Ummagumma

Dancin Fool

New member
Ummagumma

אממ שלום לכולם טוב אז ברצוני לקנות את האלבום הזה של פלויד עכשיו השאלה אם הוא שווה משהו אני מתכוון חוץ מדיסק ההופעה

בהאזנה הראשונה היה לי קשה לעקל

את הדיסק אולפן אבל לא מזמן התחלתי לחבב אותו. והדיסק הופעה מצויין לדעתי. חוץ מהדיסקים יש באלבום גם את פוסטר הנושא שאני אישית מאוד אוהב

פינת הפדנטיות של ציףציף

אני לא נוהגת לתקן שגיאות כתיב ודקדוק בפורום, אבל ראיתי שגיאה שחוזרת על עצמה אצל רבים: כותבים "לעכל" ולא "לעקל". עיקול זה משהו שונה לגמרי מעיכול.
עיכול - עיבוד המזון בגוף. עיקול - תפישת נכסים של חייב-תשלום. זו אינה ביקורת כלפי מישהו כאן, סתם לידע כללי.

זה תלוי אילו אלבומים שלהם כבר יש לך

אם יש לך את האלבומים המרכזיים ואתה מנסה כעת להכיר את הצד היותר נסיוני שלהם, צד האולפן יעניין אותך. יש שם כמה קטעים טובים, וכמה נפילות הרואיות - אבל זה נדבך חשוב בסיפור של הפלויד. לעומת זאת, אם אינך מכיר לעומק את הלהקה, הייתי ממליצה על אלבומים אחרים.

new revolution1

New member
אומה- גומה

הייתה בין האלבומים הראשונים שהאזנתי להם.. אני חושבת שקודם עליך לנסות כמה אלבומים ואז לעבור לאומה- גומה. גרסת האולפן קצת מרתיעה בהזיותה, אם אתה אוהב דברים מוזרים של פינק פלויד תאהב את האלבום. כמו כן, אני חושבת שקודם קצת תשמע מגרסת האולפן לפני שתקנה, אולי מחבר או משהו

One Echoe

New member
פינת הפדטיות של גיל.

מועתק מציףציף
. אלבום=זכר. בהקשר שלך, אומה גאמה=אלבום. אז...אומה גמה היה
. חח אני כזה פדנט טיפש.

לא בדיוק פינת הפדנטיות

שכן הפינה מיועדת להערות כלליות ולהעשרת הידע של כלל חברי הפורום, ולא לתיקון שגיאות של מאן דהוא. אבל מילא, הפעם. לילה טוב

One Echoe

New member
אני לא מתקן שגיאות.

זה היה בדיוק אותה הכוונה שאת כתבת...

new revolution1

New member
האאאאא...

טעות פעוטה של דקדוק, מניחה שהייתי בסטלה שלי כשכתבתי. להלן, תיקון טעות: היה.

למעלה