Ultimate Spider-man

illustrator

New member
Ultimate Spider-man

בשעה טובה החלטתי לקרוא את Ultimate Spider-man ואני חייב לציין שממש... אבל ממש, ממש... אבל ממש, ממש, ממש לא אהבתי... זה מה שקורה כשחבר´ה צעירים מנסים לכתוב מחדש קונספט שהם לא לגמרי מבינים לעומק. כל האלמנטים שעשו את ספיידר-מן חוברת גדולה במשך שלושה עשורים (שנות ה-60, 70, 80) אבדו סטאן לי וסטיב דיטקו הצליחו לעשות יותר ב-15 עמודים (פלוס, מינוס) מאשר החבר´ה האלו עשו בחמש חוברות! מה שמראה שחדש זה לאו דוקא יותר טוב

The Crusader

New member
תומך בך גבר

במאה אחוז לדעתי זה פשוט הרס של כל החוברת וכמו שאני תמיד אומר הוא נראה כמו אישה שם (no offense weman)

illustrator

New member
פחות מעניין אותי החיטוב שלו...

הנקודה היא שהחוברות של ספיידרמן הציגו מספר סיפורים בעלי אופי מאוד מעמיק, בעיקר בעשרים השנים הראשונות. Ultimate Spider-man חוברת מאוד שטחית ולא מעניינת. לא יצא לי עדיין לקרוא עבודות אחרות של Brian Michael Bendis, אבל ממה שהוא עושה פה ממש התאכזבתי. יש לו סגנון כתיבה שלו אני קורא "כתיבה לפי הספר." רצף צפוי של קלישאות והתחכמויות. אין לו את הכנות של סופר אמיתי.

ויאגרה

New member
יכול להיות שאתה צודק...

החיטוב הוא באמת משני, ואת הסיפורים לא קראתי, ככה שאני לא יכול לשפוט... הבעיה שלי בחוברת הזו היא הצייר - מארק באגלי. מדובר בצייר שכל הדמויות שהוא מצייר ניראות, פחות או יותר, אותו הדבר, וזה די מעצבן, כשאי אפשר להבחין בין שתי דמויות, שאמורות להיות שונות זו מזו.

למעלה