Underwater

Redjest

New member
יפה מאוד

הרעיון יפה מאוד, אשמח לשמוע באיזה תוכנה הכנת. הביצוע טוב מאוד אבל כדי להוסיף עוד לרושם שהוא מעביר הייתי מנסה לגרום לדולפינים להראות כהים יותר (אפילו בלי לרנדר שוב, עיבוד בפוטושופ יכול לעבוד), הם נראים כאילו יש להם תאורה גם מלמטה או כחצי שקופים. אולי גם להחליש קצת את התאורה יוסיף לזה. (בכל זאת הסצינה תת מימית, והמים פשוט לא שקופים כמו אוויר, אם תשים לב בקרקעית האוקיינוס יש חושך).

יפה!

הסצנה יפה, לפי דעתי התאורה מעולה ומציאותית... (חוץ מאיזה צ'ופצ'יק כזה בתאורה שנראה מוזר (בתמונה)). גם הקומפוזיציה מאוד מיוחדת. יש רק דבר אחד מוזר: גם הדולפינים וגם הסלע (אם זה סלע, זה לא בדיוק מובן, בגלל שהוא די מעוקל) לא נראים כמו אוביקטים תלת מימדיים, אלא כמו גופים שטוחים עם טקסטורה של גרדינט. בכל אופן הרעיון יפה, מצפה לעידכונים...

LiorInDaMix

New member
תודה..

על התגובות... עדיין יש הרבה עבודה... בקשר לדולפינים... הם לא שחורים לגמרי בגלל שאני משתמש בFOG... נראה מה אני יעשה לגבי זה... רציתי ליצור צללית ובהתחלה השתמשתי בטקסטורה לדולפנים... אבל שיניתי את זה לחומר כהה.. כי ראו את הטקסטורה וזה לא היה צללית... בקשר לתאורה.. עדיין יש מלא עבודה עליה... זה VOLUME LIGHT עם PROJECTOION MAP שעשיתי... אני חושב שאם אני ינמיך את העוצמה זה ייראה יותר טוב... בקשר לסלע... זה רק התחלה... אני מתכוון לעבוד עליו בZBRUSH.. ולהוסיף צלליות של אלמוגים... חוצמזה אני רוצה להוסיף צלליות של דגים קטנים וכל מיני בועות וכאלה....

eldarinn

New member
רעיון יפה

הביצוע של התמונה הינו קומפוזיציה בפוטושופ או שהרינדור בוצע כל ישירות?

zvish

New member
כל

הרנדור בוצע ישירות... אין נגיעה בפוטושופ...

למעלה