unite!!!

evil me

New member
unite!!!

all free ppl/monsters/demons/sorcerers and priests of the lands unite!!! i call the grey tower to change his ways and ask for forgiveness. you cant kill in the name of magic! you kill in the name of your sick, bloodthirsty, horrible demon-"godess" of yours. the way the tower spreads its small corrupted wings over all the magic cannot stop the magic from spreading to the world freely. the wicked ways of the tower to kill and condemn all magic,to try wileding all the magic and magic users shows the vanity of its cause. fools!!! wake up!!! i am evil,yet i am free...

White Devil

New member
We’ll come

So we’ll be joining forces against them grey fools Burn them tower down I say Bring back the power to the people Free our brothers from them corrupted dictators of magic Ja supports us fight against them grey tower of deception Against them how wan’a make I people slaves again Ay me friend evil we’ll join u fight

taotawish

New member
we are angry

tawish angry of tower trying to make outlaw from master evil trying to make kill of master evil trying to not let tawish use magic beacause it is theirs! taotawish clan and all tawish clans angry about tower. not fools you are you beg for your life from master evil fools you are you die horrible death from dagger in ass...

Lokken

New member
Dagger in ass.

I guess that is the only way you can kill us because you´r magic is too weak? You protect you´r leader Evil Me, that is nice, but unsmart. I will give you the same choice as I gave him - join the tower, learn magic in the tower and after you get your Magus, go and be evil. I dont belive that you will actually think about it, but by the law, I have to suggest it to you.

taotawish

New member
do stupid you are!!!???

put your law where i shit you do not say this to tawish!!! tawish not learn magic from no one only other tawish!!! you fool your life is short like i do not learn!!! what you gonna do bout it you stinking morron??? i wait for you to come and i will drink blood from your skull

Lokken

New member
טוב ששאלת

אני יודע שלא למדת אף פעם, אתה לא צריך לספר את זה לעולם משום שזה דיי בולט לעין. טוב ששאלת מה אני הולך לעשות בנידון. אני יתפוס כל אחד ואחד ממכם. אני אשתק לכם את הגוף ואתלה אתכם בספריית המגדל (חצי ממכם), חיים כמובן. שם, המתלמדים יוכלו לבדוק כמה יעילים קסמי ההתקפה שלהם. את החצי השני שלכם, אני יעביד בפרך במגדל, כאשר כל מאג (כולל השוליות) רשאים להכאיב לכם באוות נפשם כל עוד אתם נשארים בחיי הסבל שלכם. רק הNecromanceres, יוכלו לקחת לכם את חלקי הגוף הרצויים להם, וגם לאחר מכן תהיו בחיים. אשר אליך, כוח רה חש אני בך. אותך אקח לספריה שלי שם נבצע דו קרב. אין לך סיכוי מולי, זה ברור, אך יהיה זה שעשוע נחמד בשבילי. לאחר מכן, אני יהרוג אותך ואת גופתך אחיה כאשר נשמתך מרחפת מאל גופך ביסורי תופת, תקועה בין העולם הזה לעולם הבא וכך, אתה תחיה ביסורים שלא תוכל לתאר לעצמך, עקור עיניים ,בעל עצמות שבורות וחרקים אוכלים את המוח שלך. כך תחיה עד שאני ישחרר אותך מקללתך - וזה יקרה עוד זמן רב... רב מאד. כך אמרתי, כך יהיה. לוקן ספירד, יושב ראש המגדל האפור קולה שלה.

White Devil

New member
moron mage

Me never seen mage doing spells with him hands broken Or him jaws smashed Tawish no need being fear of Grey moron him can do nothing to us

evil me

New member
שוב הראת את לשונך החדה...

הטאוויש הם גזע שהיה מכונה בפיכם "אורק" טאו טאוויש הינו שבט אורקים זה המתכנה כאן הינו ראש השבט טאוטאוויש וה"קוסם" הראשי שלהם. איומיך ככל הנראה לא פועלים עליו כי בעת קריאת האיומים שלך הוא ישב לידי והפליץ תוך קולות גירגור וחיוך מלא עונג נסוך על פניו. תמשיך לאיים,בבקשה,ואני אמשיך לסבול את הריח.זה לא ממש מפריע לי... (רוב האיומים שהבטחת לו כרגע הוא כבר עבר במבחניו כחניך)

Lokken

New member
למה חדה?

זה לא היה איום, אוויל. איני מאיים אף פעם אלא מבטיח ומבצע. ואם אתה מעדיף להתחבא, זו בחירתך ובחירה נכונה עלי לציין אך אם תקשיב לעצתו של איש זקן - תמנה קוסם ראשי חדש.

הדרך למעשים

הדרך למעשים היא לארגן משחק מקדים וממוקד. במשחקון לכ-30 איש, שאירועיו יוסיפו עומק להסטוריה. אני חושב שכבר יש מספיק חומר על אינטראקציות ביניכם... כמובן, שעל דרך ´הדבר-הבא´ המושתת על יוזמת-השחקנים, זה צריך לבוא מכם - לפחות ברמת הרצון. תגיד שאתה רוצה, ואני אומר לך מה לעשות. ושניכם גדולים מספיק בשביל להגיע די רחוק לבד, ולהזדקק לי מעט מאד. מקום: רכבת, שוסטר, החצר האחורית שלי - לא משנה. איפה שנוח לכם. זמן: אותודבר. מתי שנוח לכם. תכנים: ...נכון. מה שנוח לכם. הסיסמא היא (ויסלחו לי על המילה הגסה) ביחד

evil me

New member
אתה אוהב את זה?

איומים,סאדיזם אני פורש האופל כבר קיים ואני לא בראשו. אולי אני אקים איזה מגדל קוסמים שמנסה לשמור על האיזון?

Lokken

New member
האם אני רואה נוצוץ של חוכמה?

אל תענה עוד הערה סרקסטית, חשוב על העניין לעומק. אני בטוח כי אתה משכיל כמו חלק מהאנשים לפחות.

למעלה