uniden bearcat bc72xlt

jonatanfried

New member
uniden bearcat bc72xlt

שלום לכולם הזמנתי את המכשיר הנל מאיביי ורציתי לדעת אם הוא טוב לקליטת תדרים של מדא מטוסים משטרה וכיבוי? אני מתנדב במדא ועדיין לא הצלחתי למצוא את התדר של מדא גוש דן. מישהו יכול לעזור לי?(אפשר בפרטי)אני יודע שזה גל 17 אבל מה זה אומר? תודה לעוזרים

zukik

New member
גל 17

את התדר אני לא אתן לך אבל טיפ כן אוכל תסרוק ביום שישי ב שעות הערב שהתדרים המסחריים שקטים( אבל אנשים עדיין מקבלים התקפי לב או שוברים ידיים ) תאמין לי תוך פחות משעה אתה מוצא אותו ..... לגבי גל 17 יש למכשירים של מדא ברכב הרבה ערוצים והערןץ של תל אביב הוא 17 זה כמובן לא משהוא שיכול לעזור לך

jonatanfried

New member
המכשיר הזה אמור לקלוט?

המכשיר הזה אמור לקלוט בקלות את מדא ? הוא יכול בכלל לקלוט משטרה כיבוי ומטוסים?? הייתה לי אפשרות לקנות מכשיר קשר ולצרוב אותו דרך מדא אבל העדפתי סקנר כדי להאזין גם למטוסים . אתה יכול לשלוח לי בפרטי אולי את התדר של מדא דן בבקשה. (אני מתנדב שם )

zukik

New member
המכשיר יקלוט

ואם אתה מתנדב שם אז תפוס מישהוא עם מד תדר נייד לך לשם תן שידור ותוך 4 שניות יש לך את התדר דרך אגב גם המכשיר שלך ניחן בתכונה שמאפשרת לו להנעל על השידור המקומי אז תקרא את הוראות ההפעלה תפעיל את הפונקציה תן שידור ותמצא את התדר ....

4Z7BGG

New member
קליטה

כל האמור לעיל יתקיים בתנאי שהרשע שבמכס לא יחליט פתאום שאתה פורע חוק מסוכן בשליחותו של אחדניג'אד, שדינו - החרמת ציוד לא חוקי..............

למעלה