Untitled web series about a space traveler

John the Savage

New member
Untitled web series about a space traveler

who can also travel through time

למי שמכיר, בסידרה קומיוניטי עשו פארודיה על דוקטור הו בשם Inspector Spacetime, שהפכה לסדרה האהובה על אחת מהדמויות בקומיוניטי (ולא מזמן אפילו היה שם פרק שלם שהוקדש לדוקטור, כלומר אינספקטור):
http://www.youtube.com/watch?v=MMSyIgydYfs

טראביס ריצ'י, השחקן ששיחק את האינספקטור בקטע למעלה, מעריץ דוקטור הו בעצמו, החליט שהוא רוצה להרחיב את הסרטון הקצרצר הזה ולהפיק סדרת ווב המבוססת על הדמות של אניספקטור ספייסטיים. בהתחלה הוא פנה ל-NBC (שמפיקים את קומיוניטי), אבל הם הודיעו לו שהם לא מעוניינים להפיק סדרת ווב שכזו. אז במקום זה הוא פנה למעריצים דרך האתר kickstarter שמאפשר לממן כל מיני פרוייקטים על ידי פניה ישירה לגולשים, והשיג מהמעריצים את המימון הדרוש. אלא שאז עורכי מטעם NBC פנו אליו בטענה שהוא מפר זכויות יוצרים וסימנים מסחריים של הרשת, ובעקבות זה הוא הסיר מהסדרה כל התייחסות ל"אינספקטור ספייסטיים", ועכשיו היא נקראת untitled web series about a space traveler who can also travel through time. והינה התוצאה:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL042C08104745BF02

עכשיו הוא גם מתכנן להפיק עונה שניה, ובימים אלו ממש מנסה לגייס עבור פרק הפרקוול של עונה שתיים בקיקסטרטר (אם מישהו במקרה מעוניין):
http://www.kickstarter.com/projects/1878253293/untitled-web-series-season-2-prequel-episode

Talpa europaea

New member
עקבנו כאן אחרי כל התפתחויות שלה בזמן אמת

למרות שמה שהתחיל כקריצה מדליקה לאללה בקומיוניטי, הפך בעונה החדשה לגאג די מאוס, במיוחד בפרק הכנס (שנראה קצת כמו אחד מהטיימליינס המקבילים, מרוב שהוא לא הרגיש כמו קומיוניטי, ממש בשום מדד).

(לפחות במסגרת ההרפתקאות של עאבד ואנני בדרימטוריום בתור האינספקטור והמלווה יצא פרק מעולה עונה שעברה
)

Talpa europaea

New member
מעל יש
לקומיוניטי לסופר מחמירים

רשמתי רושם כללי שלי מאחד הפרקים מהעונה הרביעית של קומיוניטי שעוד לא הגיעה לכאן,
על אחריותכן

אני היחידה שלא מבינה את התתלהבות מקומיוניטי

ראיתי חצי עונה של זה ובקושי העליתי חצי חיוך

John the Savage

New member
אני בטוח שאת לא היחידה

אני אמנם מאד אוהב את ההומור של קומיוניטי, אבל יש גם הרבה אנשים שזה לא מדבר אליהם.

חוץ מזה, תלוי גם איזה חצי עונה ראית. בעונה הראשונה, לקח להם קצת זמן להיכנס לעניינים, והשליש הראשון של העונה פחות מוצלח. החצי השני של העונה הראשונה הוא מעולה בעיני ויש שם פרקים מעולים, שפשוט קרעו אותי מצחוק. לאחר העונה השלישית NBC העיפו את יוצר הסדרה, דן הרמון, בגלל כל מיני תקלים שהיו לו עם אנשי הרשת, ובינתיים העונה הרביעית ללא היוצר המקורי מסתמנת כחלשה יותר, אבל אני נותן להם עדיין צ'אנס.

Talpa europaea

New member
הלוואי והיית היחידה

מבחינתי זאת הייתה התאהבות במבט ראשון, עם פרפרי בטן וכאבי בטן (אבל מצחוק, כן? לא מהלרוות!)
אני מסכימה שההמשך שלה יותר יצירתי ומשוחרר, ולוקח את ההומור המוטרף הלאה, אז אולי שווה לתת עוד הזדמנות
(אבל כנראה קשה לסמוך עלי, נקרעתי בשיחה הקצרה של ג'ף עם אשת הקפיטריה עוד בפיילוט)

האמת אני כל כך מחוברת לקומיוניטי שכל פעם כשאני נתקלת במישהו עם הומור חכם ורגיש שלא מת עליה כמוני קצת נשבר לי הלב מחדש
או לחלופין מתערער הבטחון שלי לגבי יכולת בסיסית ביותר לעשות סדר במציאות.

יו, איזה יום חג זה היה מבחינתי כשעאבד אמר שאינספקטור ספייסטיים זאת הסדרה הכי טובה בעולם

נתתי לה חצי עונה שלמה

וגם זה היה בכח עד שבאמת כבר לא יכלתי יותר.
לא רואה שום סיבה הגיונית כלשהי לתת לה עוד צ'אנס. את הפילוט נראה לי לקח לי איזה שלוש פעמים לצלוח בלי להרדם באמצע.
היא פשוט לא מצחיקה. לא אכפת לי מציאות, ורפרנסים וכל השטויות האלה שכולם עפים עליהם שהם עושים, זה פשוט לא מצחיק.

אני נורא מבינה את זה שכואב לך שאנשים לא אוהבים אותה כי זה קורה לי עם סדרות אחרות. אני לא מסוגלת לשמוע ביקורת רעה על משהו שאני ממש מאוהבת בו. אבל בקומיונטי, אני על הגבול שכואב לי מהאנשים שכן נהנים ממנה, באמת אתם חושבים שזה מצחיק? זה היה כל כך יבש ודווקא לא מחדש בכלל, זה הרגיש לי בנאלי נורא. עד כמה שאני כבר זוכרת את זה.

Talpa europaea

New member
אוי וואי זה נשמע כמו אמצעי עינויים

אני לא נדלקת על רפרנסים מתוחכמים לתרבות פופ, ואני לא מעריצה גדולה של ריאליזם (נגיד המשרד או משפחת רויאל), באמת שזה לא האפיל של קומיוניטי
מה שהופך אותה לשונה מבחינתי זה שהיא מפותחת רגשית ומודעת לעצמה, לכן הדמויות והדינמיקות ביניהן מעניינות. לדעתי מאותה הסיבה גם ההומור רחוק מלהיות בנאלי ומצליח להפתיע.
נגיד הקטע הזה:
http://www.youtube.com/watch?v=GMAh9QoSTIU
אם שלושים שניות זה טו מאץ' את לא חייבת לצפות, אני שונאת שגורמים לי לראות משהו שאני הצהרתי כבר שאני ממש לא אוהבת
הבאתי את הקטע הזה כי הוא מספק אחלה דוגמא להומור המיוחד שלה:)

התיחסות לתרבות הפופ שאני כן מאוד אוהבת שנעשת שם, זה שמגכחים כמה מעט קרדיט רוב הטלווזיה נותנת לצופים כשהיא ממחזרת קלישאות וסטריאוטיפים. ועוד במסגרת המודעות העצמית המפותחת- הסדרה הזו לא מספיקה לרדת על עצמה. (meta meta meta meta meta, "עאבד, תפסיק לעשות לנו קיריון.")

Talpa europaea

New member
טוב תמיד יהיה לנו את המשרד

בתור סדרה אובררייטד כמובן

כאילו, היא חכמה, אבל כמו שאמרת- לא מהנת. (וגם אני ממש צוחקת מג'רבייס בראיונות, הנחיות טקסי פרסים למיניהם או במופע שלו- והרבה פחות מהדברים המבוימים)

OKDeSign

New member

אחת הסדרות שיותר מצחיקות אותי לאחרונה.
ועבאד הו עבאד

זה לא אומר שאת לא בסדר כן? מותר לא להתחבר לדברים (אישית, אני עדיין לא מבינה את ההתלהבות מהמשרד לדוגמא..)

זה קטע עם המשרד שגם אני לא מבינה

ואני חולה על ריקי ג'רבייס, ראיונות איתו זה קורע, אני מתה עליו כבנאדם והוא נורא נורא מצחיק כשהוא מדבר. אבל משום מה אני ממש לא נהנית מדברים שהוא עושה. לא ברור לי הקטע הזה בכלל

קומיונטי לדעתי

אחת הסדרות הגאוניות שנוצרו ( לפחות עונה ראשונה ורוב השניה ).
לעקשנים חפשו ביוטיוב את הקטע של ביטלגויס או או הקרוס של עאבד בקוגרטאון

ailag

New member
כנ"ל (+ספוילרים קלים? ל4 הפרקים הראשונים?)

אני אמשיך לראות מהאינרציה וכי למה-לא-משעמם-לי-וזה-רק-20-דקות.. ראיתי רק איזה 4 ראשונים אז אולי באמת זה משתפר.

בינתיים אפשר לראות מה אמור להיות מצחיק שם, אבל זה לא בפועל מצחיק.

ואם העו"ד שם יהיה עם הבחורה (מה שבטח יקרה, כי זו סדרה אמריקאית) אני אתעצבן, כי זה שוב הטרופ שבו אם מתקרצצים מספיק מישהי שלא רוצה בקרבתך תתאהב בך. או לפחות הטרופ שבו אם מישהי לא רוצה בקרבתך קיים אלגוריתם של פעולות שרירותיות מצדך שיגרום לה לרצות אותך. זה נורא נפוץ בסדרות אמריקאיות וזה מתקרב לשם בקומיוניטי בפרקים שראיתי.

אגב פמיניזם, שימו לב שכרגיל דמות היא אישה רק אם יש לזה סיבה טובה, אחרת ברירת המחדל היא גבר.

OKDeSign

New member
בואי נגיד ככה, זו לא סדרה רגילה

אז מה שאת חושבת שנורא צפוי שיקרה, גם אם יקרה, לא יקרה בדרך שאת חושבת
(לא שלסדרה אין פגמים, אבל אמריקאית שבלונית היא לחלוטין לא)

+ מלאאאא (לא באמת מלאאא) רפרנסים לתרבות הפופ מאז מעולם וזה נפלא :)

למעלה