ufc on fuel Munoz vs Weidman

מרקו בי

New member
ufc on fuel Munoz vs Weidman

מישהו שם לב בכלל שיש ארוע היום

בכל אופן אני לא שמתי לב, נכנסתי לויקי וראיתי, אז הארוע יהיה ב 3 לפנות בוקר למי שמעוניין לקום.

http://en.wikipedia.org/wiki/UFC_on_Fuel_TV_4#UFC_on_Fuel_TV:_Munoz_vs._Weidman
קישור לעמוד הארוע.

ארוע נחמד, מעניין לראות מה ווידמן שווה, בכל אופן המנצח יהיה ראוי לטייטל שוט לדעתי.

elvis18

New member
שמתי לב !!

קרב מעולה ..אני מהמר על מוניוז !!

איך ניחסתי את מוניוז ,מסכן...הולך להפסיד על לא עוול בכפו :(

ok6

New member
בדרך כלל קרב בין שני מתאבקים טובים הופך...

לקרב עמידה משעמם ומרושל, אז קשה לי לומר שאני מצפה לראות את הקרב אבל מי יודע אולי יהיה משהו סטייל הנדריקס פיץ'....
בכל מקרה אני מקווה שזה לא קרב על הn1c כי ממש לא בא לי לראות את אנדרסון סילבה מול גרפלר בפעם ה500 שיתנו לו להלחם מול לוחמים יותר שלמים כמו אוונס ולומבארד.

fatnoam

Active member
באמת תופעה מכוערת

אתה רואה קרב בין שני מתאבקים, שהופך לקרב עמידה ברמה מאוד נמוכה....

מקווה שזה לא מה שיקרה כאן.

אגב, אם מוניוז מנצח בצורה משכנעת הוא הולך לקבל את אנדרסון.

זקס11

New member
לא מדוייק. החברה האלה ממש לא סונן

מאז WEC, לסונן יש 7 נצחונות, כאשר רק באחד הוא לא הגיע לשופטים (14% הכרעות).

למוניוז יש ב UFC ו WEC 9 נצחונות, כאשר רק 3 זה החלטות שופטים (67% הכרעות), ווידמן עם 4 קרבות מתוכם שנים בהחלטה.

ועוד משהו- מוניוז נהפך למכונת הפצצה, כאשר הוא בד"כ מחסל את היריבים בעמידה, או GNP קטלני, ווידמן עשה הכנעות.

האמת שמוניוז יכול להווה יריב מאוד קשה לסילבה

רק לחלאה הזו מספיקה טעות קטנטנטנטנה כדי לנצח

זקס11

New member
כשמוניוז יוריד את סילבה, הוא לא יתן חיבוק....

של אנס. הוא יכנס בכל הכח, כמו שהו יודע.
מוניוז הוא אתגר הרבה יותר ראוי לסילבה מאשר הפטפטן ההוא ששכחתי את השם שלו.

וואלה נכון, אבל זכור לי קרב ממש לא מרשים שלו

נגד ליבן. ליבן שפך לאגר סיבוב שני אבל סיבוב ראשון הצליח למנוע TD של מוניוז. זה כבר רמז לבאות נגד סילבה.

udi102

New member
לא נכון

מוניוז ניצח בTKO יפה , למרות שלקח לו הרבה יותר זמן ממה שחשבתי ,מצד אחד יש לו פצצות הידיים והוא טוב מסונן על הקרקע בהרבה וגם בעמידה מצד שני ההאבקות שלו לא הדהימה אותי וכן אני מודה לעובדה שלפני שנים במכללות מוניוז ניצח את סונן בהאבקות אבל אין קשר בין הדברים

iAsaf1

New member
בטח שמנו לב...

אני בדיוק בארה"ב ויהיה מאוד נחמד לצפות באירוע חי בשעות הערב בשעון המקומי!

ok6

New member
מוניוז זה לא הבחור שאכל היי קיק ממאט האמיל?

אחחחח אני אני אוהב את את הטופ קונטנדרס של מידלוויט תמיד גורמים לי להעריך את שאר המחלקות, כמה שאתה צודק פאר אני רק מקווה שזה לא הקרב על הn1c .
כמה כבר אפשר עם ה (הכנס שם) גרפלר vs סילבה, מוניוז בקושי ניצח את מאיה (הנצחון הכי טוב שלו ברקורד) אז אם הם נותנים לו אחרי ויידמן טייטל שוט זה יהיה כל כך מאכזב לראות את סילבה קוטף את נצחון.
דרך אגב אני יודע שזה לא מאוד רלוונטי כרגע אבל מה אתם אומרים על מוסאסי בתור יריב לסילבה?

BeniTaz

New member
פעם סילבה הפסיד ללוחם בשם

דאיג'ירו טקאסה (בעל מאזן שלילי), וגם הפסד אחד משפיל לאחד בשם ריו צ'ונאן (שנלחם היום בלייטווייט) בהכנעה הכי זכורה בתולדות ה-MMA.

נו אז מה? כל אחד הפסיד פעם למישהו.. שנים אני מזלזל במחלקת ה-MW, קונטנדרים כמו מוניוז, ווידמן ולומבארד עוד לא היו שם.

ok6

New member
בדרך כלל מאשימים אותי שאני מעלה את השמות של..

טאקאסה וצ'ונאן, אבל רק העליתי נקודה שאם אתה אוכל היי קיק ממאט האמיל ויורד מחלקה שם אתה מתברג בטופ זה אומר משהו לדעתי זה הכל.
לומבראד הוא לוחם מאוד מרשים ותוספת נחוצה מאוד למחלקה הרדודה הזאת אני מאוד מקווה שהוא יוכיח את עצמו מול בוטץ' ולא יאכזב את כל האנשים (כולל אותי) שרואים בו את התרופה לסילבה.
לגבי מוניוז ווידמן- לוחמים טובים אבל אני מופתע שאתה מתרשם כל כך מהרמה שלהם בעיני הם קונטנדרים טיפוסיים במידלוויט.

cat food

New member
אני הערתי על זה

שלקחת את ההפסדים האלה לצ'ונן וטקאסה כאילו הם מלמדים על אנדרסון היום ושמההפסדים האלה אפשר ללמוד משהו על אנדרסון - סונן 2. יצא איכשהו שגם צדקתי.
כאן צחי נותן את זה בתור דוגמא שכל אחד יכול להפסיד ב-MMA. אבל אתה שוב לוקח משפטים ועושה מהם קווץ' לצרכים שלך.
הקרב הבינוני של מוניוז מול מאיה הוא רלוונטי מבחינתי, ההיי קיק שהוא חטף מהאמיל ב- UFC15 בערך פחות רלוונטי לדעתי.

ok6

New member
יש הבדל בין לקרוא ולהבין....

אני ציינתי את צ'ונאן וטאקאסה בהקשר אחר לגמרי, אף פעם לא טענתי שההפסדים האלה הם אינדקציה ליכולות שלו אלא רק לזה שלוחמים גרועים מפרייד נחלו יותר הצלחה מרוב היריבים שלו במחלקה, לא זכור לי שום דבר שאמרתי שסונן ינצח כי אנדרסון הפסיד לשתי לוחמים ברמה נמוכה (חשבתי שסונן ינצח בגלל המאץ' אפ וגם שם כתבתי שזה בהיסוס רב).
מה שכתבתי לגבי זה שמעירים לי על סונן וטאקאסה היה רק בצחוק, אבל אני לא מתפלא שאתה שוב קופץ עלי הפעם בטענה שאני עושה קווץ' לצרכים שלי, ממש הצורך שלי בחיים זה לעשות שטיפת מוח לכמה אנשים בפורום בתפוז בסך הכל אני כותב בפורום ומביע דעה כמו שאני דואג להדגיש כל פעם.
זכותך להביע התנגדות זה לגיטמי אבל אל תשתלח בבן אדם שבסך הכל בא להביע דעה ולשמוע דעות אחרות.

למעלה