unas palabras dificiles

guapeton

New member
unas palabras dificiles

Hola a todos!me dirigo a los que me puedan ayudar con unas palabras que no haya logrado encontrar en ningun diccionario y os lo voy a agradecer si me podeis responder que significan cediendo atenamente derivado clasurado ! GRACIAS!

Hurakano

New member
amigo

קודם כל - במקום dirijo - dirigo "os lo voy a agradecer" - שו הדה ? אם כבר אז os voy a agradecer והמילים שהבאת - משחק ילדים. השאלה היא איך חיפשת אותן - אם חיפשת אותן כמו שהן אז זה ברור שלעולם לא תמצא אותן. אז ככה : cediendo - זמן פרוגרסיב של ceder - לוותר/לתת atenamente - לא מכיר דבר כזה, יכול להיות שהתכוונת ל - atentamente שזה אומר "בהקשבה" (תואר הפועל) derivado - נגזר,גזרה/השלכה clasurado - לא מוכר לי. נראה לי שהתכוונת ל - clausurado שזה "נעול" טוב אז אלה הפירושים, את כולם הוצאתי ממילון אחד, פשוט מאוד. כנראה שאתה צריך ללמוד לחפש ידידי היקר. בקיצור אם הפירושים האלה לא עוזרים ולא מתאימים לך, אז תמיד טוב לתת את הקונטקסט, ככה תקבל תרגום יותר טוב :) מקווה שעזרתי Hurakano

krn

New member
ATENTAMENTE

כשאומרים ATENTAMENTE בדרך כלל מתכוונים למשהו כמו "באדיבות" בצורה מאוד מנומסת

krn

New member
CLAUSURADO

זה לא בדיוק נעול, אבל אני לא מוצאת את המילה הנכונה! נעול=CERRADO

Hurakano

New member
לא

cerrado זה "סגור". clausurado זה נעול, זה גם יכול להיות "מסוים" (גמור) יום טוב Hurakano

pimpollito

New member
בואו נסכים ש

סגור, זה cerrado. clausurado, זה גם. ונעול, פשוט con llave.. לא ככה?

SBK

New member
clausurado

מובנו הבסיסי אינו "סגור" אלא "מסוגר" שאינו יכול או מורשה לצאת ולהראות. כמו במינזר.

למעלה