ufc on fuel

לא יאמן הוא ממשיך לעשות את זה:
http://www.mmatko.com/cody-mckenzie-vs-marcus-levesseur-fight-video-ufc-on-fuel-tv-3/

מרקו בי

New member
ספולייר

הזוי איך לוחמים שיודעים שכל מה שיש לו להציע זה גליוטינה מגיעים למצב שהם נתפסים בה.
מרקוס שלט בעמידה, היה יכול לקום ולתת למקנזי לעמוד, אבל נשאר וחטף גליוטינה, פשוט לוחם טיפש, כמו כל השאר שנתפסו בגליוטינה.
ומאסטר מקנזי פשוט תותח על שממשיך לתפוס את הטיפשים.

זה באמת קטע

מישהו שיודע עמידה טוב, ויודע TD ויש לו מעט חשיבת קרב יכול לחסל אותו בלי בעיה. קטע מוזר. זה נראה בקרב שהוא רוצה לנצח את מקנזי בחניקה נגדית. שהוא מנסה להוכיח משהו במקום פשוט לכסח את איש הגליוטינות.

danielmo1

New member
זאת אולי הגליוטינה הכי איטית שראיתי בחיים שלי

כ"כ שקוף, ביצוע כ"כ בינוני

פשוט בדיחה

moriarty

New member
הקרב של הזומבי הקוריאני - מעולה!

החלק הטוב מתחיל לקראת סוף הסיבוב הראשון, והסיבוב השני מעולה!
הזומבי עלה בכמה דרגות מאז הפעם האחרונה שראינו אותו.

moriarty

New member
פאביו מלדונאדו הוא אולי המתאגרף הטוב ב-MMA

אשמח מאד לראות אותו נלחם נגד ליטל נוג.

moich

New member
במלצה חמה חמה חמה! (ללא
)

רוצו לראות הקרב של סרוני-סטיבנס, קרב פשוט מדהים.

מרקו בי

New member

סרוני נראה מצוין, היו רגעים שהוא הזכיר את חברו לאימונים ג'ון ג'ונס. לדעתי הוא גם היה צריך לנצח את דיאז בקלות, איך דיאז נכנס לא לראש, חבל. היום הוא הוכיח שיש לו מה למכור במחלקה, אם הוא לא יעשה קרבות כל חודשים, יתכונן כראוי, הוא ללא ספק טופ 5 ומעלה במחלקה.

moriarty

New member
מסכים כמעט עם כל מילה

רק שלדעתי הוא הזכיר את דיאז יותר מאשר את ג'ונס. המון פייקים, המון התגרויות.
אתה צודק בזה שסרוני באמת נראה מצוין, ושמדהים שהוא הפסיד לדיאז.

elvis18

New member
קרבות פשוט מעולים!!!

במיוחד זומבי נגד פוריייר ... בהחלט מועמד לאחד מקרבות השנה עד עכשיו מבחינתי !! גם הקהל שמע התשתגע במהלך הקרב ,היה אדיר !

מרקו בי

New member
קצת חדשות

מארק האנט נפצע לקראת הקרב מול סטרוב בעוד שבוע ויום. יחליף אותו לאבר ג'ונסון שילחם מול סטרוב בufc 146.

סרונה רוצה להילחם מול פטיטס ב ufc 150. נשמע קרב טוב שיעשה עוד באלגן במחלקה שכל קרב על התואר הופך לרימאץ'.

Daniel Bryan

New member
החדשה על מארק האנט מבאסת רצח

ראיתי אותו בUFC 144 ומאוד אהבתי את המ שראיתי, חבל שהוא לא יהיה..

PersonaNonGrata

New member
מיינאיבנט מצויין...

הזומבי הקוריאני קנה אותי בקרב הזה..שמתי עליו כבר עין מאז שהוא הכניע את גרסייה בטוייסטר...מעכשיו אני בעדו במחלקה..לא שיש לו הרבה סיכוי מול אלדו...

elvis18

New member
בעמידה מול אלדו הוא יהיה בצרות....

המטרה שלו זה להוריד את אלדו לרצפה ולנסות שמה (יהיה קשה ביותר ).. בעמידה אין לו שום סיכוי , גם נגד פוירייר היה לו קשה בעמידה והוא חטף כמה פצצות בסיבוב השני והשלישי , אז אלדו היה מחסל אותו .

אגב הצרה הכי גדולה - הוא חייב לבוא בכושר ,אם נגד אלדו אמצע הסיבוב השני הוא מסיים את המיכל גז , עדיף שלא יגיע , אלא אם כן הוא מתכנן לסיים את אלדו בסיבוב הראשון

אם כן שיהיה לו

Daniel Bryan

New member
סיימתי לראות סוף סוף

אירוע מעולה, המון קרבות מותחים וטובים. המיינאיבנט היה ענק.
מחר אני אתחיל לראות את סרטוני הפריימטיים והקאונטדאון לקראת UFC 146, אני מצפה מאוד לאירוע ולמיינאיבנט בפרט

למעלה