UFC SWEDEN

udi102

New member
בשביל הקארד המעפן שיש שם ?

גם אם זה היה בארץ לא הייתי נוסע ,וסתם לשם השוואה הIFC שהיה בארץ היה עם קארד הרבה יותר טוב

udi102

New member
מעדיף לשמוע את מוטי חביב משדר איזה משחק ליגה

סידיוס

New member
אוי... הקנאה

udi102

New member
מה הקשר ?!

זה אירוע מסריח ואני מעדיף לראות משחק מליגה לאומית ולא אותו

סידיוס

New member
ממש אוהד MMA הארדקור

ההערה שלי הייתה צינית.
אבל חוץ מזה - קצת עצוב לי שיש בן אדם שאומר "אירוע מסריח" על קארד עם כמות טובה של לוחמים מהטופ.

מעניין מה הדעה שלך על קארדים של בלאטור וכו'.....

udi102

New member
אני ממש לא אוהד גדול של MMA

זה לא הספורט מספר אחת אצלי ,אני אוהד כדורגל ,ופוטבול יותר גדול מMMA . לא מעניינות אותי ליגות משניות כגון בלטור אלא רק הבמה המרכזית של הMMA ,כלומר הUFC וSF עד לא מזמן . אני אוהד שמות אני מודה גוסטפסון נגד סילבה כמה שזה קרב טוב זה הקרב היחיד המעניין קצת בקארד הזה . מתי סאקרה עשה משהו בMMA ? סטאן ינצח בקלות . סיבר נגד נונייז לא מעניין .
בבלטור אני מכיר מעט מאוד לוחמים וכמו שאמרתי יש לוחמים שאני אוהד ועוקב אחריהם וזהו כמו בכל ספורט אחר לא מעניין אותי לראות קבוצות או לוחמים שאני לא אוהד וזה משעמם אותי .

drorm5

New member
הגזמת אחי...

קארד חביב (לא מוטי) ביותר.

מיין איבנט סבבה לגמרי.

סטאן - סקארה: באים לעמוד ולגמור בנוקאאוט.
סיבר - נונייז: הופעת בכורה של הגרמני במשקל הזה - יש לו עמידה מצויינת והגנת מפני הטלות.

אני לא אמשיך לחפור אבל בכללי ממש לא הייתי אומר מעאפן.

תעשה חיים סידיוס!

אני משתעשע ברעיון

אין לי מושג אם זה יצא לפועל ואם נשארו כרטיסים לאירוע בכלל אבל אני שוקל את זה ברצינות.
גם ככה אני מתכנן חופשה קצרה באירופה עם החברה כשאני חוזר מהודו ויש זרימה מצידה ללכת לאירוע אז אני אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת מידע על האירוע וכמובן שאני אשמח לפגוש אותך שם במידה והתוכנית תצא לפועל.

למעלה