ה' ישמור הגירסה השניה של IIAW כל כך
מזעזעת*LOL* כמו אודישן ממש ממש גרוע לאמריקן איידול
הגירסה הראשונה של IIAW הייתה הכי נחמדה לדעתי.. זה משעשע לשמוע את קין בקול של בחורה. והאחרון (רדיופליי) קצת זייפו. לא הבנתי מה הם בדיוק ניסו לעשות שם... כי זה היה נשמע כמו חיקוי צווחני במיוחד של טום
בחרתי בראשון NIMW- יאו אני מאוהבת בשיר הזה נו
זה דווקא נחמד שיש לנו גם עכשיו פלייבק שלו
הרגת אותי דפי ב"היא מושכת את המילים כשטום קוטע אותן בניסיונותיו הנואשים לנשום"
בכל מקרה, היה עדיף אם גם הזמרת הזאת היתה בוחרת בפלייבק. יהיה מביך עבורה עם הגירסה ללא המילים תכנס לאלבום
בחרתי בפלייבק
LSS- אם הזמרת הראשונה חושבת שהיא עשתה חידוש מקורי לשיר הזה היא מוזמנת ללכת להרוס שירים של להקות פחות טובות
לעומת זאת את הזמרת השניה מנסים לאנוס תוך כדי השיר, כך נראה. אז אני לא יודעת איזה חיים נהרסו יותר, של אלה ששמעו את הגירסה הראשונה או של זאת שאנסו בשניה. מכיוון שלבי עם נפגעות אונס בחרתי בשיר השני. (וגם כי היא משתפרת בהמשך.) (הילה אני ממש כועסת עליך שלא שלחת אותך שרה את השיר הזה היית לוקחת בטוח
) BD- אהבתי את הגיטרה בBD (רק בתור קאבר כן, זה מעצבן כשקין שמים גיטרות
) הקול של הבחור בשיר מהמם
ממש ממש. כמו שדפי אמרה שביחד הם לא משהו הזמרים. צודקת כמובן
אבל זה היה יפה מאוד בכל אופן! קצת מטריד הביצוע השני
אבל מגניב בצורה מוזרה
נאלצתי בכל זאת לבחור בגירסה הראשונה. למרות שכמעט נשאבתי לבחור בשני. יש לי הרגשה שהוא מכיל קודים של שטיפת מוח
HS- אלוקים ישמור כמה גרסאות. מעיקים שכמותם. עניין אותי לראות מה תעשה עכשיו הזמרת המחדשת מLSS. קודם כל שמתי לב לכך שהיא הביאה גיטרות. היא כנראה עדיין בקטע של ההלחנה המחודשת. ואכן כך התברר. אישה! אשמיד אותך לבסוף. זה יותר גרוע מהפעם ההיא שפאריס הילטון התוודאתה אחרי צאת ה"אלבום" שלה שהיא אוהבת את קין ותרצה לחדש אותם. טוב זה לא לגמרי יותר גרוע אבל זה בהחלט מתקרב. הגירסה השניה ממש יפה...! הגיטרות מוסיפות, והפעם אני חייבת לציין שזה יותר מתאים מהאורגן בשקל שאני חשה בדיסק של קין (כן זה וידוי
) גירסה שלישית- הביאו עוגב. ואז כיבו אותו
ואז מישהי שרה בלי מוזיקה
אין תקציב לפלייבק בימינו. הכל טוב ויפה רק תזמני את עצמך כמו שצריך אישה! (הערת ביניים- איזה כיף זה לרדת על השירה של אנשים כשאתה לא מסוגל לשיר בכלל
אבל בקטנה, אפשר לתת ביקורת
) טוב ביי ביי גירסה מספר 3. גירסה 4- מחדשת. מוזרה יחסית. אבל לדווקא יפה. מגניבה בעצם. יו פתאום נהיה מוזיקה קצבית
חחח מגניב!! טוב אבל 2 זה יותר יפה לדעתי. אני חייבת לציין ששיר 4 הזכיר לי קצת את השיר של "דנבר הדינוזאור האחרון" אז תשפטו אתם אם זה משהו טוב או לא
PIBY- אלוקים ישמור המשוגעת משני השירים הקודמים נכנסה אוטומטית. תהיתי בהתחלה אם יש מטרה עיתונאית או פורומיסטית בכך שאשמע שיר שכבר נכנס אבל בתור מנהלת צריכים לשמש דוגמה וכאלה (
) בכל מקרה רציתי לדעת מה השתחל לו לאלבום ברוב בושה. לכם אין צורך להכנס- מזעזע כרגיל. אלוקים אדירים. TIS- אוקיי איך לעזאזל כל כך הרבה אנשים ניסו לעשות קאבר לרצועה אקוסטית והמזעזעת ממקודם נכנסה אוטומטית לאלבום!? השיר עם הכי הרבה ניסיונות. אוקיי נעשה את זה קצר ולעניין. 1- מסורים חשמליים כך נדמה. ברגעים הראשונים חשבתי שנאצים מפציצים את לונדון בשנית. 2- הגירסה השניה ברחה מסרט מצויר ב2 שקל. איזה גירסה רומנית של סוד הגן הנעלם או משהו. כשהתחילו תופים זה השתפר. 3- בלדה לזובין מהטה? קליל ומרגיע. נו. שיהיה. אני רק חושבת שנהייתי בת 30 כשהשיר נגמר (בצרצור מסוים) 4- הו הרביעית כה מגניבה
חשתי כבסרט של היצ'קוק. יפה מאוד. 5- הגירסה החמישית קופי של זאת מהאלבום. רק קצת פחות טובה מהירה כזאת יותר מדי ולא ברורה. העברתי אחרי 30 שניות. אני עם 4. CB- קריסטל בול
שיר עם פוטנציאל יפה לקאברים. מעניין מה עשו ממנו... 1- קצת לא ברור. הרסו את הפוטנציאל. סתם זמרת ששרה קצת בזיוף. ואז עוד איזה אחד שלא תורם. חבל. 2- הופה הביאו אותה בגירסת MIDI בשביל הפלייבק. אמא'לה מה זה השירה הזאת. מה יותר מכעיס? שהגירסה הזאת גרמה לי לבחור בשיר הראשון או שבזבזתי עליה 50 שניות מהחיים שלי?
TA- איזה שיר
קול קצת מוזר בגירסה 1. אבל די יפה. אבל מוזר. לא טוב במיוחד. 2-
איזה גריסה לא ברורה וגרועה. היא נראה לי הקליטה את עצמה בטלפון
יו איזה צחוקים ניקי עשתה את זה
היא מהפורום הרשמי ואני מדברת איתה במסנג'ר ובטקסטים בטלפון
אז כנראה שהיא במאת השתמשה בטלפון שלה
איזה מוזרה בכל אופן. אני אמורה לפגוש אותה בהופעה בוומבלי
מטריד. HS- רק גירסה אחת. המוזיקה יותר יפה משל קין. אני לא אוהבת את האורגן שלהם שם
(כן זה היה עוד וידוי
) גירסה נחמדה. הקול לא יפה אבל ההד שעשו לו הוא יפה
והוא גם לא בקצב. טוב נו. גם ככה לא צריך לבחור וזה לא נורא כמו איימי ההיא. FP- אני אוהבת את השיר הזה
גירסה ראשונה מצחיקה ממש. מישהו מתלהב כזה שר את זה כאילו זה איזה שיר של להקת בנים. דווקא שיר כזה שיוצא נגד תפיסה פופיסטית של דברים
השניה ממש זייפנית אבל הראשונה הביאה לי את הסעיף אז בחרתי ב2
ו...זהו
ולחשוב שהתבאסתי שיש רק 11 שירים באלבום של קין (לא כולל את TIS) יו אני מתה כבר להיות בהופעה! זה מה שהשמיעות האלה עשו לי
עשו זאת גם לעצמכם
זו חוויה מעניינת.