Ufcpride

Ufcpride

אחרי שכבר רמסו כאן בפורום את אירגון פרייד תרשו לי לציין בפניכם שמתוך 5 משקלים בufc יש שלושה אלופים יוצאי פרייד! נוגרה, ג`קסון וסילבה! ועוד הנדרסון יתחרה בסילבה כאלוף האלופים! ובנוסף לכל זה, פידור, בארנט, האנט, אלכסנדר, ארונה, סרגיי, קיד יממוטו, אאוקי, גומי ועוד רבים וטובים טרם הגיעו לufc..

Brockster

New member
would be nice if you marked a spoiler next

time, eh? my thoughts on the PPV, just cause I'm too lazy to write em all over again in Hebrew. http://mmamania.com/2008/02/03/ufc-81-recap-and-final-thoughts-on-breaking-point/#comments

AmericanDragon

New member
אהלן ראול

באמת תהיתי בזמן האחרון לאן נעלמת

Brockster

New member
אני פה, בודק את הפורום בצורה יומית

פשוט אין לי מספיק זמן להכנס ברצינות לכתיבה בפורום שוב עם העבודה, הלימודים והמשפחה. מה שכן, אני בטירוף MMA מוחלט ומוריד\צופה\קורא כל מה שזז, וגם מה שלא. לאירוע של ה-UFC בוגאס אני בהחלט מתכוון להגיע בשנתיים הקרובות

AmericanDragon

New member
אגב ראול

חוץ מאירועי UFC- מה אתה עוד רואה? קצת קשה לחכות חודש בין אירוע לאירוע להבדיל מפרו רסלינג. עוד ארגונים? אירועים מהעבר?

Brockster

New member
אז ככה

קודם כל, הספקתי להשלים את אוסף כל אירועי ה-UFC מהראשון ועד ל-81, ככה שאני נהנה פשוט לעבור על כולם ב-DVD בנוחות בסלון- להזכר, ללמוד, להשלים ופשוט להנות. חוץ מזה אני מנסה לעקוב עד כמה שאני יכול אחרי האירועים של ה-WEC, כמו גם אירועים של PRIDE, למרות שהזירה פשוט משגעת אותי. בין לבין? mmalinker, השלמת כל העונות של ה-TUF, כל ה-FN... בהחלט יש מה לראות אני חושב

AmericanDragon

New member
וואה וואה

חח לא חושב שתהיה לי סבלנות לראות 70 אירועים+- של הארגון. מה שכן, את העונה הקרובה של TUF אני בהחלט מתכוון לראות. תודה

Brockster

New member
שווה כל דקה של הורדה\העלאה\צפייה

בעיקר נהנה מהאירועים החל מ-30 והלאה, שאאל"ט היה האירוע הראשון תחת ההנהלה של זאפה. בכלל, בכדי להבין באמת מי היו האנשים שנחשבים לאגדות ב-UFC צריך לצפות באירועים מהעבר, אחרת לוחמים כמו מאט היוז\צ'אק ליידל עלולים להראות כמו סתם האז בינס לצופים ירוקים יותר כמונו.

talhorm

New member
אהלן ראול!

גם לי אין הרבה זמן לאחרונה... אבל אני מנסה לתפוס איזה חצי שעה - שעה פעמיים בשבוע כדי להגיב ולהכנס ברצינות לכתיבה בפורום, מקווה שגם אתה תעשה את זה כי יהיה נחמד לשמוע את דעותייך
ו......בהצלחה!

Brockster

New member
אתה צודק

ואשתדל להתמיד יותר. לומר את האמת? אני מוצא את זה די מוזר לכתוב ולהגיב פה כשיש לי גם את שרדוג וגם את ממ"אמאניה, בעיקר בגלל שכמעט אין פה פעילות, אבל כמובן שאני מודע לעניין שזה הסיפור הישן של הביצה והתרנגולת

למעלה