Umax מה אתם אומרים על הנגן הזה?
W weird dust New member 23/6/05 #2 UMAX מייצרים בארץ, לא? ידוע לי שאיזה חברה מייצרת במגדל העמק, ניראה לי יומאקס. מה שכן היא לא חברה נחשבת של נגנים, לא יודע איך איכותה.
UMAX מייצרים בארץ, לא? ידוע לי שאיזה חברה מייצרת במגדל העמק, ניראה לי יומאקס. מה שכן היא לא חברה נחשבת של נגנים, לא יודע איך איכותה.
T thewinnertakesitall New member 23/6/05 #3 חוץ מזה שהוא זול וזמן הנגינה הוא על הפנים ! בטח כל השאר גם לא משהו !
י יאיר B New member 23/6/05 #4 ואפרופו באג בעקבות הקישור של פותחת השרשור, הסתכלתי על דף הנגנים שלהם וראיתי את הדבר הבא. מישהו שמע משהו על זה או על החברה (MPIO)? כי 43 שעות נגינה זה יפה! והטענה על עברית מלאה בקרוב, בכלל מפתה... וכמובן המחיר (שדי רחוק מנגן מדבקה).
ואפרופו באג בעקבות הקישור של פותחת השרשור, הסתכלתי על דף הנגנים שלהם וראיתי את הדבר הבא. מישהו שמע משהו על זה או על החברה (MPIO)? כי 43 שעות נגינה זה יפה! והטענה על עברית מלאה בקרוב, בכלל מפתה... וכמובן המחיר (שדי רחוק מנגן מדבקה).
W weird dust New member 23/6/05 #5 אל תאמין לבקרוב ../images/Emo6.gif גם לאייריבר זה בקרוב. בכל מקרה, את החברה אני לא ממש מכיר אבל שמעתי עליה.
אל תאמין לבקרוב ../images/Emo6.gif גם לאייריבר זה בקרוב. בכל מקרה, את החברה אני לא ממש מכיר אבל שמעתי עליה.
T tsouk New member 23/6/05 #6 מה הבעיה במחיר? גם נגן של קריאטייב (בקישור) עולה אותו דבר בערך עם אותו נפח
W weird dust New member 23/6/05 #7 אין בעיה במחיר וקריאייטיב אלו נגנים ישנים לרוב שהיו מאוד מתקדמים בתקופתם. הם לא רעים.
T TheRealDeal New member 23/6/05 #10 IFP-700/800 - 40 שעות על בטריה AA אחת. יש לסוני נגן פלאש שנותן 70 שעות על סוללת AAA (!!!!) אחת.