Unable to speak

love_asp

New member
Unable to speak

שמתם לב לזה? לסוכן סמית´ יש כוח לשנות דברים, הוא סותם לניאו את הפה... כנראה שזה אותה עוצמה של כוח כמו של הילד החדר ההמתנה לנביאה. בגלל הידע, הוא יכול לשנות דברים קטנים. (רמה 2 כמו לפי הסולם שהגדרתי פעם) מה אתם אומרים?

יש הבדל עצום בין מי שנמצא

בתוך המערכת (של המאטריקס), לבין מי שנמצא מחוץ למערכת. כאשר הגוף של "האובייקט" מחובר למכשירים, עיניו עצומות וכל פעילותו מתקיימת בתחום הוירטואלי של המאטריקס, יש למכונות יכולות לשחק איתו ועם חייו, לנתק את הכרתו, להחזירה, לשנות את גופו - וכולי. אבל הילד הקטן, למיטב הבנתי, לא נמצא במאטריקס (למרות שניו פגש בו בתוך המאטריקס!), אלא מהווה אחד מהאנשים ששוחררו ממנה. לא יעלה על הדעת שהנביאה, יחד עם בני טיפוחיה, יהיו סגורים בתוך המאטריקס, כשהם חשופים לכל השפעה בלתי רצויה של המכונות, ישירות אל תוך גופם ותודעתם. כאשר ניו היה בתוך המאטריקס, אפשר היה לשחק עם ההגדרות של גופו הוירטואלי ולסתום לו את הפה. אבל כאשר הוא מצוי מחוץ למערכת זו, גופו הוירטואלי הוא יציר התוכנה של אנשי מורפיוס - ובכל מקרה הוא לא מהווה חלק מהמערכת של המאטריקס, אלא חודר לתוכה בצורה פיראטית.

צוחה

New member
הנביאה והמשפחה שלה כן מחוברים

למערכת פשוט הסוכנים לא יודעים עליהם

גרררר... ../images/Emo46.gif

טוב, אני אהיה נחמד,
, הנה, עכשיו אני מחייך. אהם, אהם (גרררר...
). ובכן, אז ככה...
האם את טוענת שגופה של האורקל מחובר, פיסית, למאטריקס? כלומר, שכל סוכן יכול תוך שניה להשתמש בגוף שלה? כלומר, שהיא יכולה לקחת סכין על ניו ולזרוק עליו, למשל?... כן, זה מה שאת טוענת. או-קיי.
האם הסוכנים יודעים על ציון? (התשובה היא כן, מתוך הסרט)
האם הסוכנים יודעים על תנועת ההתנגדות (כן, מתוך הסרט)
האם הסוכנים יודעים על מורפיוס (כנ"ל)
האם יתכן שהם לא יודעים על האורקל? (לא)
ואם הם יודעים על מישהו במערכת, הם יכולים להריץ עליו חיפוש, מאחר והוא חלק מהמערכת שלהם, שממילא יוצרת את הגוף הוירטואלי שלו? (בוודאי, מתוך הסרט)
ואם הם יודעים על האורקל ועל חשיבותה, הם לא יטרחו אולי להריץ חיפוש? (בוודאי שכן)
ואם האורקל נמצאת איתם מאז שההתנגדות החלה, כלומר מאז שכל חברי תנועת ההתנגדות החלו להשתחרר מהמאטריקס (פיסית!!!) וללמוד את האמת, הגיוני שהם ישאירו אותה שם? (בוודאי שלא)
האם את מבינה מה פירוש "כל מי שהוא חלק מהמערכת הוא סוכן פוטנציאלי ולכן איננו יכולים לסמוך עליו"? (כן)
האם את מבינה מה פירוש שעדר של מכונות מזינים לך לתוך הורידים מרק של מתים? ושניתן לשחרר כל אחד מהמאטריקס, במידה והוא משתף פעולה ורוצה בכך?
האם את מבינה שהאורקל מאוד חשובה לתנועת ההתנגדות?
האם את מבינה שהם לא יסתכנו בכך שהיא תושמד??????? גרררר....
עכשיו תסבירי לי בבקשה למה את חושבת שהיא מחוברת למאטריקס. אני הסברתי למה לא הגיוני שכן. עכשיו תורך!!! שלך בן

צוחה

New member
אני בן, לא בת .........

וכשתנסח את זה מחדש לגוף זכר אז אולי אני אענה
גררררר

גם אני בן ../images/Emo13.gif

אבל אין לי בעיה שידברו אלי בלשון "נקבה". חשבת פעם כמה שכל הבנות תמיד צריכות לשמוע דיבורים אליהן בלשון זכר והן אפילו לא אומרות כלום?!?! בקיצור, אני חושבת (!), שלא אכפת לי שתדבר אלי בלשון נקבה, בין כפעולת תגמול ובין בכלל. זה יכול להיות נחמד.
גרררר...
וחוץ מזה, תגיב כבר יא *)#&^^&*#%$^&*%^ (סתאאאאאאאם
)

למעלה