UFC on FX: Guida - Maynard

cat food

New member
UFC on FX: Guida - Maynard

קאב סוונסון - רוס פירסון: קרב קיצבי וטוב. פירסון שרצה לגעת בתואר ירד למשקל נוצה אבל קיבל נוקאאוט יפייפה מלוחם שקטן ממנו.

טי ג'יי וולדברגר - בריאן אברסול: אברסול כבר ברצף של 11 נצחנות כולל 4-0 ב-UFC. האיש לא צעיר, צריך להאכיל אותו כבר לכרישים היותר רציניים של ה-WW.בקרב הזה הוא בעיקר הוכיח שיש לו חתיכת סנטר כאשר הוא חטף מכה ישרה לכפתור והצליח לצאת מזה. האיש הזה הוא תופעה, הפסד אחרון: 2008 להקטור לומבארד.

ספנסר פישר - סאם סטאוט: הקרב הזה היה די מאכזב בסה"כ, ציפיתי שסטרייקר טכני כל כך כמו סטאוט יצליח לסיים מישהו כמו פישר. נראה שסטאוט כבר לא יצליח להגיע לקצפת של המחלקה, מראה חוסר יציבות (קרב קודם הפסיד לטאברס והיום אומנם ניצח בבירור, אבל אכל הרבה דם בשביל זה נגד לוחם שהוא תחתית מחלקה).

קליי גווידה - גריי מינארד: לדעתי קליי גווידה הוא אוברייטד, תמיד חשבתי את זה. זה הלוחם שהגיע הכי רחוק ב-UFC עם הכי מעט כישרון שיש. הקרב הזה היה ביזיון אחד גדול כאשר 5 סיבובים קליי גווידה בורח ממינארד. לא הייתה שום התקפה ומשום מה גווידה קיבל אזהרה רק בסיבוב ה-5 ממרגליוטה( במקום כבר בסיבוב השני).
אני לא יודע איך היה שופט שנתן את הקרב לגווידה, אבל מבחנתי זה היה 49-46 למינארד החלטה אחידה.
עוד ביזיון מבית גרג ג'קסון. אני מבין את התיסכול של מינארד לחלוטין, ובראיון שלו בסוף הקרב כל מילה הייתה בסלע.

AmitNHB

New member
נישמע חלש. לא מצטער של ראיתי. חבל שה UFC עשו

מה שיכול היה להיות קארד אחד ברמה סבירה מינוס שני קארדים לא מעניינים.

לגבי גווידה-מיינארד ספוילר

דיינה בראיון אמר that fight suck וירה חיצים לעבר גווידה ומאמנו, הוא אמר שלגווידה יש כח סיבולת לימים, בדרך כלל מנצל את זה להיות בפרצוף של המתמודדים או מעליהם, והפעם הוא ברח, כשנשאל האם יהיו השלכות הוא אמר: אני לא המאמן שלו (ירה חץ על גרג ג'קסון), אם זה מה שהמאמן שלו אמר לו לעשות, אני לא הייתי מיעץ לו להילחם כך בעתיד.
בקיצור במהלך הקרב הייתה לי מחשבה אחת ויחידה : גרג ג'קסון תמות!!!!!
איך הוא הורס כאלה לוחמים שהיו מביאים מלחמות וקרבות מעניינים, זה לא שגווידה ירוץ על התואר, לפחות שיתן קרבות מהנים ולא מענים. נקוה שאת ג'ונס הוא לא יקלקל.

JayneCobb

New member
משעשע ש...
קטן גווידה-מיינארד

הפעם האחרונה שראינו כזו נסיגה לאחור בקרב זה היה ממישהו עם הכינוי שלך...

cat food

New member
תגובה

עד כמה שמה שאנדרסון עשה נגד מאיה היה לא יאה ולא מכובד, עדיין הוא נלחם ותוך כדי פירק למאיה את הצורה.
כאן גווידה פשוט ברח וקפץ כמו תרנגול, גווידה עושה את זה כבר כמה קרבות. לפחות פעם גווידה היה לוחם ממוצע מינוס אבל מבדר, היום הוא סתם יצור שלא קשור לספורט.

JayneCobb

New member
אני התכוונתי לספיידר ההרבה פחות מוצלח

קנדל גרוב...

אבל כן, גם מה שסילבה עשה היה בזוי ברמות על

cat food

New member
אה סליחה, לא זכור לי הקרב הזה האמת

נגד מי גרוב נלחם?

קרב הבריחה הכי מפורסם בתולדות ה-UFC הוא כנראה הקרב של קיילב סטארנס נגד נייט קווארי.

JayneCobb

New member
הטעות היא שלי...סליחה

אני כמובן התכוונתי לקווארי נגד סטארנס...משום מה נכנס לי לראש קנדל גרוב

דעות על הקרב המרכזי

הקרב הזה הזכיר לי את הקרב של דיאז נגד קונדיט. ב2 המקרים לוחמי גרג ג'קסון שידועים בסיגנון מאוד קיצבי והתקפי סורסו מסיגנונם הרגיל ונלחמו בנסיגה/בריחה 5 סיבובים בידיעה מראש שהקרב ילך ל5 סיבובים.
ב2 הקרבות מיינארד ודיאז מצאו הצלחה רק כשהיריב היה עם הגב לגדר ולא היה לו לאן לברוח יותר.

האמת אם קונדיט ניצח את הקרב הקודם אז אני לא מבין איך מיינארד ניצח את הקרב הזה. לדעתי ב2 המקרים לוחמי גרג ג'קסון היו צריכים לקבל עונשים בצורת הורדת נקודות ולהפסיד את הקרבות או לקבל את הניצחון במידה ואין ענישה על הימנעות מקרב.

אודי, אמרת שזה אחד הקרבות שאתה הכי מצפה להם לאחרונה. אתה רוצה למסור משהו לגרג ג'קסון?..

cat food

New member
:) מצטער, אבל שוב אני לא מסכים איתך

קונדיט אכן נלחם בנסיגה בקרב מול ניק דיאז, אבל אני מוצא את ההשוואה בין הקרב של גווידה-מינארד לקרב הנ"ל לא נכונה.
קונדיט כן ניצח את דיאז וכן ידע לפגוע. אומנם נלחם בנסיגה מתוך אסטרטגיה אבל קונדיט כן נלחם. גווידה פשוט ברח מהקרב בכל הזדמנות, זה לא קו דק אפילו מבחינתי. הקרבות האלה זה שמיים וארץ, אני מסכים שהיה ניכר שקונדיט נסוג ולא היה היוזם והלך אחורה אבל לפחות הוא פגע בדיאז. כאן גווידה פשוט רץ אחורה וזהו.
בנוסף אני חייב לציין שהפירשנות של קני פלוריאן וג'ון אניק הייתה פשוט צבועה ומצוצה מהאצבע. אני בטוח שג'ו רוגן היה רוטן בגלוי בשידור חי על הטקטיקה של גווידה, אבל הניוקאמרים האלה חוששים לכסא ולכן פירשנו בהתיפייפות.

ניתן להילחם אסטרטגית בתור קאונטר פאנצ'ר ולהיות התקפי בו זמנית, כל מה שצריך זה ללכת לראות את הקרב המדהים של ליוטו מאצ'ידה נגד טיטו אורטיז.
אבל מה שגרג ג'קסון מנחיל פה ללוחמים שלו זה זוועה.

לפחות זה עיקבי..

כמובן שיש הבדלים בין הקרבות אבל ברעיון הכללי שהצגתי הם מאוד דומים, שוב, לדעתי.

להגיד שגווידה רק ברח זה פשוט לא נכון אלה אם כן מיינארד דימם מעצמו ונגח ברגל ימין של גווידה.

שוב אני מוצא הרבה דמיון בין הקרבות וחבל לי במיוחד שמדובר ב2 לוחמים מאוד התקפיים וכישרוניים שפשוט מתקלקלים אצל גרג ג'קסון.
אני מסכים שניתן לנהל קרב בנסיגה כקאונטריסט ועדין להיות אגרסיבי ויעיל (מצ'ידה, לידל, דוס סאנטוס ועוד) אבל קונדיט וגווידה בקרבות האחרונים היו רחוקים מההגדרה הזאת לטעמי וגרג ג'קסון הוא האשם העיקרי.

udi102

New member
אכזבה ענקית אבל העיקר שמיינארד ניצח

זה לא רק גקסון ,מינארד עצמו מרבה לקפץ כמו נעל גם לפני שהגיע למחנה של גקסון ,הכי זכור לי שקנפלו תפס אותו בתחילת הקרב .
גריי בא לתת קרב מה הוא יכול לעשות שמשהו בורח ככה ,אני רוצה מיינארד נגד דיאז קרב ענק

udi102

New member
היה קרב צמוד לא מדעמם

אבל אם אתה מתעקש אז פטיס -מינארד אחלה קרב

לגבי גרג ג'קסון

שכחתי לכתוב, אם כל הגועל שהוא מביא בטקטיקות עלובות, אני חייב לציין שהקרב שקאב סוונסון נתן היה פשוט הצגה מהנה, לא ממש הכרתי לפני, אבל אחרי הקרב אני כבר רוצה לראות אותו שוב נלחם. ומי מאמן אותו? גרג ג'קסון. אז כשזה לא נוגע לתואר הוא כן עושה טקטיקה התקפית יותר?

welterweight

New member
בסופו של דבר אני חושב

שהגדולה של ג'קסון נמצאת ביכולת להתאים את הגיימפלאן לסגנון של הלוחם ולהעדפה שלו.

קונדיט,למעט הקרב האחרון,ניסה לסיים כל קרב שהיה לו ואפשר לראות מההתנהגות שלו גם עכשיו (רוצה לחכות לGSP ולא להילחם) שהבונקר מגיע ממנו ולא מהמאמן.

גווידה קפץ גם קודם והבחירה לגבי כמה מגע הוא רוצה היא שלו.גם לדומיניק קרוז יש סגנון דומה והקרבות שלו לא נראים ככה.

ויש את ג'ונס,וסוואנסון וקארווין וסרונה ודודסון והיה גם את ג'ארדין - כולם הלכו כדי לסיים את היריב ככה שלטעון שהגיימפלאן שלו זה בונקר נראה לי קצת בעייתי.אני לא פוסל את זה שהוא מציע להם "ללכת על בטוח" אבל להגיד שזה הסגנון של הלוחמים שלו נראה לי כמו האשמה לא מבוססת.

elvis18

New member
2 הערות לקרב המרכזי :

1)גווידה איבד אותי בתור אוהד שלו כיום אני אוהד לשעבר .. אם הוא ימשיך ככה הוא גם יאבד את כל יתר האלה שעדיין אוהדים אותו (כאלה שלא ראו את הקרב אתמול כשגווידה היה שמה פשוט ג'קסון).

2)מיינארד הרוויח ביושר אוהד חדש,מגיעות לו כל הברכות.

למעלה