ultimate challenge: אכן האתגר האולטימטיבי

מור שלז

New member
ultimate challenge: אכן האתגר האולטימטיבי

חזרתי מהמדבר עייפה ומרוצה. סיכום בשתי מילים: מדהים וקסום.

נתחיל בכל אוירת הפסטיבל שהיתה שם כל סוף השבוע. סוג של וודסטוק עם כפר האוהלים, האוירה המיוחדת, ההפנינג, המוזיקה, האנשים, החברות המיוחדת בתוך הקבוצה.
פסטיבל שלם שהיה שם סביב הריצה והרכיבה. כיף אמיתי.

ריצת הלילה היתה נפלאה. אני מאוד אוהבת ריצות לילה, וחושבת שהתוואי של נחל פרצים ונחל סדום הוא פשוט ריצה מהיפות שיש.
היה כיף לשמוח בשמחתם של הרצים שלי, שכל אחד ואחת יצא מהריצה הזו עם חיוך גדול ונצחון: מי שלא ידעה שהיא מסוגלת לרוץ חצי מרתון בשטח בלילה בקצב הזה (וגם לקחה פודיום מקום ראשון
), מי ששברו לראשונה את שיא המרחק, מי שרצו לראשונה בלילה וזכו לחוויה הקסומה הזו, מי שהציבה בתחילת הדרך מטרה אחת פשוטה: לרוץ 10 ק"מ בלי כאבים ואתמול השיגה אותה בגדול ועוד ועוד.
התרגשות שקשה לתאר במילים, אז אני אפסיק כאן.

והבוקר התמודדתי לראשונה עם תחרות אופני שטח.
לא פשוט עבורי.
הרגליים היו כבדות בהתחלה אחרי הריצה אתמול ונפתחו רק אחרי שעה.
בירידות של נחל סדום הפחד פשוט שיתק אותי. ממש שיתק אותי. ירדתי מבועתת ודי התבאסתי מעצמי.
כולם, אבל כולם, עברו אותי. הייתי בטוחה שאני אחרונה.
גם היד כאבה מאוד בירידות ויצרה התמודדות לא פשוטה.
אבל עיקר ההתמודדות היתה מנטאלית. להתמודד עם הפחד, עם הסיטואציה הלא פשוטה של רוכבים מסביבי בתחרות.
מזל שהיה סיבוב שני.
אמנם הייתי מותשת מכל המאמץ הפיזי המתמשך של הרכיבה וריצת הלילה, וגם רוח הפנים התגברה מאוד והפכה את הכל קשה הרבה יותר, אבל הפחד התמתן. פעם שנייה הכל היה מוכר יותר, זורם יותר.
והרגשתי איך אני יורדת את הירידות שהפחידו אותי כל כך קצת יותר טוב.
אפילו עקפתי פה ושם רוכבים אחרים (אני? עוקפת בירידות???) ושמחתי כי זו היתה עבורי אינדיקציה שהשתפרתי, שאני מנצחת את הפחד.

סיימתי גמורה. כי בחלקים שלא פחדתי באמת נתתי הכל.
הגעתי חזרה למאהל ברגליים רועדות מרוב מאמץ ופשוט נשכבתי על המחצלת כמה רגעים להתאושש, מה שמאוד הבהיל בהתחלה את מי שראו אותי כך לראשונה.

ולאט לאט בתוך כל העייפות הציפה אותי גם תחושת הנצחון.
הנצחון על הפחד.
הנצחון על התאונה.
הנצחון על השד הקטן שיושב לו על כתף שמאל ולוחש: "את לא יכולה!"

אז זהו... שאני יכולה

צלחתי את תחרות אופני השטח הראשונה שלי, את ריצת הלילה הראשונה והמיוחדת עם הרצים שלי.
צלחתי את האתגר האולטימטיבי עבורי: פיזית ויותר מכך מנטאלית.

כל הכבוד נשמעת חוויה מדהימה בעוצמתה.

הריצה בלילה עם המתאמנים, והרכיבה העוצמתית היום.
כמה טוב שמצאת משהו למלא את החסר, את נשמעת מאושרת.

איך מפרק היד?

מור שלז

New member
היד משתפרת

אתמול היד עוד מאוד כאבה - במיוחד בירידות כשהייתי חייבת לאחוז חזק בכידון.
היום יותר טוב...

more run

New member
כמה חוויות לסופ"ש אחד...

מזל טוב על כל הנצחונות הקטנים-גדולים

ayeletb21

New member
מדהים

כל הכבוד, מקבלת המון השראה מהתיאור שלך, כמשקיפה מהצד זה נראה לי טירוף לעשות את מה שעשית. וכאן זה המקום להודות לך ולכל המגיבות על כך שחיזקתן אותי ונתתן לי את האומץ לזנק לריצת השש קילומטר. בהתחלה באמת הייתי אחרונה ורצתי בחושך לבד, כמו שחששתי שיקרה. בהמשך התאחדנו עם רצי המקצים הארוכים יותר וכבר הייתי חלק מקבוצה וכל כך נהניתי מהריצה, מהאווירה המדהימה והשקט של המדבר. המראה של עשרות נקודות אור נעות בחושך היה מרגש. בסופו של דבר הייתי מרוצה מהזמן שלי, מקווה לרוץ 10 ק"מ בשנה הבאה .

susieada

New member
כל הכבוד על הפעם הראשונה!

פעם הראשונה ריצת לילה.
פעם הראשונה 6 ק"מ!
פעם הראשונה בתחרות?
נשמע מקסים. תהני גם בהמשך!

מור שלז

New member
חשבתי עליך! אני שמחה לקרוא אותך ככה

איזה קטע, בדיוק חשבתי עליך במהלך הריצה בשישי, וניסיתי לדמיין איך את מרגישה בריצה, והאם פגשת עוד רצים.

יופי לקרוא על החוויה שלך, על ההתמודדות עם הלבד, ועל התחושה של חלק מקבוצה.
יופי לקרוא על החוויה, על ההנאה מהאוירה המדהימה והשקט של המדבר.

בהחלט היתה ריצת לילה מדהימה ומיוחדת שם. אני שמחה כל כך בשבילך שהעזת, שהתמודדת ושנהנית.

ממה מיה

New member
דבר הפולנייה: "אמרתי לך"

אכן היתה אוירה מדהימה ובחרתי לרוץ בלי מוסיקה ובלי גרמין, להנות מהשקט. הרי לא הייתי יוצאת לבד לריצה לילית במדבר, כיף שיש מי שארגן וגם כל ההפנינג מסביב היה נחמד לחוייה משפחתית.
כל הכבוד לך - טפיחה ענקית על השכם, נתראה בעשר ק"מ בשנה הבאה!

ayeletb21

New member
לפעמים פולניות צודקות

צודקת, היה אירוע מוצלח ומאורגן היטב, עם הרבה חשיבה על כל המשפחה ולא רק על המשתתפים עצמם. תחרויות הריצה לילדים הן הברקה גאונית. המבט המאושר על פני הבת שלי כשקיבלה מדליה, ילווה אותי עוד הרבה זמן. אומנם רק שנה בעסקי הריצה אבל יש לי ניסיון עשיר בליווי בעלי/ ילדי לתחרויות שונות ואני יודעת שזה לא מובן מאליו. אז בהחלט מחכים לשנה הבאה. תודה לכל המחזקות והתומכות.

susieada

New member
נאבקת בשדים ויכולת אותם! כל הכבוד!

מרגישים את הסיפוק שלך מהשגים המתאמנים שלך, לראות את התקדמות שלהם ולדעת שאת הבאת אותם ליכולות האלה.
יישר כוח!!
וההתקדמות האישית שלך - תחרות רכיבת שטח הראשונה שלך עם נצחון על הפחדים, הירודות, היד הכואבת.
חיבוק, שתלכי מחייל לחייל!

את מדהימה!

ההתמודדות עם המסלול ברכיבה אינה פשוטה למרות שהמסלול נחשב ללא טכני- פיתולי הנחל גובים את שלהם, ורכיבה במהירות של תחרות איננה דומה לרכיבת טיול בירקון. כיף לך שנהנית כך והגביע בכלל מתאים לך

dganitm

New member
כמה שנים עברו מאז שעמדתי איתך על קו זינוק!

ובשישי בלילה, שוב זה קרה!!!

שנתיים אחרי התאונה שלנו... איך הזמן עף אה?

שמחה לקרוא שצלחת את תחרות אופני ההרים הראשונה שלך בהצלחה!
נחל סדום אכן יכול קצת להלחיץ, אבל בסך הכל הוא היה קל יותר לרכיבה בבוקר מאשר לריצה בלילה (כמעט עפנו שם בבורות
).

וגם זכית במקום ראשון
אז היה שווה את ההשקעה

הדזרט צ'אלנג' הוא אכן אחד מהאירועים על לוח השנה שאסור להחמיץ.

למעלה