משהו בסביבות 15 מיליון צופים

בכל זאת קרב אליפות במשקל כבד המשודר בחינם בכל כך הרבה מדינות ,רק בארה"ב יצפו 10 מיליון לטעמי , זה אשכרה להכתיר את האלוף הבלתי מעורער במשקל כבד משום שאין אף אחד באופק (אם נוציא את המסוממים בארנט ואוברים) שיכול לסכן את מי שמנצח כאן

JayneCobb

New member
אין סיכוי ל 10

לדעתי, ה UFC יהיו מאושרים עם כל נתון מעל ל 4-5 מיליון... 10 מיליון צופים זה מספר צופים ממוצע בסדרות כמו האוס, שני גברים וחצי, CSI ועוד... שנהנות משני דברים עיקריים : 1) פריים טיים באמצע השבוע - האירוע של ה UFC משודר בשבת שנחשבת כבר עשרות שנים כבית קברות של טלוויזיה, כיוון שאחוז היוצאים לבילויים הרבה יותר גדול, הסדרות ההן משודרות באמצע השבוע, כשכל המשפחה מול הטלוויזיה, מה שמוביל ל... 2) דמוגרפיה הרבה יותר מגוונת שכוללת נשים וילדים, דבר שמוביל לאחוזי צפיה גבוהים יותר ורייטינג גבוה יותר...נכון, יש גם ילדים ונשים שהם חובבי MMA, אבל אף אחד לא אידיוט מספיק בשביל לחשוב שעיקר האוהדים של הספורט הם לא גברים בגילאי 18-49, אז נכון, שמשרדי פרסום מתים על הדמוגרפיה הזו, כי היא מוציאה המון כסף, אבל רייטינג מגיע דרך גיוון, ולוקח הרבה זמן להשיג את זה... אני באופן אישי מהמר על משהו בסביבות ה 3.5-4 מיליון צופים לאירוע הראשון...

AmitNHB

New member
OK, היתי צריך להבהיר שדיברתי על פיק ולא על

ממוצע. הקרב של קימבו לא עשה 8 מיליון ממוצע.
עשית קצת עוול לשני וגברים וחצי. עם כמה שהתכנית הזו מטומטמת היא עשתה יותר בכיוון של 15 מיליון צופים ואם CSI זה אותו הדבר כמו NCSI (לא מבין בזה...) ממה שאני רואה בגוגל הם עושים בין 15 ל 20. האוס כבר בעונה 8 וזה כבר לא אותו הדבר כמו בעונות הראשונות (למרות שאני עדין לא מעז להפסיד פרק) בהן עשה 17-20 מיליון וכאן אני מגיע לנקודה שלי. זה לא שאני לא מסכים עם 2 הנקודות שלך. אתה בהחלט צודק אבל צריך גם לתת חשיבות לעניין ה special אל מול שידור קבוע על בסיס שבועי. אם תיקח את הפרקים המיוחדים של כל הסדרות שציינת. פרקי פתיחת או סיום עונה, פרקים אחרי סופרבול, הרייטינג היה בד"כ משמעותית גבוה יותר. אני מסכים ש10 מיליון ממוצע זה לא ריאלי כרגע אבל בפיק אני חושב שהם בהחלט יעשו 6-7, תלוי איך הערב יתפתח. אני מזכיר לך שבשיא עידן ה ATTITUDE, ה WWE היו עושים 6-7 מיליון ממוצע לשידור של שעתיים ואפילו עשו משהו כמו 8.5 מיליון באחד הפיקים, כך שזה בלתי אפשרי לדמוגרפיה של ה UFC.

JayneCobb

New member
מקובל לחלוטין

אני יודע שהסדרות האלו עושות יותר, פשוט לא היה לי כוח לחפש סדרות ש ACTUALLY עושות בין 8 ל 10 מיליון בבמוצע לפרק...הן היו רק דוגמה... פיק של 6-7 זה מטרה סבירה, אבל אני לא חושב שצריך להכנס לפאניקה אם הוא לא יבוא... מתי כן להכנס לפאניקה? לטעמי, כל ממוצע לשידור שיניב פחות מ 3 מיליון צופים זו סיבה לדאגה אמיתית...ממוצע של 4 בערך הוא סביר עד ריאלי וכל דבר שיעלה מ 5 צפונה, צריך להחשב כהצלחה כש 7 ומעלה זה כבר סיבה למסיבה

elvis18

New member
מה אמור להיות פיק ...

במשדר של קרב אחד ?? כל הקרב זה הפיק עצמו ,והוא בעצם כל המישדר ... אין עוד נקודות פיק במשדר ,ולכן זאת גם תהיה קצת בעיה לבחון את המשיכה של שתי הלוחמים האלה בכל הקשור לקהל האמריקאי .. מעבר לכך זה סתם בילבולי ביצים של רוגן\גולדברג

AmitNHB

New member
אתה חושב על זה בראש של אוהד MMA. ברור שתראה

קרב מההתחלה ועד הסוף כולל העליות לאוקטגון ועד לראיון אחר כך אבל בעולם המיין סטרים אנשים שסתם מחפשים משהו מעניין לראות ושמעו שיש איזה קרב או משהו ב FOX יזפזפו אל ומהערוץ בהתאם למה שהם יראו. אם הסיבוב הראשון יהיה כולו lay and prayer אתה תקבל ירידה ואילו יהיה slug fest מטורף תיהיה עלייה. מעבר לכך המשדר לא יתחיל עם העליות ישר. תיהיה הקדמה. ידחפו פרומושיין מטורף לקרב של ברוק ואוברים. אני מאמין שהקרב יתחיל כ 20 דקות לתוך השידור כדי לתת זמן לכל 5 הסיבובים בפוטנציה ואם (וכנראה) שהקרב לא יהיה 5 סיבובים, תקבל את גוודיה הנרדון מוקלט או אולי קרב אחר. ה UFC מתכננים את המשדר הזה בקפידה. לא סתם הם בחרו לשים רק קרב אחד בשידור הישיר ושורה של קרבות במשקלים נמוכים במקדימים. הם רוצים את האפשרות לשים קרב או שניים מהמוקלטים כמה שיותר איכותיים לאחר שהמיין איבנט שלהם יתסיים, כפי שהם מקווים לאחר 2-3 סיבובים מרתקים.

danielmo1

New member
דווקא בגלל שהפיק הוא גם הקרב היחיד שישודר

אני מאמין שהקרב הזה ישבור שיאים השידור הוא הראשון מסוגו ברשת, אני לא יודע עד כמה הפימפום לאירוע עושה גלים בארה"ב אבל אני בטוח שאנשים יהיו מופתעים מהתוצאות, כשאתם אומרים מספר צופים אני מקווה שאתם יודעים שמתכוונים לפר פרסונה ולא אבי בית

AmitNHB

New member
מדובר רק על ארה"ב.

ואם זה אכן יהיה 10 מיליון זו תיהיה הצלחה מסחררת.

אין לי מושג לגבי ארה"ב

אבל חזרתי היום מברזיל ואני יכול להגיד לך שיש שם בז מטורף לקראת דוס סאנטוס נגד ולאסקז. יש מלא פרסומות לקרב הזה בטלויזיה וגם חברה ברזילאים שלא ממש עוקבים אחרי הUFC ממש להוטים לגבי הקרב הזה. בברזיל אני משער שיהיה רייטינג מטורף כי הקרב משודר חינם, בשעה נוחה, עם ברזילאי לאהוד ועוד במשקל הכבד! לגבי לסנר ואובריים כל דבר שהוא פחות ממליון קניות יחשב לכישלון. זה אשכרה קרב ענקים שמסקרן גם הרבה חבר'ה שלא מתעניינים בMMA.

AmitNHB

New member
מסכים. בברשזיל יש את עניין הגאווה הלאומית

וקרבות אליפות עם ברזיליאים הם פוטנציאל ענק. אני חושב שהקרב האחרון של אנדרסון עשה משהו כמו 30 מיליון צופים שם.

LORSIN

New member
אני לא בטוח כמה זה נכון

אולי בשנה האחרונה המצב השתנה, אבל נהגתי לפני שנה לשחק משחק רשת ש90 אחוז מהאנשים בו היו ברזילאים, וכל פעם הייתי שואל מה הם יודעים על MMA, או אפילו על BJJ.. הרוב המוחלט של המוחלט, לא ידע על זה כלום, נמוך יותר אפילו מבארץ..

AmitNHB

New member
וואלה, מפתיע מה שאתה אומר.

אני יודע ש MMA לא היה ממש מוכר בברזיל עד לאחרונה אבל היתי בטוח שלפחות BJJ זה משהו שיודעים מהו. טוב, אולי צריך לומר מילה על עד כמה מייצג הוא המדגם שלך.

LORSIN

New member
אתה טוען ש...

שחנונים מכורים למשחקי רשת באינטרנט - פחות סביר שהם יידעו מכות מהם? אתה מדבר שטויות!

מרקו בי

New member
עכשיו שמתי לב שיש קרב אגרוף של פאקיו

אני לא עוקב אחרי אגרוף, לא בטוח עד כמה זה נכון, למרת שבויקי מאושר קרב להיום/מחר. סביר להניח שזה יגזול חלק ניכר מהצופים מפני שפאקיו הוא p4p מספר אחת באגרוף בעני רבים.

למעלה