UPDATE לאנטי וירוס InoculateIT PE

itaf10

New member
UPDATE לאנטי וירוס InoculateIT PE

שלום רב, היכן ניתן לעדכן את תוכנת אנטי וירוס InoculateIT PE? האם התוכנה מעדכנת את עצמה אוטומטית??? בכל פעם שאני מתחברת היא מעדכנת את הטמפררי פייל. האם זה מספיק??? אני סורקת וירוסים אחת למספר שבועות. בינתיים היא עושה את העבודה יפה. בקיצור, ברצוני לדעת האם התוכנה מעודכנת וזה מספיק ? בתודה מראש, איטה

duke4you

New member
תשובה

איטה, מאיפה השגת את האנטי-וירוס הזה? גם את קנית מהאלתיזאכן הזה? הוא ממש ניהיה עשיר מהפורום הזה. בכל מקרה, בכל תוכנת אנטי-וירוס אמורה להיות אפשרות של live update, אם אין ברשותך אפשרות זו כנסי לאתר של החברה והורידי את העדכונים (מצורף לינק). הצעה כידיד - לכי על אנטי-וירוס עם שם יותר מוכר, נורטון למשל.

itaf10

New member
אנטי וירוס

היי דוק, האנטי וירוס הזה קיים אצלי הרבה זמן. לא מהאלטא זאכן, ולא והפורום (אינני יודעת את המקרה). בינתיים הוא משרת אותי טפו, טפו, טפו...לא רע. כל עוד אני רואה אותו בעיניים ואומר לי בקר טוב משמעו הוא קיים :cool: . חפרתי ומצאתי מהיכן לעדכן דרך התוכנה, tools, אפשרויות ועדכון. כמובן הורדתי. לגבי הצעתך להחלפה. אני טיפוס מאוד אסקפטי וכל שינוי לוקח לי הרבה זמן מה עוד שה``זקנה עובדת יפה`` למה להחליפה באחרת לא מוכרת???? בכל מקרה תודה על תשומת הלב !!! איטה :cool:

duke4you

New member
יופי

שמח שהסתדרת, דרך אגב, אני מכנה את עצמי דיוק ולא דוק (אל תשאלי למה!!) :p

itaf10

New member
יופי דיוק :cool:

מה המשמעות של הכינוי??? והשם???? בבקשה אם אפשר באימייל איטה-כריס- אל תשאל למה!!!!!!! :cool:

duke4you

New member
אבל אמרתי לא לשאול...

למה שאלת? ולמה קוראים לך ``איטה-כריס``? בכל מקרה לא רשמת את האי-מייל שלך!! B-p

itaf10

New member
סתם סקרנות

היי דיוק לשאלתך, הכינוי ``כריס`` הוא רק ל-ICQ למרות שגם שמי האמיתי מופיע וזאת בשל סדרת טלויזיה שבאותו זמן עקבתי. לידיעתך, אני לא מתביישת בשמי להיפך אני גאה בו... שם איחודי. איתך הסליחה באם פגעתי בפרטיותיך. פשוט נעים יותר לדעת עם מי יש לך הכבוד לשוחח, זו דעתי. איטה

duke4you

New member
אבל...

למה את מתנצלת, אני סתם צוחק... בטח שכיף לדעת מי מאחורי השם...

למעלה