UFC on Fox רייטינג ראשוני

AmitNHB

New member
UFC on Fox רייטינג ראשוני

ע"פ דיווחים ראשונים עשה האירוע רייטינג ממוצע של 5.7 מיליון צופים עם ניצחונות בכמה מהדמוגרפיות החשובות: adults 18-34, adults 18-49, men 18-34, and men 18-49. זהו השידור עם ממוצע הרייטינג הגבוה ביותר של ה UFC ושל MMA בכלל, אם כי את הפיק של קימבו ב CBS שהיה 6.57 מיליון, הם לא הצליחו לשבור. את הממוצע של אותו האירוע, 4.9 מיליון, הם שברו. נו... לא מפתיע, קשה להגיע לפיק עם קרב של דקה אחת...
בסה"ך מדובר ברייטינג מכובד. אני חושב שהרבה אנשים ב FOX וב UFC נשמו לרווחה עם התנון הזה, אם כי כוסות של שמפניה -אין סיבה לפתוח כאן.

udi102

New member
חלש לטעמי

מגיע לדיינה ,דפק לצופי ישראל את השידור וקיבל קרב שנגמר בתוך דקה ולא יוסיף צופים לספורט

ranzz

New member
חלש לטעמך כי זרקת לאוויר מספר מגוחך של 10

מליון, בלי לדעת בכלל נתונים קודמים ובלי שום נתון להשוואה. למה לא זרקת 50 מליון או שני מיליארד? תקרא את הכתבה המלאה ותראה שהוא ניצח כל תוכן מכוון גברים בגילאי היעד כמו פוטבול מכללות ואיזה דיון פוליטי.

udi102

New member
ממש לא מסכים ....

בזמנו קימבו עשה יותר וזה היה סתם קרב ,כאן אנחנו מדברים על הקרב הכי גדול שהUFC יכלו לתת לנו חוץ מסילבה /GSP/סונן/גונס . הקטע הוא שהקרב היה בחינם ועדיין הוא לא עשה מספר מרשים מדי ,אולי משום שהקרב נגמר מהר, לאנשים נמאס מהאכילות ראש בתחילת הקרב ,לא יודע בשורה התחתונה מספר חלש אפילו שהוא עבר פוטבול מכללות ושאר שטויות ....

ranzz

New member
זה מגוחך להשוות לקימבו

קימבו לא היה לוחם MMA, קימבו היה סנסציית אינטרנט שסחפה את ארה"ב, הוא היה סלב הרבה לפני שהוא דרך לראשונה בזירת MMA, ובגלל זה מליונים צפו בקרב שלו. שזה בדיוק המצב עם לסנר. חוץ מזה, לכמה בתי אב FOX מגיע ולכמה CBS (שבה קימבו נלחם) מגיעים? זה המספר הכי חשוב פה. אין לי מושג מה הנתון הזה וזה גם לא כל כך מעניין אותי, אבל לי פשוט יש הרגשה שאתה זורק באוויר מבלי להתעמק בנתונים.

AmitNHB

New member
קימבו לא היה סלב ולא סחף את ארה"ב. מה עשית

ממנו
הוא פשוט היה הגימיק הנכון בזמן הנכון עם המראה הנכון והסיפור הנכון ועדין בוא לא נשכח שזה החזיק מעמד לקרב וחצי. טרם פירסמו את הנתונים על הפיק של השידור שלשום אבל הממוצע שלו היה גבוה מהממוצע של האירוע של קימבו (5.7 אל מול 4.3 מיליון). רק הפיק של קימבו היה גבוה יותר (6.5 מיליון) אבל גם אם יתברר שה UFC לא עברו את זה בפיק זו לא ממש חוכמה כי הקרב נגמר אחרי דקה. גם CBS וגם FOX נמצאים פחות או יותר בכל בית בארה"ב.

ranzz

New member
נו מה אתה גר בארה"ב שאתה כל כך בטוח?

אני מוכן להתערב שאין אף לוחם (אולי מלבד ברוק) שהייתה לו כזאת חשיפה לפני הקרב MMA הראשון שלו בטלוויזיה. כמה זמן זה החזיק זה ממש לא משנה, כי אנחנו מדברים ספציפית על הרייטינג בקרב הזה.

AmitNHB

New member
הקרב הראשון של קימבו היה מול בו קאטרל

וצפו בו כמה מאות אלפים בודדים בלבד, שלא לדבר על קרב הראווה מול ריי מרסר שאף אחד לא ראה. מה עשית ממנו תופעה אינטרנטית כאילו הוא היה איזה ג'סטין ביבר
המומנטום שלו נבנה בגלל המראה והגימיק שלו תוך כדי הקרבות שלו ב EliteXC מול טנק ותומפסון והופעות בתכנית בפריים טיים כמו ג'ימי קימל. הוא פשוט אישיות כובשת.

JayneCobb

New member
דווקא כן

אחת מהרשתות הציבוריות שמשודרות בחינם ברחבי ארה"ב : NBC ABC CBS FOX למרות שפוקס לא נחשבת כאחת מה BIG 3 באופן מסורתי, כיוון שהם לא מפיקים תוכניות יום,תוכניות לייט נייט, ומשדרי חדשות מאוחרים, כל אלו משודרים ע"י הזכיין המקומי בעיר/איזור שבו אתה צופה ברשת, בעוד שב BIG 3, התוכניות האלו מופקות ע"י הרשת עצמה...

AmitNHB

New member
לא. המספרים הם צופים. כמובן שזה לא מדוייק כי

זה מתבסס על מדגם אבל המידע על כמה נפשות בבית, מי צופה כו' אצל משקי הבית המשתתפים במדגם, קיים.

למעלה