UNDEROATH מישהו פה שמע את הדליפה של האלבום שיוצא ביוני? (חוץ ממני), מה דעתכם?
A aaronran New member 20/4/06 #1 UNDEROATH מישהו פה שמע את הדליפה של האלבום שיוצא ביוני? (חוץ ממני), מה דעתכם?
S ScreamingForSomethin New member 20/4/06 #2 יש להם קומונה בשביל זה:../images/Emo223.gif http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=18124 ומאיפה שמעת? אנשים מדברים על זה ועוד לא מצאתי למרות שאחרי שיחה עם נועץ גילינו שאולי יש לי את הדיסק החדש ואני בכלל לא יודעתXD
יש להם קומונה בשביל זה:../images/Emo223.gif http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=18124 ומאיפה שמעת? אנשים מדברים על זה ועוד לא מצאתי למרות שאחרי שיחה עם נועץ גילינו שאולי יש לי את הדיסק החדש ואני בכלל לא יודעתXD
O O L g i T New member 22/4/06 #5 תנקס! יד שניה חחחח החלפתי עם חברה שלי על הדיסק תמורת פוסטר של וילנ מתומר חח
O O L g i T New member 22/4/06 #10 חח טוב באיזשהו מקום את צודקת ועכשיו שאני מסתכלת הוא לא כזהההההההה שרוט... לא נעים X_X ניראלי אני אתן לה עוד איזה משו או 10 שקל XDDD המצב קשה
חח טוב באיזשהו מקום את צודקת ועכשיו שאני מסתכלת הוא לא כזהההההההה שרוט... לא נעים X_X ניראלי אני אתן לה עוד איזה משו או 10 שקל XDDD המצב קשה
Y yaelrs New member 22/4/06 #11 XDDDDD../images/Emo192.gif חחח מסכנה, בטח תתחרט על זה בקרובXD אגב דיסקים חדשים קניתי את Absolution><"
XDDDDD../images/Emo192.gif חחח מסכנה, בטח תתחרט על זה בקרובXD אגב דיסקים חדשים קניתי את Absolution><"
O O L g i T New member 22/4/06 #12 באמת?? תתחדשי!! את אבסולושן אני דווקא הכי פחות אוהבת, אבל הוא בהחלט טוב =]]] את אוריג'ין יש לך, אני מקווה.... נכון? זה הדיסק הגאוני ביותר שנברא על פני היקום
באמת?? תתחדשי!! את אבסולושן אני דווקא הכי פחות אוהבת, אבל הוא בהחלט טוב =]]] את אוריג'ין יש לך, אני מקווה.... נכון? זה הדיסק הגאוני ביותר שנברא על פני היקום
Y yaelrs New member 22/4/06 #13 טנקס^^../images/Emo192.gif כע, דיסק טוב אבל אני אוהבת יותר את האחרים.. כע, יש לי את אוריג'ן.. דיסק בהחלט מדהים, אבל ת'אמת שאני יותר אוהבת את שואוביזP: כל פעם שאני שומעת את micro cuts יש לי צמרמורות מהקול של מאת'יו חחח
טנקס^^../images/Emo192.gif כע, דיסק טוב אבל אני אוהבת יותר את האחרים.. כע, יש לי את אוריג'ן.. דיסק בהחלט מדהים, אבל ת'אמת שאני יותר אוהבת את שואוביזP: כל פעם שאני שומעת את micro cuts יש לי צמרמורות מהקול של מאת'יו חחח